- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #5.041
günaydın denizkabuğuum adet oldunmu sen ben hala olmafım kuzum
aymeh canııım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı sağlıklı bi evlat olsun kuzummm amiiin ...
canımm güneşim hala olmadım ya(
aymeh çook sevındım senın adına guzelmdualrın için sağol darısı hepimize olsun bol bol bıze dua et :))
kızlarrrere....... Yakınlarınızda kabeye giden varsa kaybeden elma almalarını söyleyin bitane yalvarın yakarın karşı komsum var adeti damla damla oluyo tedaviye başlamışdı tüpleri kapalı çıkmışdı dok kıprısdan yumurtalık nakli olması gerekdigini söylemiş dok çıkdıgımda aglayarak çıkdım diyo kadın dua ederek o akşamda kaynanam geldi yanıma ve kabede elma olayını söyledi olacagindan degil diyo kadın bi umut bütün kapıları deniyorum işde bende bu arada umutsuz oldugunu bile bile tüp bebek için ugraşıyodum o ay elma geldi mekkeden ve ben eşimle birlikde bi elmayı ortadan ikiye keserek yedik ve kadın ertesi ay hamile kaldı ve suan nur topu gibi sevde adında bi kızı var bende sohbete giddiginde tedavi için ara vermiştim ablada sagolsun anlatdı çok hoşuma giddi bizlerede umut oolsun diye yazdım hadi kızlar mekkeye gideni bulun yapışın36:
kızlar sanırım hamileyim değerim 41,8 çıktı:)daha doktorumla görüşmedim satım 7 ocaktı:)rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah önce rahimler sonra kucaklar dolsun..
soal cnm..inşallah alıcaz yakın zamanda herkesin haberini....şişsin göbişler gelsin bebişler allahım...
kızlarr merhaba.. naber?.. ben kürtajdan sonraki 31. günümde yani dün adet oldum çok şükür.. kürtaj tüm düzenimi bozacak, bir daha adet olamıycam gibi korkularım vardı sevindim o yüzden.. yarın da doktora gidicem kistlerim için adet olunca gel demişti.. iki ay sonra da bebiş çalışmaları başlayacak inşallah..:)
bu arada yeni bi hamilemiz varmış.. aymeh hayırlı olsun.. allah tamamına erdirsin inşallah..
cnm bu doktor da bana söyledi hap kullandığın için rahmin çok incelmiş
ama hemen gebelik elde etmelyiz o yüzden ilk adetinde saymaya başla dedi ve bu arada adetimi bulmam zor olabilirmiş
yani sık adet gördüğüm için bir süre hormonlar kendini yenilecekmiş
evet 6 ay d.konrtol hapı kullandırcak ondan sonra yine beklemek zorunda kalıcam
inş. Rabbim tez zamanda verir kurtulurum
kızlar sanırım hamileyim değerim 41,8 çıktı:)daha doktorumla görüşmedim satım 7 ocaktı:)rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah önce rahimler sonra kucaklar dolsun..
canım arıycam giden birini çok hoşuma gitti bu mesaj aynı zamanda duygulandım
canım arıycam giden birini çok hoşuma gitti bu mesaj aynı zamanda duygulandım
Ayyy Aymeh çok sevindim canım yaa hadi bakalım sağlıkla tutunsun kuzucuk sana..:))
Aminnnnnmm inşşsoal cnm..inşallah alıcaz yakın zamanda herkesin haberini....şişsin göbişler gelsin bebişler allahım...
günaydın canlarım nasılsınız bugüün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?