Yumurta geliştirici ilaç canım..
Tatlım sitemini çok iyi anlıyorum ama bu düşük olayını özellikle 8. haftaya kadar normal görüyor doktorlar. Hele ilk gebelikse önemsenmiyor. Ben de 2 ay önce düşük yaptım, doktor o kadar normal karşıladı ki, spermle yumurta her birleştiğinde gebelik olacak diye bir şeyin olmayacağını, anormal giden bir gebeliği vücut erken haftalarda sonlandıracağını ve bunun gayet normal olduğunu, 3 ay dolmadan gerçek bir gebelikten söz edilemeyeceğini, kalp atışı alınsa bile durabileceğini , endşe edecek hiçbirşey olmayacağını söylemişti bana da. Kendisinin de 2 düşüğü 2 oğlu olduğunu eklemişti. Bu konuda biraz rahat olmak lazım, ben de bu şekilde düşünüyorum, bu anormal bir durum deği ltam aksine normal bir durum, doğanın bir dengesi. Mesela bu düşükler 2-3 defa tekrar eder, ne bileyim ölü doğum olur, son haftalarda bebek anne karnında ölür ya da 24. 25. haftalarda bebek düşer eder o zaman endişe edilebilir, Sadece senin doktorun değil; bu konudaki genel kanı bu. 2-3 kez tekrarlarsa araştırılıyor ki bunda absürt bir durum yok. Düşmesi yaşamasından daha iyidir bunu da unutmamak lazım, sağlıklı olsa ne yapar eder tutunur, eğer sağlıksızsa doktorunun dediği gibi sen ne içersen iç tutamazsın. Sağlıksız bir durum olabileceğinin araştırlması içinse tekrarlayan bir durum olması lazım. Sanırım sen de benimle hemfikirsin ama doktorunun üslubunda sıkıntı var anlaşılan..