- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #2.961
biçimsiz nerelerdesin sen kuzucuk bak özlüyoz seni ama
napim be canım işler yoğun bu aralar her geçen gün de yoğun olucak toparlamaya çalışıyorum
biçimsiz gelmiyorsun artık hiç
ben senı yerım gunesım benımmm.ben cok zor gunler gecırdım su bı haftadır dogru durust bakamadım burayada.
Bır cok doktora gittim adet olmaya başladığımdan beri ve hepsi her bayanda olurCanım benim de regl dönemlerim çok ağrılı olur hatta mutlaka ilaç içerim ilk günü.. Belirtilerine gelince.. Batına kaç gün var?
artık burdayım tatlmmm kalbım hep sızleydı emın olun bı haftadır dua etmek ıcın cok fırsatım oldu heep sızlerde vardınz dualarımdaa hepınızı coook sevıorum ben.
hoşgeldin canım olabilir belirtilerin gebe olduğunuda adet olacağınıda gösteriyor çünkü ikiside aynı belirtileri gösterebilir,ama adetin geçince test yap umarım gebesindir istiyorsun değilmi
hıc konusmak bıle ıstemıorum canlarım benım neyse sizler kalbimdesinz dualarımda heep varsnız.
cnm benim canın sıkkın belliki anlatmak istemiyorsan ok ne zaman içinden gelirse o zaman anlat
ama neyse konu sıkma canını düzelmicek hiçbirşey yok hayatta
Yani ağrı için öyle gidip araştırdım diyemem ama regl dönemimde acilleşmiştim bi kere doktor sadece ağrı kesici yazdı iğne yaptı o kadar anomrla olsa söylerdi sanırım ne bileyimBır cok doktora gittim adet olmaya başladığımdan beri ve hepsi her bayanda olur
oyle dedi. Sen hiç gittin mi ve ne dediler. Normalde ayın23 unde olmalıyım.bekliyorum bakalım.
canımsın senn elbettekı yok ama duzelmıcek bı sey varkı ölüm yapacak hıcbıseyımz yok. ilgin ıcınde cook saol btanem
canımsın senn elbettekı yok ama duzelmıcek bı sey varkı ölüm yapacak hıcbıseyımz yok. ilgin ıcınde cook saol btanem
rica eerim tatlım ya biz bir aile gibi olduk burda artık ben sizi çok eskiden beri tanıdığım arkadaşlarım gibi görüyorum iyiki varsınız
rica eerim tatlım ya biz bir aile gibi olduk burda artık ben sizi çok eskiden beri tanıdığım arkadaşlarım gibi görüyorum iyiki varsınız
canııım üzme kendini rab'bime sığın kuzuuum dualarım seninle sıkıntın geçsin diye
sende kuzucuuuk iyi ki varsın iyi ki varsınız
sağol canım hayırlısı olsun. sen ne durumdasın kaç gün var?
Bır cok doktora gittim adet olmaya başladığımdan beri ve hepsi her bayanda olur
oyle dedi. Sen hiç gittin mi ve ne dediler. Normalde ayın23 unde olmalıyım.bekliyorum bakalım.
coook saolun canlarm benım yavas yavas toparlanıoruz ıste Allah herkesın hakkında hayırlısını nasıp etsın. bol bol Allahıma dua ettım zaten o'na sıgınıoruz zaten sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?