- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
olabilir canım senin aldığın doğum kontrol hapının markası nedir?
canım benim kullandığım diane 35. aslında doktor sivilcelerim için vermişti hormonal olduğunu düşünerek. hormon testlerim yapıldı hormonlarda herhangi bir düzensizlik çıkmayınca boş yere kullanmak istemedim. bende saçım için değerlendirdim :) içeriğinde östorojen olduğu için. henüz etkili ya da değil diyemem ama etkisini görürsem burada paylaşırım sende denersin
olabilir canım senin aldığın doğum kontrol hapının markası nedir?
canım benim kullandığım diane 35. aslında doktor sivilcelerim için vermişti hormonal olduğunu düşünerek. hormon testlerim yapıldı hormonlarda herhangi bir düzensizlik çıkmayınca boş yere kullanmak istemedim. bende saçım için değerlendirdim :) içeriğinde östorojen olduğu için. henüz etkili ya da değil diyemem ama etkisini görürsem burada paylaşırım sende denersin
Teşekkürler canım bekliyorum haberlerini:)
bende saf lavanta suyu var saça da iyi mi geliyormuş tonik olarak kullanıyordum ben doadan almıştım
yanlış yazmışım 1 ay boyunca olacak 1 hafta değil:)
canım şimdi internetten baktım sanırım doğum kontrol olarak diane35 kullanmak gerekiyormuş
bir de çok önemli canım şampuanın ne kadar iyi olursa olsun, içinde ne kadar besleyici ürün olursa olsun sampuanı çok çok az bir süre beklet saçında çünkü içindeki kimyasallar saçını temizlemek amacıyla çok kurutuyor faydalı yağları söküp alıyor
hatta benden öneri sadece diplerini şampuanla 30 sn beklet sonra akıtırken uçlarını da temizler o köpükler uçlarını sampuanlama uçlar zaten hemen kuruyor, kurulunca da çabucak kırlıyor
çok saol canım bende kulananların yasmin kulladığını duydum diye aldım umarım buda etkili olur zaten çok fazla bekletmiyorum 2 dk falan bekliyor zaten çok kuru saçlarım var hiç yağlanmıyor ve çok elektirikleniyor puff bukleli saçı uzatmak çok zor kalın telli olduğu için düzleşmiyorda düzleşse nekadar uzadığını görürdüm oda yok acaba ne kadar zamanda etki eder(
uçlarına bol saç kremi kullanırsan kıvırcıklığı açılır canım buklelerin açılır hafiften
dalgalı olduğunda çok elektirikleniyor ona bi çözüm bulamadım daha hiç bişi etki etmiyor çok zorlu saçlarım var(
benim de dalgalı canım kıvırcık değil ama dalgalı özellikle nemsiz kalan kısımlarım çok elektrikleniyo ben şu geçen gün doanın kreminin kokusu hoşuam gitmediğinden gidip dalan ın zeytinyağlı saç kremini aldım (paraben içermediğinden ve hayvan deneyi yapmadığından bu markayı tercih ettim) zeytinyağlı olduğundan çok güzel nemlendiriyor hatta saçı normal olanlar kullanmamalıymış hemen yağlandırıyormuş
kullanmaya başladığımdan beri saçlarımın dalgası hafifledi böyle hoş değişik bir dalgası oldu saçı ağırlaştırıyor nemlendiğinden kabarmıyor öyle çok dalgalanmıyor
yakın bi zamanda bende alayım ozaman :)) çok saol canım hem uzar hem güzel görünür inşallah :))
Bence saç uzunluğunu dipten değil boydan karşılastır,çünkü dipten uzayan saç bazen boyda değişmiyo kırılıyo filan..
aa bilmiyordum tarak nasıl kullanmalıCanim bugun dustan sonra saclarimi tararken geldi aklima, taragin nasil senin?
Bak benimki bu tip:http://galeri.uludagsozluk.com/7/tarak_62852.jpg
Bu tipten http://mcdn01.gittigidiyor.net/6035/tn50/60351726_tn50_0.jpg kullandigim zamanlari dusunuyorum da uzamiyordu, cok kiriliyordu hep kestirmek zorunda kaliyordum. Aklima geldi soyliyim dedim
aa bilmiyordum tarak nasıl kullanmalıbenimkisi ikincisinin daha ufak olanı yani dörtte biri kadar ufak ama dişli taraf değil yani fırça
Canim bu benim kendi gozlemim sonucu, gecen sene kisin basiydi iste, senin taragindan kullaniyordum ben de uzamasi yavasti ve kirilma cok fazlaydi, dikkat edersen kuaforler bile bizim kullanidigimiz taraklari kullaniyor neden, cunku kolay aciliyor onunla
Sanirim subat ayindan beri normal dedigim taragi kullaniyorum bence daha cok ise yariyor, bugun cok dusunceliydim de tararken aaa Afilli'ye soyliyim belki isine yarar didim
Demir,çinko,vitamin B12,folik asit ve biotinden zengin beslenmek saç sağlığı için gereklidir. (Kırmızı et, yumurta beyazı, kurubaklagiller)
(Twitterda Guzellik sirlarindan alintidir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?