- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #3.361
canım 2 ay önce bende regl olamadım tam 3 hafta boyunca meğer kist oluşmuş soğan suyu içtim diye tarlusalla adet olabildim sende de olmasın Allah korusun
benim SAT 1ocaktı. 1şubatta olmam gerekiyor. Kasıklarımda felaket bir ağrı var ve akıntım sarı geliyo ki ben akıntı nedir bilmezdim. Çok kafama takıyorum acaba busefer var mı diye.düşünmiycem diyorum ama olmuyo . dün 2defa başım döndü ama hafif bi sallantıydı. psikolojik diycem bu ağrıları ama öyle böyle değil . adetimde çok ağrılı geçer ama adetime 1-2gün varken ağrımaya başlar.daha 13gün var.yani adet ağrısı değil,ama neden bukadar ağrıyo anlamış değilim. pantolonlarımın düğmesini bağlayamıyorum sanki sıkıyo gibi. Çatlıyam stresten
bırı bana yumurtlama belırtılerini yazsin noluuurr ben yumurtlamiyorum galiba testler care degil ya da ben beceremiyorumm amazona yazdim ama gormuyo beni ki cevap da yok(( yumurtlayinca noluyo vucudumuzdaaa yani ne belirtileriniz var
bırı bana yumurtlama belırtılerini yazsin noluuurr ben yumurtlamiyorum galiba testler care degil ya da ben beceremiyorumm amazona yazdim ama gormuyo beni ki cevap da yok(( yumurtlayinca noluyo vucudumuzdaaa yani ne belirtileriniz var
Kızlar aranızda çin takvimini duyan varmı? ben bugün öğrendim ve araştırmalarım sonucunda şok oldumgerçekten tutuyo. yaşının ve hamile kaldığın ayın karşısına bakıyosun ve kızın mı olacak oğlunmu belli oluyo. bisürü kişininkini kontrol ettim ağzım açık kaldım yaa. inananlar var mı buna?:44:
slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim?
3 senelik evliyim ve geçen ay çalışmalara başladk bu ay adet oldm ve önümüzdeki ay bakalım ne olacak Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin (amin)
günaydın kuzum dün yoktum malum eşimin tatili cuma günleri köylere gittik dolaştık ama eltimin soktuğu laf yüzünden dahada köye gitmemeye karar vererek ve moral bozukluğuyla döndüm lanet karı çatlıyor çekemiyor sinir etti beni yaa kuzum nasılsın
Gunaydin arkadaslar.dun dr gittim on gun once 14 haftalik bebegimi kanamayl kendiliginden düşünmüştüm. Bana ilk dusukte detayli arastirilma yapilmiyo dedi.ne yani ben yine hamile kalip sebebini bilmeden yine mi kaybetcem yavrumu
kuzum evet adetın 3gunu hormon testı oluor ıkıncı kez yaptırcam daha oncekınde ondanda degerler düşük çıkmıştı ama başka bı dr ara kanama gıbı olmuş ondan demişti çok uzulmemiştim senben60 canım rahım fılmı korkulacak bişey degıl bı anlık agrı sadece adetlerim hep duzenlı olur hiç geçikmez one gelır hatta tahmınen bırhafta sonra adetım olacak ozaman özel bı hastaneye gıdeceğim bakalım onlar ne dıyecek
neguzel pozıtıf düşünen birisin senı gerçekten daha ıyı tanımak ısterdım ben ankaradayım canım sen ıstanbuldamısın? sen nekadarlık evlıydın? bıraz kendınden bahdermısın benım kafam birmilyon hiç birşey hatırlamaz oldum hatta dun annem aradı tel.açmadım bıle komseyle konuşmak gelmıyor bır tek sızlerle rahatlıyorum şuan bakalım zaman ne gösterecek inşşallah bıdaha kı sonuçlaarım daha ıyı çıkar yada umut verıcı bı dr konuşur rahatlatır beni
Üzülme! Dert etme can!
Görebiliyorsan,
Dokunabiliyorsan,
Nefes alabiliyorsan,
Yürüyebiliyorsan,
Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana
Elinde olanlardan bahset can!
Üzülme!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise
Bir bakarsın yağmurlu bir gecede
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış
Bil ki Güzellikler de var bu hayatta
Gel gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
Hüzün olgunlaştırır
Kaybetmek sabrı öğretir
Şimdilerde bol bol dua et
Hasat yakındır can!
Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak
Terk edildin diye de üzülme
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran
Buluttan nem kapma!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde
Anlayacaksın ne demek istediğimi can!
Sana tanınan süre üzülmeye değecek kadar uzun değil
Herkes gibi sende sonsuzluğa gün gelip kanat çırpacaksın
Hayatın telaşından insan pek farkında olmuyor ama
Kum saati alta doğru hızla akıp gidiyor
Henüz aşılmamış çok yolların var
Hiç mi güzellik yaşamadın?
Ufacık bir hatırımda mı yok yanında?
Hayatın ellerini bırakma! Küsme!
Hadi mavilerini giyin çık dışarı!
Denizle cilveleşen martılar gibi hayata kur yap!
Yitirdiğin güneş için sevda türküleri söylemeye devam et!
Ölümlüde olsa hayat, ölümsüz bakışlarla bak!
Kaçmakla kurtulamazsın ki;
Yalnızlıktan, hüzünlerden, hayattan
Ayakta kalman gerek, yaşaman gereken can!
Hayat senide içinde görmek istiyor
Hadi yaklaş!
Unutma ki
Yapmadıklarının kazası yok!
Ve yine unutma ki
Aydınlık geceye hiçbir zaman yenik düşmedi can!
içimden paylaşmak geldiii bana ıyı gelır okumak umarım sızlerdeee
Iyi aksamlar kizlar
7,5 aylik evliyim. Bende anne olmak istiyorumHeycanla adet gunumun gecmesini ve cift cizgiyi gormeyi bekliyorum :18: Allah tum isteyenlere bebis nasip eylesin...
ay hadı hayırlı haberler ver ıns bızlere canımkızlaaar kuzulaaaar napıyonuz ne var ne yok ben geri sayımdayım son 2 gün
benim SAT 1ocaktı. 1şubatta olmam gerekiyor. Kasıklarımda felaket bir ağrı var ve akıntım sarı geliyo ki ben akıntı nedir bilmezdim. Çok kafama takıyorum acaba busefer var mı diye.düşünmiycem diyorum ama olmuyo . dün 2defa başım döndü ama hafif bi sallantıydı. psikolojik diycem bu ağrıları ama öyle böyle değil . adetimde çok ağrılı geçer ama adetime 1-2gün varken ağrımaya başlar.daha 13gün var.yani adet ağrısı değil,ama neden bukadar ağrıyo anlamış değilim. pantolonlarımın düğmesini bağlayamıyorum sanki sıkıyo gibi. Çatlıyam stresten
Nasılsınız bugün bakalım? Herkes iyi mi? Haberler neler? Benim regl ime iki hafta kaldı çok şüküüürrrrrr regl olcam sonra da bebiş yapcammm :)
ne guzel perikanadı,az kaldı senın ya bende surecımın dolmasını bekleyene kadar rejıme baslıyorum baslamıstımda saldım sonra yıne baslıyorum sıkı rejıme bebek calısması gelene kadar ıyıce zayıflıyım dıyorum=)
zaman yaklasıyorya ondan bu mutluluk ondanValla iyiyim ya şükür.. Birkaç gündür sebebini bilmediğim bir mutluluk gezip duruyor damarlarımda sonu hayrolsun :) Rabbim güzel gönlünle ne istiyorsan hayırlısıyla nasip etsin canım.. Beklemek çok zor ya.. Ben de bi regl olsam da ben de çalışmalara başlayıp beklesem sizin gibi..
tatlım testler çare değil diye düşünme ben ovulasyon testi yaptım 2ay.ilk ay tam koyulaşmadı bitürlü moralim bozuldu adet olunca dr ye gittim normaldi herşeyim. rahat bırak 2 y daha dene dedi ben dayanamadım yine testi yaptım o da koyulaşmadı ama en koyu olduğu zamanları değerlendirdim. sonra progesteron testi yaptırdım test koyulaşmadığından yumurtlama sorunum var sanarak, ama yumurtam gayet iyi çatlamış değerlendirdiysen olmalı dedi dr. ve sonunda adetim geçiyo 5.bugün evde pozitif çıktı az öncede kan verdim öğleden sonra sonucu alacağım.sonuç olarak stres yapma testlerle çalışmaya devam et.5aydır en rahat ruh halimde oldu galiba.stres yapmamaya çalış çünkü sen ne kadar çırpınırsan çırpın hiç bişey zamanı gelmeden olmuyo. rahat ol lütfen
Canım pozitif mi çıktııı çok sevindimmmm yaaaaaaa
evet pozitif tatlım:))))
Canım pozitif mi çıktııı çok sevindimmmm yaaaaaaa
ay valla ugurlu bu topık he cok sevdım ben burayı boyle guzel haberler almaya devam edecegız ıns cok sevındım arkadasım gozun aydınnn
Senbennnn Evet ya valla vakit yaklaşıyor ondan sanırım :)
aynen canım ondan bence ınsanın ıcı kıpır kıpır olur bekledıgı bırseyın zamanı yaklasınca..
bende bırsey ıtıraf edeyımmı :S yakın zamanda bı dıkkatsızlık oldu esımın dıkatsızlıgııı.. sanmam oyle hemen bısıler olsunda korktum nedense cunku zamanı degıl suan saglıksız olsun ıstemem :S
kızlar ben doktora gittiğimde 3 ay kullan bu hapı demişti ya şimdi 2. ye gittiğimde yine adetin 2. günümü gitmem lazım
yani aetlerim çok karıştı 13 unde oluyordum ara kanamaları 28 inde oldu bu ay adet olmadım sanırım ara kanamam adet günümü aldı aynın 28 29u gibi adet olabilirimde olmayabilirimde o zaman taa bir daha ki ayın 13 unu beklemem gerekecek ama hap bitmiş olacak şubatın 3 unde bitiyor yani adetimi denklemem zor ne zaman olacağımı bilmiyorum acaba ocak sonunda hapın bitmesine 2 3 gün kala gitsem adetli olmasam sorun olur mu ki tekrar çapırır mı o zaman yine izin istemek zorunda kalıcam
Ayy bende bu aralar kaçamak yapmak istedim ama cesaret edemedim.. Balım Rabbim ol dediyse olur ve tosunpaşa gibi doğar canını hiç sıkma...
canım ya kacamak yapmamak ıcın cok dıkat ettım ben kendımıde hayır bak zamanı var dıye ısledım beynıme , hem hap bıraktıktan sonrakı surec dolsun dıye hem sıgorta acısından ben onu encok bebekım ıcın yaptırdım cunku oyuzden cok dıkat edıyorum ama esım bıse olmazzz dedı ben o an hayır hayır dıye cabalarkencok buyuk ıhtımal hıc bısı olmaz ama ınsan bı yandan acaba dıo =) hayırlısı ya bende aynen oyle dusunuyorum Rabbım ol dedıyse ıstedıgın korumayı sagla olur yanı hayırlı evlatlar nasıp etsın Rabbım herkeseeee
41 kere MAşallahCanım pozitif mi çıktııı çok sevindimmmm yaaaaaaa
evet pozitif tatlım:))))canım Allah (c.c) yavrunu bebeğini sağlıklı kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah.....
Darısı isteyen tüm hanımların başına inşallah ...
41 kere MAşallahcanım Allah (c.c) yavrunu bebeğini sağlıklı kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah.....
Darısı isteyen tüm hanımların başına inşallah ...[/COLOR][/B]
hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
darısı başımıza
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler
rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin. henüz kalp atışlarını duymadıkinşallah cumartesi günü duyacağız
aminnn canım yaaa inşallah ben de marttaki batımı beklerken size güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?