- Konu Sahibi afyonluyuz
-
amin canım inş
ama ümidimi kesmiyor da değilim hani bazenbenimle bir evlenenlerin 2. bebeleri bile oldu
amin canım inş
ama ümidimi kesmiyor da değilim hani bazenbenimle bir evlenenlerin 2. bebeleri bile oldu
Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım 6 Aralık'ta iğnemi oldum. Ama tam olarak ne zaman regl olacağımı bilmiyorum. Iğneden sonra 14 gun mu saymam gerekiyor?Doktorum regl olursan 3. Gun gelirsin olmazsan gecikme tarihinden 6 gun sonra gel dedi fakat ben tarihi bilmiyorum bu iğneyi daha önce kullanan oldu mu? Kac gun saymalıyım?
aramıza hoşgeldin canım ben kullanmıyorum doktorum yazmadı reçeteye gerek görse yazardı diye düşünüyorum sen evlimisin canım
Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım 6 Aralık'ta iğnemi oldum. Ama tam olarak ne zaman regl olacağımı bilmiyorum. Iğneden sonra 14 gun mu saymam gerekiyor?Doktorum regl olursan 3. Gun gelirsin olmazsan gecikme tarihinden 6 gun sonra gel dedi fakat ben tarihi bilmiyorum bu iğneyi daha önce kullanan oldu mu? Kac gun saymalıyım?
hoşbulduk canım evet evliyim 4yıl 3aydr.
selam canım doktor banada bu ay ovitrelle vurdu ayın 7sinde ,benim adetim ayın 20si eğer adet olursam (inşaAllah olmam) adetimin 3. günü benide çağırdı olmazsam gecikirsem yine gitcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kuzum bu arada aramıza hoşgeldin
Selam canım 7,5 sene uzun bir süre, eşin ve sen hiç doktor kontrolüne gittiniz mi ?
Eevt canım 14 -15 gün sayman lazım. Yani eğer tutmazsa iğneyi vurulduktan 15 gün sonra adet olman lazım.
1,5 yıllık evlıyım canım bı yıldan fazladır olsun ıstıorum ıkı aydır tedavı altındayım. sen kac yıllık evlısın ılk bebegınımı dusunuosun.
1,5 yıllık evlıyım canım bı yıldan fazladır olsun ıstıorum ıkı aydır tedavı altındayım. sen kac yıllık evlısın ılk bebegınımı dusunuosun.
ne kadar süredir bebek istiyorsun canım ben evlendim evleneli istiyorum
Merhaba arkadaslar.benide araniza alin.bende 2 yil 2 aydir evliyim.cocuk istiyorum 1 senedir.her seferinde kist cikiyodu.2 aydir sogan suyu kuruyle onuda cozdum.ama hala tik yok.psikolojim bozuluyo artik.anne olmak isteyen herkese allah nasip etsin insallah(
canım zaten çok yeni evlisin daha olmaması çok normal... bizde istiyoruz ama olmuyo 18 aydır ... bu arada sen hep buralardamısın .. çok hızlı ilerliyor yorumlar da
canım yaş 31 olunca insan panik yapıyor işte evet arada bakıyorum kuzum ama hepsini okuyorum
günaydın kuzular yeni havadis varmı
Lütfen hamile haberleri duymak istiyorum bende
Lütfen hamile haberleri duymak istiyorum bende
Merhaba kızlaaar
Ben de aranıza katıldım. 30 yaşındayım 1 kızım var. Geçen ay 3 haftalık hamileydim ama düşük yaptım malesef..:)) Hiç ara vermeden devam edeceğim.. Umarım bebişlerimizi kucağımıza alırız bu sene:))
Pozitif enerjimiz, dualarımızla bebeklerimze kavuşalım..
Merhaba arkadaslar.benide araniza alin.bende 2 yil 2 aydir evliyim.cocuk istiyorum 1 senedir.her seferinde kist cikiyodu.2 aydir sogan suyu kuruyle onuda cozdum.ama hala tik yok.psikolojim bozuluyo artik.anne olmak isteyen herkese allah nasip etsin insallah(
günaydın :)) ben geldimm güzel bigün diliyorumm herkese
hoooşgeldiiiiiinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?