Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

bende saf lavanta suyu var saça da iyi mi geliyormuş tonik olarak kullanıyordum ben doadan almıştım

'kaynamakta olan 3 bardak suyun içine bir tutam lavanta atarak 15-20 dk dinlendiriyoruz sonra sıcakkan süzüp bu su ile saçlarımızı güzelce ıslatıyoruz 30 dk bekledikten sonra sadece su ile durulayıp kurutuyoruz bu kürü 1 hafta uyguluyoruz ayrıca saçları çabuk yağlananlarda uyugulayabilir' diyor ibrahim saraçoğlu ..bu kür saçları çabuk uzatıyormuş.

çok saol canım bende kulananların yasmin kulladığını duydum diye aldım umarım buda etkili olur zaten çok fazla bekletmiyorum 2 dk falan bekliyor zaten çok kuru saçlarım var hiç yağlanmıyor ve çok elektirikleniyor puff bukleli saçı uzatmak çok zor kalın telli olduğu için düzleşmiyorda düzleşse nekadar uzadığını görürdüm oda yok acaba ne kadar zamanda etki eder (

uçlarına bol saç kremi kullanırsan kıvırcıklığı açılır canım buklelerin açılır hafiften

dalgalı olduğunda çok elektirikleniyor ona bi çözüm bulamadım daha hiç bişi etki etmiyor çok zorlu saçlarım var (

benim de dalgalı canım kıvırcık değil ama dalgalı özellikle nemsiz kalan kısımlarım çok elektrikleniyo ben şu geçen gün doanın kreminin kokusu hoşuam gitmediğinden gidip dalan ın zeytinyağlı saç kremini aldım (paraben içermediğinden ve hayvan deneyi yapmadığından bu markayı tercih ettim) zeytinyağlı olduğundan çok güzel nemlendiriyor hatta saçı normal olanlar kullanmamalıymış hemen yağlandırıyormuş

kullanmaya başladığımdan beri saçlarımın dalgası hafifledi böyle hoş değişik bir dalgası oldu saçı ağırlaştırıyor nemlendiğinden kabarmıyor öyle çok dalgalanmıyor

yakın bi zamanda bende alayım ozaman :)) çok saol canım hem uzar hem güzel görünür inşallah :))

Bence saç uzunluğunu dipten değil boydan karşılastır,çünkü dipten uzayan saç bazen boyda değişmiyo kırılıyo filan..

Bence saç uzunluğunu dipten değil boydan karşılastır,çünkü dipten uzayan saç bazen boyda değişmiyo kırılıyo filan..

ben saçımdaki uzama miktarı ne kadar diye takip etmek amaçlı bu şekilde yapıyorum zaten canım yoksa boyunu hesaplamak gibi bir derdim yok şu an, 2 ayda 1 falan uçlarından da aldığım için boydan ölçersem 2 ayda 4 ayda toplamda ne kadar uzadığı konusunda beni yanıltır teşekkürler yine de önerin için

aa bilmiyordum tarak nasıl kullanmalı benimkisi ikincisinin daha ufak olanı yani dörtte biri kadar ufak ama dişli taraf değil yani fırça

aa bilmiyordum tarak nasıl kullanmalı benimkisi ikincisinin daha ufak olanı yani dörtte biri kadar ufak ama dişli taraf değil yani fırça

Canim bu benim kendi gozlemim sonucu, gecen sene kisin basiydi iste, senin taragindan kullaniyordum ben de uzamasi yavasti ve kirilma cok fazlaydi, dikkat edersen kuaforler bile bizim kullanidigimiz taraklari kullaniyor neden, cunku kolay aciliyor onunla

Sanirim subat ayindan beri normal dedigim taragi kullaniyorum bence daha cok ise yariyor, bugun cok dusunceliydim de tararken aaa Afilli'ye soyliyim belki isine yarar didim

çook iyi yapmışsın canım hemen bir tarak edineyim

Son düzenleme:
Demir,çinko,vitamin B12,folik asit ve biotinden zengin beslenmek saç sağlığı için gereklidir. (Kırmızı et, yumurta beyazı, kurubaklagiller)

(Twitterda Guzellik sirlarindan alintidir)

yeni bir şey denedim uyguladım saçıma dün
balın zeytinyağının faydalarını biliyoruz hepimiz zaten

benim saçlarımda alt kısımlar yani içte kalanlar yumuşak ama dışta kalanlar sanırım güneşe rüzgara vs ye daha çok maruz kaldığından böyle çalı süpürgesi gibi

dün 2 tatlı kaşığı kadar saf zeytinyağını mikrodalgada 10 sn kadar ılıttım (cezvede de yapabilrisiniz ocakta) daha sonra içine 1 tatlı kaşığı bal koydum 2 tatlı kaşığı da süt ekleyip karıştırdım

sonra saçlarımı kulak hizamdan ayırdım altını ve üstünü
alt tarafı örüp topladım
üst kısmına da uçlara ve boylara bu karışımı masajla sürdüm, topladım aşağılara bulaşmasın diye

bekledim 2 saat kadar ve yıkadım tabi sadece üst kısmı yıkadım başımı eğerek
şu an atıyorum elimi yumuşacık oldu oralar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…