Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

daha yeni burdaydı temmuz 10 da gitt. İlişkilerimizde olumsuz olan şey zaten uzakta olduğumuz için barışamıyoruz. Burda olsaydı barışabilrdik hemen uzakta olunca kötü ama yoruldum artık sürekli ayrıl barış kafamda karışık:14:

kesinlikle canım uzaklık büyük sorun özlemle de birleşince farkında olmadan birbirimize sarıyoruz..:50:
hayırlısı olsun canım hakkında :26:

kesinlikle canım uzaklık büyük sorun özlemle de birleşince farkında olmadan birbirimize sarıyoruz..:50:
hayırlısı olsun canım hakkında :26:

Burcuuu. Canımm boşver ya takılma. Sen inat yaptığın için böyle oluyo. O bunun farkında işte. İnat etmek yerine o inadın sebebini söyle ona. Anlayışlıyım dedğine göre anlıycaktır seni. Bence çok uzatma tartışmalarınızı. Konuşmamak yerine konuşup derdini anlatmayı seçmelisin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burcuuu. Canımm boşver ya takılma. Sen inat yaptığın için böyle oluyo. O bunun farkında işte. İnat etmek yerine o inadın sebebini söyle ona. Anlayışlıyım dedğine göre anlıycaktır seni. Bence çok uzatma tartışmalarınızı. Konuşmamak yerine konuşup derdini anlatmayı seçmelisin..

arasa konuşacağız ki canım..yine ben adım attım artık bişey yapmam kendi bilir..:19:
böyle yaparak, bi daha böyle bi olay olduğunda iki kere düşün diyor yani yoksa sonuç bu olur demek istiyor :47:
dünyanın en gereksiz yere tartışan çifti bizi heralde :26:

arasa konuşacağız ki canım..yine ben adım attım artık bişey yapmam kendi bilir..:19:
böyle yaparak, bi daha böyle bi olay olduğunda iki kere düşün diyor yani yoksa sonuç bu olur demek istiyor :47:
dünyanın en gereksiz yere tartışan çifti bizi heralde :26:

Aman biz de öyleyiz canım ya. Boş yere kırılıp kırıyoruz işte

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar, Rabbim bugün ettiğimiz tün duaları kabul etsin..:16: :16:
Huzurumuz eksik olmasın bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine..

Son düzenleme:
Sağolun kızlar teşekkür ederim aslında evden sıkıntım olmasa bu kadr üzülmem . Aile beni çok sıkıştırıyor eve gidiyorum tvde izlemiyorum odama giriyorum ama sürekli laf yoruldum bıktım laf işitmekten kurtulmanın yollarını arıyorumda çıkmazlardayım yani hayırlısı bakalım nolur

dediğim şey Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

Yektacım okudum yazdıklarını cok uzuldum canım ya :50::50:
Hem aileden hem sevdiginden yana yuzun gulmuyor :50:
Benim sevgilim de aynı senin gibi ailesinden cok cekiyor tek dayanagım sensin diyor
Ben ama ona senin ailenin sana vermedigi ilgiyi sevgiyi hosgoruyu mutlulugu her seyi ben sana verecegim diyorum
Hep destek olmaya calisiyorum

Sevgilin sana destek olmuyor
Gerci eski sevgilin mi desem
Yuzukleri yollamissin :50:

Ah kuzum Rabbim yuzunu guldursun
Guzel gunler nasip etsin sana

Yektacım okudum yazdıklarını cok uzuldum canım ya :50::50:
Hem aileden hem sevdiginden yana yuzun gulmuyor :50:
Benim sevgilim de aynı senin gibi ailesinden cok cekiyor tek dayanagım sensin diyor
Ben ama ona senin ailenin sana vermedigi ilgiyi sevgiyi hosgoruyu mutlulugu her seyi ben sana verecegim diyorum
Hep destek olmaya calisiyorum

Sevgilin sana destek olmuyor
Gerci eski sevgilin mi desem
Yuzukleri yollamissin :50:

Ah kuzum Rabbim yuzunu guldursun
Guzel gunler nasip etsin sana

sağol kuzum çok teşekkür ederim cnm.

Bayram ve tatil için çıkmam lazım canım tekrar:26:

uykunu aldıgın bigun çık bari o zaman :1: yada şimdi bayram öncesi diye heryer geç saate kadar yakındır iftardan sonra da çıkabilirsin sanırım :44:

ayyyy şu fincanların tatlılığına bakar mısınız :16::16::16:

Eki Görüntüle 1198636

bayıldım ben bunlaraaa :16: çeyizine al bundan gizemim senin evine gelince bunla ikram yaparsın bana :27:

geçmiş olsun cerenim keşke çıkmasaydın şimdi iyisindir inş :18:

dün gece dayanamadım msj attım napayım :30: bu seferde senin keyfin yerinde heralde, ne yapmaya çalışıyorsun dedim..ya kızlar bunalttı beni eskiden bişeyi uzatmayan insan, şimdi kavgalarımızda arayıp sormuyr günlerce..:31: keyfim hiç yerinde değil bıktım böyle sürekli kavga etmekten yazdı..bende anlattım tek tek senin yüzünden ediyoruz huzursuzluk çıkarıyorsun bilmem ne diye,bişey demiyorum dedi iyice sinirlendim bende yattım.(kavga ederken pek bişey demez beni kırmamak için bunu hep söylüyor.. telefondaysak kapatır msj olursa da böyle bişy yazmaz)
uyurken yazmış sahurda gördüm yine başladık konuşmaya..ya beşe kadar mesajlaştık deseniz ne oldu elde var sıfır hala beni suçluyor neymiş efendim ben sen karışamazsın ben giderim tepkisini vermişim ki yok öyle bişey dmem kesinlikle o anlamı çıkarmış..
cahil kaba saba bi insan değilmiş benim gitmeme tabi ki karışmazmış ama tepkime kızmış :47:
ama tek tek dedim işte benimde arkadaşlrımla hava almaya ihtiyacım var senin olduğu gibi diye..tabi haklısın karışmıyorum zaten dedi bende bunaldığını anlayınca çıkalım demiyor muyum dedi işte genel olarak tepkime kızmış tamamen yanlış anlaşılma yada öyle anlamak istedi bilemiyorum..
işte en son ben cvp yazmadım uyudum böyle yani deli eder insanı :47:

anladıgım kadarıyla sevgilin ego denemesi yapıyor canım üzerinde, eskiden öyle degildi şimdi öyle diyosun ya. bi şekilde senin geri adım atacagını ve bu izin muhabetinde kendince onun kazanacagını düşünüyor, o yuzden ego denemesi diye düşünüyorum ben :26:

karar senin canımcım, geri adım atarsın ve huzurlu olursun ama sadece şuan için ileride bunu çok çekersin. yada bi süre daha huzursuz olursun ama bu duruma alışır, sen bilirsin :26:

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar, Rabbim bugün ettiğimiz tün duaları kabul etsin..:16: :16:

amin canım amiinnn :16::16:

ayy yookk uyudum uyandım devam ediyordu, uyandıgımdan beri de kıvranıyorum geçmiyorrr :84: baktım geçecek gibi degil ben de laptopta bakınayım da kafam dagılsın bari biraz dedim, mahvolmuş haldeyim resmen :50:

ayy kıyamam yaaaa :5:

az daha sık dişini, iftarı yapar yapmaz ilaç alırsın

selam kızlaaaaaaaaaar :54:

selam şekerim :34:

anladıgım kadarıyla sevgilin ego denemesi yapıyor canım üzerinde, eskiden öyle degildi şimdi öyle diyosun ya. bi şekilde senin geri adım atacagını ve bu izin muhabetinde kendince onun kazanacagını düşünüyor, o yuzden ego denemesi diye düşünüyorum ben :26:

karar senin canımcım, geri adım atarsın ve huzurlu olursun ama sadece şuan için ileride bunu çok çekersin. yada bi süre daha huzursuz olursun ama bu duruma alışır, sen bilirsin :26:

ben hiç bişey anlamadım canım ya öyle laf oyunları yapıyor ki ben ne diyeceğimi bilemiyorum :53:
yoruyor beni bu aralar :ssz:

geçmiş olsun cerenim keşke çıkmasaydın şimdi iyisindir inş :18:

dün gece dayanamadım msj attım napayım :30: bu seferde senin keyfin yerinde heralde, ne yapmaya çalışıyorsun dedim..ya kızlar bunalttı beni eskiden bişeyi uzatmayan insan, şimdi kavgalarımızda arayıp sormuyr günlerce..:31: keyfim hiç yerinde değil bıktım böyle sürekli kavga etmekten yazdı..bende anlattım tek tek senin yüzünden ediyoruz huzursuzluk çıkarıyorsun bilmem ne diye,bişey demiyorum dedi iyice sinirlendim bende yattım.(kavga ederken pek bişey demez beni kırmamak için bunu hep söylüyor.. telefondaysak kapatır msj olursa da böyle bişy yazmaz)
uyurken yazmış sahurda gördüm yine başladık konuşmaya..ya beşe kadar mesajlaştık deseniz ne oldu elde var sıfır hala beni suçluyor neymiş efendim ben sen karışamazsın ben giderim tepkisini vermişim ki yok öyle bişey dmem kesinlikle o anlamı çıkarmış..
cahil kaba saba bi insan değilmiş benim gitmeme tabi ki karışmazmış ama tepkime kızmış :47:
ama tek tek dedim işte benimde arkadaşlrımla hava almaya ihtiyacım var senin olduğu gibi diye..tabi haklısın karışmıyorum zaten dedi bende bunaldığını anlayınca çıkalım demiyor muyum dedi işte genel olarak tepkime kızmış tamamen yanlış anlaşılma yada öyle anlamak istedi bilemiyorum..
işte en son ben cvp yazmadım uyudum böyle yani deli eder insanı :47:

Teşekkür ederim canım iyiyim şimdi çok şşükür:16: Bu tartışmalarda susup kalması benim de sinirimi bozardı.. Birde öyle bir iki saat de değil günlerce aramadığı oluyor ben iki saate zor dayanıyorum Allah sabır versin.. Hayır yani madem anlıyor o gitme ne demek oluyor bu anlamak değil ki..

Sabrım sınanıyo. İyi niyet olmaz olsun gibi bişey ;/

O almıştır mesajı ondan beğenmiştir:1:

Aminnn canım amin Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.. Hepimiz için hayırlısını diliyorum Rabbimden..

uykunu aldıgın bigun çık bari o zaman :1: yada şimdi bayram öncesi diye heryer geç saate kadar yakındır iftardan sonra da çıkabilirsin sanırım :44:

bayıldım ben bunlaraaa :16: çeyizine al bundan gizemim senin evine gelince bunla ikram yaparsın bana :27:

Bugün çıkacaktım ama kadir gecesi diye vazgeçtim.. Sözlüm de arkadaşıyla çıkmayacakmış yarın beraber çıkarız dedik :26:

Back
X