• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?

• Ankete Katılan
    161
:43: bu ay da olmadı. ay dan aya moralim bozuluyor artık. arkadaşlarımın bebişlerini severken içim gidiyor. artık benim de olsun... :43:

afyonlu senden rıca edıyorum yada başka bı ark.larda yapabılır tablo oluşturalım orda herkesın ısmı rahsızlıgı adet zamanları yazsın hep bırlıkte takıp edelimmmmmmmm :=))) BAŞKA Bİ SİTEDE GÖRDUM BENDE BIZEDEEE İSTİYOOOMM

ben nasıl yapılıyor onu bilmiyorum ki kuzum bilen varsa yapabilir mi :34:

:43: bu ay da olmadı. ay dan aya moralim bozuluyor artık. arkadaşlarımın bebişlerini severken içim gidiyor. artık benim de olsun... :43:

moralim bozuk diyorum, bebişim olmuyor bir türlü diyorum ama kimse bir teselli sunmuyor. cevap yazılmassa topik durgunlaşır tabi....

canım benim görmedim seni ama hepimiz aynı dertten muzdaribiz ama hayırlısını dileyim inşallah hepimizin olur

:43: ben de hep hayırlısını istiyorum ama her ay ümitlenip sonra hüsrana uğradıkça, yoksa hayırlısı bebeğimin olmaması mı die korkuyorum...

Back
X