Aşılama 2014 yeni yılda aşılama yaptırmayı düşünenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dogannu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
525
283
63
merhaba arkadaşlar, 2014 inşallah bebek bekleyenlere yeni yılla yeni umutlarla mutlu haberler getirir. bende o haberi bekleyenlerdenım bir defa aşılama yaptırdım kasımda olmadı bende bıraktım aşılama yaptırsammı direk tüp bebegemi geçsem çok karasızım napsam bılmıyorum kafamda neden nıye nezaman soruları beni yiyip bitirdi. ne olur sızde fikirlerinizi paylaşın. teşekkürler

Aminnnnnnn.. inşallah 2014 bizim yılımız olur, bende senin gibi kasım ayında aşılama yaptırdım ama tutmadı, doktorum bende pko olduğunu söylemişti, bu ay iyi bir doktor araştırdım ve ona gittim, bu doktor da bende pko olmadığını diğer doktorun yanlış teşhis koyduğunu kistimin olmadığını söyledi, yaşın genç ve yeni evlisin aşılama için çok erken diyerek beni bir nevi motive etti, bende senin gibi çok düşünceli ve kararsızdım, ama bikaç ay aşılama yapmadan kendi kendime hamile kalmayı beklememi istedi, bende kabul ettim ve şuan gerçekten akışına bıraktığım için rahatladım, Allahım hepimiz için hayırlısını versin canım

aynen canım bende kist vardı temmuzda aldırdım. sonra işte aşılama yapıldı bende kendım bıraktım akışına gitsin bakalım baharda yaptırcam 2,3 ay geçsin yoruldum git gel sürekli igne ilaç doktor hakkaten yıpratıyor insanı bende hem kendımı hem vucudumu dinlendircem sonrada aşılama yada tüp bebek yaptırcam. yaşın kaç canm kaç yıllık velıısn

evet biraz dinlenmeye ara vermeye ihtiyacımız var gerçekten bende senin gibi bıktım iğnelerden.... 26 yaşındayım canım 1,5 yıllık evliyim.. Sen ?

Son düzenleme:
Sende mi bursalısın yoksa :) evet biraz dinlenmeye ara vermeye ihtiyacımız var gerçekten bende senin gibi bıktım iğlenerden.... 26 yaşındayım canım 1,5 yıllık evliyim.. Sen ?

yok canım mersin :) bende 25 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim benim bi doktor var adamın agzı var dili yok hiç ama hiç konuşmuyor ya bugun gel 3 gun sonra gel igneyı vurul gel okadar bende soruyorum kısa kısa cevaplar ben bende ne sorunu var bılmıyorum bıldıgım tek şey kist vardı ondanmış eeee alındı hala yok hani nerde bebşim yok:) napalım demekki zamanı varmiş diyorum geçiştiriyorum. başka doktora gttım oda benden herşeyi tekrar istedi bütün tahlilleri benımde gözüm kesmedi hele rahim filmini hayatımn en zor anıydı unutamıyorum. oyuzden başka doktorlar hayal oldu tüp bebegemi geçsem direk yoksa 2 defa daha aşılama yaptırsammı acaba bilmiyorm

senin de yaşın gençmiş :)) rahim filmin çok mu sancılı oldu ( bendende bu ay istedi şimdi gittiğim doktorum, biraz tırsıyorum valla bende (.. Benim ilk doktorumda senin ilk doktorun gibiydi o yüzden değiştirdim.gittiğim 2. doktor benden tahlilleri tekrardan istemedi, yaptırdıgım bütün tahlilleri götürdüm hepsini bilgisayarına not etti. Yoksa bende yeniden o kadar tahlili yaptıramazdım. Ben senin yerinde olsam yeniden aşılama denerdim. çünkü sadece 1 kere yaptırmışın.. ayrıca kistin de kalmamış artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…