- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Canim ampullu karisimlar ayda iki kez idealAma yag karisimini haftada bir kez yapabilirsin
Her ay fotoğraf ekleyeceğim yaptığım uygulamalarla bakalım ne kadar uzayacak
ben daha önce hiç ayda kaç cm uzuyor diye takip etmedim ama sonuçta 2 cmden fazla kesinlikle değil:)
Eki Görüntüle 849228
Dibimden gelen boyadan ölçmeyi düşünüyorum çünkü uçlardan 2 ayda bir alacağım için azıcık yanlış fikir verebilir renk farkı anlaşılsın diye biraz ıslattım saçımı iğrenç görünmüş ama napalım inşallah iyice uzağında dibindeki renge boyayacağım tüm saçımısonra da bir daha asla boya sürmeyeceğim
Yapacağım uygulamalar
Pelincim sağolsun bana bir tarif verdi, bemiks evigen ve bepanthen ampulleri kırıp içine bir çay kaşığı çamterebentin koyup bunu 2 haftada 1 diplerime uyguluyorum henüz 1 kez yaptım, haftada 1 e çıkartmayı düşünüyorum:44:
Daha sonra haftada 1 tüm saçıma sıcak yağ terapisi yapacağım Hindistan cevizi yağıyla
Bemiks kokusu bana yine de kalıyor gibi geldiğinden karanfili su kullanacağım tüm saçıma saç spreyi gibi
Ve bu kadar şampuan olarak şu an giovanni nin şampuanı var ama bir süre sabun kullanacağım saçıma (saç kremim ise doa kozmetik) sabundan memnun kalmazsam giovanni şampuanıma devam edeceğim
Bir de turplu karışımı deneyeceğim eğer saçımı dökmezse devam edeceğim turp çok severim inşallah saçım da sever
Zaten düşündüm de o bemiks kokusu tenime yapışır kalır yoksa
sana bı tavsıye yagları karıstırmakla bu kadar ugrasacagına barcelıno yagı var ıcınde on bes cesıt yağ olan bı marka aktarlarda on lıraya al hem şişeside fısfıslı kullanımı daha kolay nettende bakabılırsın herkes memnun eger ıstersen ıcıne bemıks bbepantende kırabılırsın yanı daha pratık olur bende dun basladım kullanmaya:13:
Canim ben sacimi kestirmeye gittigimde kuafore, bu bakimi yapali en azindan 2 ay olmustu, kesti saclarimi, kuruturken bir koku cikiyordu duyman gerekir :) Adam buram butam bakim kokuyor bu sac dediydi
Afillim ben giovanni şampuandan memnun kalmadım(iki kutu kullandım). Doğal sülfatsız şampuan kullanmak istiyorsan down under naturals nude öneririm
Ben down under naturalsın argan yağlısını kullandım kuruttu saçlarımı canım nude ı da deneyeyim :) o ne kadardı ve kaç ml canım?
325 ml canım 14-15tl arası oluyor. indirimde daha uygun fiyata alınabilir
ama saç kremi yetersiz memnun kaldığın başka bir ürün varsa onu kullan krem olarak
giovanni benim saçımı çok sertleştirmişti(nemlendirici serisi kullanmama rağmen)
nude olan %98 bitkiseldi sanırım. ben bu kutu bitince(az kaldı) bioblas kullanıcam şu saç uzatmayı hızlandırandan daha önce almıştım kullanma fırsatım olmamıştı onu bitirim diyorum. beğenmezsem nude'a geri dönüş :)Giovanni yi içeriği ve hayvan deneyi yapmaması yüzünden aldım canım ama down under naturals da hayvan deneyi yapmıyormuş denemeye değer yani:)
nude olan %98 bitkiseldi sanırım. ben bu kutu bitince(az kaldı) bioblas kullanıcam şu saç uzatmayı hızlandırandan daha önce almıştım kullanma fırsatım olmamıştı onu bitirim diyorum. beğenmezsem nude'a geri dönüş :)
canım çok uzun değiller en azından istediğim gibi değil ama vakit bulamıyorum bakıma filan
caniiim senin saclar ne alemde???
canım çok uzun değiller en azından istediğim gibi değil ama vakit bulamıyorum bakıma filan
bir iki hafta sonra kırıkları aldırcam hatta :)
foto görürsün yakında
ben de varım arkadaşlar.... yaza kadar bele inicek bu saçlar!!! haftada bir sinamekili formulu uyguluyorum. saçımda boya yok sıcak uygulama yapmıyorum hiç. normalde saçlarımm senede 2 parmak falan uzar kıvırcık olduğum için çok zor ama kafama koydum yapıcam!!
Kızlaar saç uzatma da en etkili şey nedir bakım olarak yağlar çok döküyor şuan çam terebentin kullanıoyorum sinamekide çok döküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?