- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
ben de bugün saç uzatma için dalin bebek şampuanının içine 10 tane doğum kontrol hapı kırdım. kk da çok popüler bakalım henüz ilk günüm olduğu için bir yorum yapamıyorum ama eğer etkisini görürsem buraya yazarım.
canım kullanıp çok etkili sonuç alan oldu ama ben pek sonuç alamamıştım bundankişiden kişiye değişiyor sanırım
yani çok uçuk şeyler söyleyen var bizim bir komşu kadın çok saçı dökülüyordu şimdi öyle gür ki bunu yaptım demişti hatta saçını yıkarken köpük sırtından akmış sırtı bile kıllanmış
bana hiiç etkisi olmadı canım ya
slm kızlar bana bir kuaför tanıdığımın tavsiyesini sizinle paylaşmak isterim.1 tane biranın ağzını açıp 24 saat bekletip sacınıza dökün 1-2 saat sacınızda beklettikten sonra saclarınızı yıkayın.hafta bir yapılması lazımmış bir müsterisinin sacını 3 ayda 5 parmak uzatmışlar ama ben biranın kokusundan çok tiksindiğim için yapamadım.umarım işinize yarar.
Canim ampullu karisimlar ayda iki kez idealAma yag karisimini haftada bir kez yapabilirsin
olabilir canım senin aldığın doğum kontrol hapının markası nedir?aa sırtında bile mi çıkmışçok şaşırdım ben başımı öne eğip yıkıyorum vücuduma gelmesin diye. Evet çok güzel sonuç alanlar var her doğum kontrol hapı olmuyo diye biliyorum belki seninkinde östorojen yokmuydu acaba? bilemedim. neyse umarım ben güzel sonuç alırım bana da kayınvalidem çok övdü onda da dökülme vardı şimdi kalmamış ve saçları gürleşti.
slm kızlar bana bir kuaför tanıdığımın tavsiyesini sizinle paylaşmak isterim.1 tane biranın ağzını açıp 24 saat bekletip sacınıza dökün 1-2 saat sacınızda beklettikten sonra saclarınızı yıkayın.hafta bir yapılması lazımmış bir müsterisinin sacını 3 ayda 5 parmak uzatmışlar ama ben biranın kokusundan çok tiksindiğim için yapamadım.umarım işinize yarar.
olabilir canım senin aldığın doğum kontrol hapının markası nedir?
alkol saç derisini kurutur, bira yerine malt içeceği kullanılabilir içinde sadece alkol yokbira kokusu dediğin gibi çok rahatsız edici çıkmaz kalır sonra etrafta leş gibi bira kokmayalım
tam olarak hangi bira acaba :26::26:
bira mayalı olduğu için çok faydalıymış ama işte o kokusu:))
ne kadar bekletmek lazım bunu saçta bilirkişi?
malt da mayalı canım biranın alkolsüzü zaten malt içeceği :)
ben direkt mayayı ılık sütle açıp sürmüştüm saçıma rezalet kokuyor bir daha yapamadım
3 saat, bazen tulbentle sarip oyle yatip sabah yikadigim da oluyor
Reca ederim Sos'cugum ne demekteşekkür ettim
Reca ederim Sos'cugum ne demekDene cidden goruceksin faydasini, saclarim sanirim su an belime ulasti Kesimimi de annem iki ayda bir Peri' nin tarihlerine denk getirip hallediyor
pelin hanım ince ve güçsüz saçlara öneriniz nedir böyle zırt pırt karşınıza çıkıyorum ama
merhaba kızlar bende saçımı uzatmak için bioblas şampuanıma doğum kontrol hapı kırdım ben yasmin aldım bi iki arkadaşımdan bu markayı duyduğum için zaten hiç markasını bilmem varsa başka bide ben sırtımda kıllanma yapmasın diye saçımı şampuanlayıp topluyorum öyle 5-10 dk başımda duruyor bende 3 hafta önce saçlarımı kestirdim yanık kırık yıpranmış uçlarım gitti çok aşırı saç dökülmem var ve saçlarım uzamıyor belki uzuyrodurda ben anlamıyorumdur çünkü saçlarım bukleli
o zaman en iyisi lavanta kürü :)) o nasıl yapılıyor bakmak lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?