- Konu Sahibi afyonluyuz
ÜŞÜYORUMüşüyunce bılıyosun durmadan çişim gelıyor of işte yok boşboş oturmaktanda sıkıldımmm
biliorummm :)) iş oluncada sıkıntı bende oyuzden yazamıorum bugun yogunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÜŞÜYORUMüşüyunce bılıyosun durmadan çişim gelıyor of işte yok boşboş oturmaktanda sıkıldımmm
biliorummm :)) iş oluncada sıkıntı bende oyuzden yazamıorum bugun yogunnn![]()
yardıma geleyım miiiiiiiiiiiiiiii
bozma moralını canımm olacak de hep Allah hayırlı zamanı beklıo ozaman vercek yavrumu bana de..![]()
Zaten hep dedigim hayirlisi.vardir Allahimin bir bildigi.neyse pozitif olmak lazim.insallah olacak.hepimize Allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah:))
kimse gelmiyor artık yalnız kaldım![]()
kimse gelmiyor artık yalnız kaldım![]()
ben aksamları gırmıorum cnmmm mesaı saatlerı ıcınde burdaym heeep. dun sen yoktun bız burdayken ama![]()
günaydın :))) akşamları evde daha yogun yorgun oluyorum bende fırsat bulamıyorum girmeye(
Aa geliyoruz ya canım ama malum çalışınca her zaman giremiyoruzkimse gelmiyor artık yalnız kaldım![]()
Ben geldim her zaman giremiyorum ama bugün test yapacak mısın? Benim umudum kırıldı sabah yaptım ve negatif. Iğneden sonraki 14. Gun 😪 umarım sen güzel haber verirsin
bende aynı cnm gırmıorum zaten bıkıorum tum gun bılgısayar basında olmaktan![]()
Biçimsizimmmm günaydın,nasılsınn ?![]()
Biçimsizimmmm günaydın,nasılsınn ?![]()
bugun canım sıkkın ya cokSen nasılsın tatlımm
kimin neden canı sıkkın![]()
gunaydınnn tatlımm benım cnm sıkkın bugun havam kotu yanı negatıf doluyum![]()