Tüp bebeğe rağmen hamile kalamayanlar gelin dertleselim

B
Evet moralini bozma :) ben ocakta dondurulmuştan denemiştim olmamıştı iki ay sonra kendiliğinden olmuş işte :)
Hatta hala dondurulmuş embriyolarım var :d
Bende denedim dondurulmuslar la hatta ilkinde tek ti ikincide 2 embriyo istedim ama tutmadı benimde bu ay dondurulmustan sonraki adet dönemim insallah senin gibi gecikirde güzel haberler alirim:))
Benimde var 2 tane kalan embrıyo ama yaptırmam sanırım düşük kaliteli çünkü başlarsam sıfırdan denerim tekrar

Vallahi ya. Millet ayda yilda bir yapiyoe hamile kaliyor:))
Gecen gun bi dizide kiz gebelik testi yapti
Esime diyorum ben hic boyle yapip sana mujde veremeyecgim,bize birileri soyleyecek bu haberi

Tabi canim demesi kolay,dusunmeyin,rahat olun. Nasil olayim 10-12-14 uncü gunlerin kacmamasi lazim:))
Valla ne zor isler bu isler yarabbim. Gor bizi de hayirlisiyla.
Aynen benim arkadaşım o ay bir defa korunmamislar tesadüf işte hamile 1 defa da tutmuş oda kazara gibi yani şimdi kucağında çocuğu birde istemedi hiç olmasın diye agladi olan da ağlıyor olmayanda herkesin derdi başka iste

Aynen benim arkadaşım o ay bir defa korunmamislar tesadüf işte hamile 1 defa da tutmuş oda kazara gibi yani şimdi kucağında çocuğu birde istemedi hiç olmasın diye agladi olan da ağlıyor olmayanda herkesin derdi başka iste
Bu dunya boyle iste.

Merhaba
Benimde 2 yıla yakın olacak olmuyor..
Teshısim sebepsız ınfertılıte. Ben beklemek istedım gecen ay klomen kullandım ilk tedavımdi bu negatıf ve 5 cm lik bır kıst sebebı ile suan dogum kontrol hapı kullanıyorum. Kımınle konussam 2 yıla cok tedavı sıgdırmış ben sakin ve stressız aynı zamanda yogun tedavılere kendımı ve esımı hazırlamakla basladım..
Şimdi ise bırseylerı bılmemenın yada sorun yasamanın verdıgı bır sıkıntı var.. Kımseyle paylaşmıyoruZ bu konuyu esım ve ben atlatmak istıyoruz nede olsa hassas bır donem..
İstanbulda tedavı goruyor isemız ve dr memnunsanız önerinizi rica edıyorum .. Aynı zamanda bu kist gıdecekmı endısesı var sızlerdede oldumu

Canim biz de ayni durumdaydik. Ben de kist yüzünden dogum kontrol hapi kullandigim oldu. Gidiyor merak etme.
Biz de hic kimseyle paylasmadik. Ben 2 sene icinde kist ameliyati oldum. Sonra tüp denemesi, 2 kere transfer, sonra yine kist ve bu nedenle bir ay dogum kontrol hapi. Falan filan derken oldu bi sekilde. Ama artik gercekten baska seylere odaklanmaya baslamistim. Tabi bebek insanin hep aklinin bir kösesinde oluyor, tamamen unutmadim ama ben tekrar yüksek lisans yapmak icin sinavlara calismaya baslamistim. O zaman kafam dagildi sanirim.

B

Bende denedim dondurulmuslar la hatta ilkinde tek ti ikincide 2 embriyo istedim ama tutmadı benimde bu ay dondurulmustan sonraki adet dönemim insallah senin gibi gecikirde güzel haberler alirim:))
Benimde var 2 tane kalan embrıyo ama yaptırmam sanırım düşük kaliteli çünkü başlarsam sıfırdan denerim tekrar

Insallah :) Eger maddi acidan cok zorlamayacaksa dene bence onlari da. Ben olsam kiyamazdim sanirim :( Bazen düsük kalite diyorlar tutuyor onlar da.

Insallah :) Eger maddi acidan cok zorlamayacaksa dene bence onlari da. Ben olsam kiyamazdim sanirim :KK43: Bazen düsük kalite diyorlar tutuyor onlar da.
Maddi açıdan şükür rahatım ama düşük kalite tutmazsa moralim dahada alt üst olur ınancım kalmaz diye korkuyorum diğerleri 5aa kalitesinde ydi
Ama dediğin gibi orada iki tane kuzum var kiyamiyorumda :(

İnşallah hamilesindir canım nede güzel bir haber olur .
bende bu ay başladım ilk defa ilaç bitince 3 gün içinde adet olursun demisti bana . Daha 4. Gunum bitmedi ilac .Adet düzensizliği için verdi degilmi size
Yok gebe kalirsam tutsun diye hem gebeligi kolaylastiriyo kalmayi hem adet duzene koyuyo sen neden kullaniyon

Bu arda ben de martta 33 oldum.
Senin gibi arkdasim vardi. Iki tarafta da hicbisey yoktu. 1 sene olmadi. Sonra birdenbire kendiliginden oldu.
Ama doktorunun sana ne onerdigi de onemli. Her cift farklidir sonucta.
Size asilama mi dedi tüp mü?
Klomen ile basladık . 3 kez klomen kullanalım dıyor:( ben memorıal hastanesınde dusunuyorum asılama ve tup bebegı.. Fıkrınız varmı oranın tup bebek merkeziyle ılgılı

Klomen ile basladık . 3 kez klomen kullanalım dıyor:KK43: ben memorıal hastanesınde dusunuyorum asılama ve tup bebegı.. Fıkrınız varmı oranın

Memorial hastanesinin iyi oldugunu forumlardan okudum ama bilemiyorum. Gidip gorusmeden doktorla karsi karsiya gelmeden karar veremiyosun canim. Cunku bir doktor hakkinda biri cok guzel seyler yazarken biri de cok kotu seyler yaziyor. Ama iyi seyler okudum ben.

Bende oyle. Klomen için zaman kaybı diye dusunuyorum boşu boşuna zarar.. Acaba baska bı dr gıdıp gifikir alsammı. Dr um 3 kez deneyelım klomenı diyor

Be
Klomen ile basladık . 3 kez klomen kullanalım dıyor:KK43: ben memorıal hastanesınde dusunuyorum asılama ve tup bebegı.. Fıkrınız varmı oranın tup bebek merkeziyle ılgılı
Memorial da yaptırdım ikisinide tutmadı ama memnun kaldım genel anlamda ama bir dahakine belki bahceci deneyebilirim orasida gayet iyi diye biliyorum

Arkadaşlar bugün hastaneden aradılar tutamasi ile ilgili embriyo kalitesi olabilir dediler eşinden ve benden kromozom testi istediler bilgisi olan varmi başka birşey araştırmaya gerek yok dedi rahim filmim 3 sene öncekiydi belki yenisinide isteyebiliriz dedi ben tekrar yaptırmak istiyorum
Birde kalanlar çok iyi kalite değildi ve o zaman eşim sigara kullanıyordu şimdi bıraktı başlarsam yeniden sıfırdan baslayayim degilmi sperm etkileyebilir dedi

Birde tutunmaya ilgili sürekli yatmadigimdan dolastigimdan bahsettim ilk gün tutmaya başlarmis dolaşmakla hiç alakası yokmuş
Benim.5.gun 1.kaliteydi ama kromozom bozuklugu varsa da tutunmazmis

Arkadaşlar bugün hastaneden aradılar tutamasi ile ilgili embriyo kalitesi olabilir dediler eşinden ve benden kromozom testi istediler bilgisi olan varmi başka birşey araştırmaya gerek yok dedi rahim filmim 3 sene öncekiydi belki yenisinide isteyebiliriz dedi ben tekrar yaptırmak istiyorum
Birde kalanlar çok iyi kalite değildi ve o zaman eşim sigara kullanıyordu şimdi bıraktı başlarsam yeniden sıfırdan baslayayim degilmi sperm etkileyebilir dedi

Ben de 7 ay once rahim filmi cektirmistim. Simdi tekrar istedi doktorum. 3 sene uzun bir sure degil mi,tekrar cektir demedi mi doktor.
Biz de kromozom analizi testi yaptirdik,esimden de benden de kan aldilar.
Ayrica pihtilasma testi istemislerdi bizden. Pihtilasma cikti bende. Kan sulandirici igne kullanman gerekir dedi hamilelik olusursa.

Ben bir de d vitamini,b12 vitaminime baktirdim. B12 iyi,d vitamini eksikligi varmis,damla verdi. Bu vitaminlerin eksikligi gebelige engel olabilirmis.

Birde histereskopi cekilmisti bana.

Sifirdan baslama konusunu doktorun daha iyi bilir canim.

Ben de 7 ay once rahim filmi cektirmistim. Simdi tekrar istedi doktorum. 3 sene uzun bir sure degil mi,tekrar cektir demedi mi doktor.
Biz de kromozom analizi testi yaptirdik,esimden de benden de kan aldilar.
Ayrica pihtilasma testi istemislerdi bizden. Pihtilasma cikti bende. Kan sulandirici igne kullanman gerekir dedi hamilelik olusursa.

Ben bir de d vitamini,b12 vitaminime baktirdim. B12 iyi,d vitamini eksikligi varmis,damla verdi. Bu vitaminlerin eksikligi gebelige engel olabilirmis.

Birde histereskopi cekilmisti bana.

Sifirdan baslama konusunu doktorun daha iyi bilir canim.
Cevabın için teşekkür ederim canim gerek yok diyor rahim filmi için belki olabilir dedi dediğin gibi 3 sene çok zaman ben bu ay adet olunca cektireyim bari yada diğer ay
Pıhtılaşma demedi sadece kromozom dedi ama bir daha deneyen kadar ne gerekirse yaptırıcam bir daha negatifi almak istemem bn herseyi yapayım yine de olmazsa rabbim bilir tabiki nerde yaptirdiniz kromozomu burada yaptırırsan 100 tl civarı demişti kan pihtisina ne kadar verdiniz birde

Cevabın için teşekkür ederim canim gerek yok diyor rahim filmi için belki olabilir dedi dediğin gibi 3 sene çok zaman ben bu ay adet olunca cektireyim bari yada diğer ay
Pıhtılaşma demedi sadece kromozom dedi ama bir daha deneyen kadar ne gerekirse yaptırıcam bir daha negatifi almak istemem bn herseyi yapayım yine de olmazsa rabbim bilir tabiki nerde yaptirdiniz kromozomu burada yaptırırsan 100 tl civarı demişti kan pihtisina ne kadar verdiniz birde

Ben pihtilasma ve kromozomu devlet hastanesinde verdim. Pihtilasma 5 haffada cikti. Ucret odemedim. Kromozomun cikmasi 2.5 ayi buluyor dediler.
Istanbulda bir laboratuvara gonderiyorlarmis. Biz de beklemek istemedik. Bu adetimle yeni tedaviye baslayacagimiz icin ozel bir genetik merkzinde yaptirdik. Esim ve ben kan verdik. 1 kisi 200 tl,ikimiz 400 tl odedik.
Fiyatlar degisiyor ama 100 tl duymadim ben kimseden,uygunmus.
Bi arkdasim pihtilasma testi yaptirmis,1000 tl odemis. Ismi olan merkezler biraz fazla aliyor sanirim.

Pihtilasmayi ben devlet hastanesinde yaptirdim. Kromozom icin esim ve ben 400 tl odedik. Size 100 tl uygun demisler . Her merkezin fiyati farkli. Bi arkadas pihtilasma testi yaptirmis mesela,1000 tl odemis.

Rahim filmini ben 7 ay once cektirdim ama doktorum bir daha istedi.tecrubeli bir doktorun cekmesi onemli dedi.sali gunu tekrar cektirecegim.3 sene uzun geldi ama doktordan doktora fark edebiliyor.
Mesela d vitaminini kimse benden istemedi ama ben onemli oldugunu duyup gidip baktirdim.icim rahat etsin diyosan cektirebilirsin bir daha.
Icinin rahat etmesi onemli.

Back
X