- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #14.201
aynenn
hele bi gelsinnn, sonra evlilik teklifi ve devamında gelişir heralde olaylar
bu arada sen de bi kendini tanıtsana bize![]()
uwwwwww Evlilik teklifi mi düşünüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn
uwwwwww Evlilik teklifi mi düşünüyor![]()
eee düşünüyodur heraldedüşünsüüüün
evlilik teklifi olmadan hiçbir resmiyet aşamasının başlamasına izin vermem dedim![]()
gerçi o da hep, "asker dönüşünü bekle" diyordu![]()
Hahaha Bende öyle demiştim canımBenimki ettiğine göre bu odunlukla seninki kesin edecektir zaten ben bile eminim
![]()
aynenn
anaaa kendimi çok önemli biri gibi hissttim bir anspoiler vermemi ister misin
![]()
Peki,ben 22 yaşındayım,yeni mezunum,Uludağ Üniversitesi Gıda mühendisliği mezunuyum, işe başlicam günümü bekliyorum, sevgilimle 2,5 senedir beraberiz, onun Yüksek Lisans ı var şuan onu bekliyoruz, ben de bu arada para biriktirip evliliğe ufaktan hazırlıklar yapıcam :)
Oldu oldu 2 ay 7 gün önce sözlendimama topiğimi bırakamadım tabiki
bitir tabi sonra da aramıza katıl illa söz olmasına gerek yok yani merak etme
Hahaha Ay Nurdan yaBende öyle hissettim
![]()
anaaa kendimi çok önemli biri gibi hissttim bir anspoiler vermemi ister misin
![]()
mezuniyetin hayırlı olsun o zaman mühendis hanım
beni tanıyo musun bilmiyorum, okduğun kısımlarda anlatmış mıyım kendimi
yine de özet geçiyim, 28 yaşında 7 yıllık ingilizce öğretmeniyim, 1 yıllık bi ilişkim var, askerimi bekliyorum işte![]()
he heeebakalım göreceğiz
kesin teklifim gelecek, o yandan sıkıntım yok da, nasıl bişey olur onu bilemiyorum
sen bize teklif detaylarını anlatmış mıydın :44:
Peki,ben 22 yaşındayım,yeni mezunum,Uludağ Üniversitesi Gıda mühendisliği mezunuyum, işe başlicam günümü bekliyorum, sevgilimle 2,5 senedir beraberiz, onun Yüksek Lisans ı var şuan onu bekliyoruz, ben de bu arada para biriktirip evliliğe ufaktan hazırlıklar yapıcam :)
Ahh hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) Babaanne nin dişleri nasıl olmuş sen ondan haber verNe söz ne nişan kızlar ben 2-3 yıl sonra sizin düğün,bebek topiklerinize de dahil olurum :)
Anlatmışımdır tabiki canım herşeyi koştur koştur size anlatıyorum ben zaten![]()
bi daha anlatsana, ben hatırlayamadımm :44:
merak da ettim şimdii![]()
Yok anlatmadım hiç canım hatırladım o zaman daha bu topikte yoktuk
Biz buluşacaktık o gün beni evimden alır genelde bizim burda boş bir alan var oraya gelmiş çıktım evden heryer karanlık zaten görmüyorum hiçbirşeyArabasını gördüm ama içinden çıkmıyor bizde yakın yere gideceğiz arabayı bırakacak almayacağız köşede bekliyorum o da arabada bekliyor dedim birşey oldu gittim yanına arabanın kapısını açtım heryer çiçek güller laleder
Laleyi adam söylemiş evlenme teklifiyse bunlardan da al diye
Hemen indi yanıma geldi tektaşı çıkardı ben titriyorum zaten heyecandan güzel bir konuşma yaptı şuan tam aklımda değil ama onu yazmıştım buraya =) Ben bir ömür seninle yaşamak seninle yaşlanmak istiyorum her anında yanında olmak istiyorum Benimle evlenirmisin dedi ben başımı sallıyorum ama o an aklım inan yüzükte değil çiçeklerde
Çiçek almıyor diye çok tartışmıştık da
Sonra aşkım dedi bende evet dedim atladım boynuna
Yüzüğümü taktı
Sonra çiçeklerden birazını aldım kucağıma kokla kokla doyamadım heryerim sim oldu
Pırlantaya bu kadar sevinmedin çiçeklere sevindiğin kadar der hala bana
Benim kalabalıktan pek hoşlanmadığımı bildiği için böyle tercih etmiş ben pek sevmiyorum ulu orta teklifi özel olmalı o gün de gezmedik zaten arabanın içindeydik uzun bir süre koydum başımı göğsüne benden huzurlusu yoktur o an =)
ayyyyyyyy ne romantikkk
benimkinden de çiçek kesin gelir diye bekliyorum, bakalım nasıl bişey tasarlıyor beyefendii![]()
Gelir gelir çiçeksiz evlenme teklifi olmaz merak etmeben diyorum ya benim sözlüm yaptıysa seninki kesin yapacaktır
![]()
Kızlar iyi geceler. Beni belki şuan okuyor kısmında her gece görüyorsunuzdur :) Ben yaklaşık 15 gündür bu topiğin hastası oldum. En baştan başladım okumaya şuan 2 mayıs tayım :) öncelikle belirtiyim bu yaz ya da önümüzdeki 3 sene isteme,söz vb gibi eylemler tarafımca gerçekleştirilemiycek. Ama şimdiden bilgilenip,gelişiyorum :) Lili en son isteme gününün ertelenmesinden yakınıyordu,çeşminaz ın Emrah la durumları noldu çok merak ediyorum,selen16 babasına daha yeni söyledi, missgamzeli asker yolu gözleyip babasına bugün yarın açıklama yapma halinde, arada yeni sözlenip nişanlanıcaklar uğruyor. Resmen dizi gibi her gün sizi okuyorum. Hepinizi öpüyorum :)
günaydın yektacım nasılsın![]()