- Konu Sahibi afyonluyuz
yoksa başka guruplara mı yazıyor bızı beğenmıyor mu artık![]()
hiç sanmam gunescım bıze bunu yapmazzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoksa başka guruplara mı yazıyor bızı beğenmıyor mu artık![]()
amanınnnnnn Allahıımmm inşallahhhhh![]()
aaaa kendımı sona bırakmışım :)) bakalım bu ucluden kım bırıncı olacak :)))
Hamile olduğumu dün öğrendim, henüz ultrasonda görünmedi ama yarın tekrar gideceğim..
Kasık ağrısı diye gittim, apandistten şüphelendiler, hamile olarak çıktım hastaneden çok şükür![]()
ay kızlar burdayım sizi aldatırmıyım hiç eşim el koymuştu pcye ancak bana geçti :) burdayım yanee
hoşgeldiiiiinn bizde serapımla korkmaya baslamıstıkk artık![]()
korkmayın ben sadıkımdır![]()
canım beyın çok yoruldugu için duşunmekten yorgun düşermiş uyumak istermişiz :) kuzum sen hangi şehırdeydın?
Türkçe yazılışından da okuyabilirsin zeytinciğim ,birde Meryem suresinde secde ayeti var secde yapman gerekiyor okuduğunda veya dinlediğinde unutma canım![]()
oyun oynuyorum kuzum sıkıldım![]()
küstüm size hiç sormuyorsunuz? şeyi![]()
almışş sonucu herşey normal demiş ama ben bı eve gıdıp sonuçu elıme almadan araştırmadan rahat edemıyorumaaaayyy cok pardon tatlımm yogunluktan yaa soledım sanada.. Noldu ne cıktı sonuc bakalımmm![]()
almışş sonucu herşey normal demiş ama ben bı eve gıdıp sonuçu elıme almadan araştırmadan rahat edemıyorum
selaaaaaaaaaaammm![]()
akşama az kaldı :)) azıcık daha sabredeyım de çook sağoll zeytinim...bir sorun çıkmadığına sevindim cnm
bencede tel et hemen al sonuçları :)