- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #3.861
Kızlar cevap veren olmamıs ?? Okadar düşünüyorumki.. Tek endıselenen bnm galıba
kızlarrr dua edin dünle bugün adet olmam gerek olmadım henüz ve belirtimde yok tabi Allah bilirde bu ay kendimi tuhaf hissettim ,eşim test yaptırmıyor yarına kadar yarın inşaAllah adet olmazsam test yapcam ne olur dua edin benim için
birde içinizde duyan varmı idrarda beyaz tortular hamilelik belirtisimi
bu incir kürü neye iyi geliyor
hiç öyle duymamıştım ama idrar tahlilinde çıkıyo hemen ben ilk hamileliğimde hiç günüm geçmeden test yapmıştım çıkmıştı
kuzum selam sen bence henüz test yapma pazartesi doktora git bu kadar gecikme ve nagatif sonuç olması iyiye alamet değil korkutmak istemem ama
aminnnnnnnnnnnnn inşallah şu adetim bi düzene girse hamile kalırımda düzene girmiyor ilk hamileliğimde çok düzenliydi biz ilk evlendiğimizde 3 ay falan korunmuştuk korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım
kızlarrr dua edin dünle bugün adet olmam gerek olmadım henüz ve belirtimde yok tabi Allah bilirde bu ay kendimi tuhaf hissettim ,eşim test yaptırmıyor yarına kadar yarın inşaAllah adet olmazsam test yapcam ne olur dua edin benim için
inşallah iyi haberler alırsın afyonlu
incir yumurta geliştiriyormuş-havuçta gelişen yumurtayı çatlatıyor canım
a.selam canım. Inan okadar coksey düşünüyorumki.. Sence ne olabılır ? Ilk defa böyle bıse yasıyorum. Bebeğim yok sanırım....[/QUOTE
Canımmmmmmmm çok heyecanlandım.. Ben 3 gün adetim geçince yapmıştım 15 saniyede kopkoyu ikinci çizgiyi görmüştüm hey gidi şimdi olsa 4 aylık olcaktı nerdeyse( Ben kendimdeki değişiklikleri söylim akıntım fazlalaşmıştı hatta gebe olduğumu bilmediğim zaman diyordum iltihap kaplamış vücudumu herhalde diye.. Rabbim inşallah gebesindir..
istanbul22 canımbence kist olabilir,psikolojik olabilir ,mevsimsel olabilir ama hamile olduğunu düşünmüyorum bende yaşadım senin yaşadığını ama Allah bilir tabii akıişına bırak bence pazartesi doktora kesin git ne var ne yok bakılsın merak ettim bende hayırlısı olsun inşaAllah
perikanadı canım ben ilk gebeliğimde göğüslerim çok şişmişti ama adetim 1 hafta geçince şişmişti ve adetim 1 hafta geçince uykuya eğilim başladı okadar 1 günde midem bulandı ama şimdi 3 gün boyunca belimden tut kasıklarıma bacaklarıma kadar ağrıdı başım ağrıdı adete 1 hafta kala dün gecede midem çok bulandı gece yediğim yemeğe bağladım,başım çooook döndü ama ne bileyim Allah bilir tabi ümütlenmek istemiyorum rab'bim bilir hayırlısı olsun dua edin kuzucuklar
slm kızlar çok heycanlıyım sizlerle paylaşmak istedim 11 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 21 ocakta test yaptım silik çıktı bu gün test yaptım yine silik ama önceki testen daha belirgin kızlar çok heycanlıyım iğnenin etkisi geçmiştir demi:18::18::18::18::18:
slm kızlar çok heycanlıyım sizlerle paylaşmak istedim 11 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum 21 ocakta test yaptım silik çıktı bu gün test yaptım yine silik ama önceki testen daha belirgin kızlar çok heycanlıyım iğnenin etkisi geçmiştir demi:18::18::18::18::18:
istanbul22 canımbence kist olabilir,psikolojik olabilir ,mevsimsel olabilir ama hamile olduğunu düşünmüyorum bende yaşadım senin yaşadığını ama Allah bilir tabii akıişına bırak bence pazartesi doktora kesin git ne var ne yok bakılsın merak ettim bende hayırlısı olsun inşaAllah
perikanadı canım ben ilk gebeliğimde göğüslerim çok şişmişti ama adetim 1 hafta geçince şişmişti ve adetim 1 hafta geçince uykuya eğilim başladı okadar 1 günde midem bulandı ama şimdi 3 gün boyunca belimden tut kasıklarıma bacaklarıma kadar ağrıdı başım ağrıdı adete 1 hafta kala dün gecede midem çok bulandı gece yediğim yemeğe bağladım,başım çooook döndü ama ne bileyim Allah bilir tabi ümütlenmek istemiyorum rab'bim bilir hayırlısı olsun dua edin kuzucuklar
işe yararsa bendemi yapsam acaba adet olmuyorum iyi gelirmi gerçi şuan adetliyimde ne zaman yapmak gerek belli bir zamanı varmı
canımm günaydın:)) idrarda beyaz tortuları hiç duymadım ama umarım günün daha da geçer:) eşin haklı beklemek en doğrusu ama insan merak ediyor işte.. inşallah hamişsindir kuzum ya.. benim de bat 30u , o gün olmazsam heralde dayanamam hemen 30unda yaparım gibime geliyor..
Afyonlu bu sence birdaha aya atanan hamılelık olabilirmi? Öyle bırseyler okumustum bıryerde.. Bu o lekelenme olablırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?