- Konu Sahibi afyonluyuz
- #3.821
Amin canim. Tamam ozeller pahali ama ne yapacaksin parayla guzel muamele goruyorsun. Ama gidemeyen insanlarinda insanca davranilmaya hakki var, Canim kurtaj donemimde cok iyi bir devlet hastanesi diye bir yeri onerdiler profesorler uzmanlar var diye gittim. Birak profesoru surekli lise 2 sinif saglik ogrencileri elleri titreye titreye igne yapiyor kan aliyor. 5 kisilik bir odada 1 gece kaldim uyuman imkansiz herkes konusuyor gelen giden belli degil les gibi yataklar hasta kusuyor temizlemiyorlar sabaha kadar temizlikci gelsin diye bekleniyor.sabah oldu beni kurtaja alacaklar bir gun oncesinden bos gebelik teshisi koydular 8 saat ac kaldim kurtaj oncesi girdigim son ultrasonda bebegimin kalp atislari duyuldu buna ragmen kendine dikkat et gozunaydin demiyor 1, 2 gun daha yatin o zaten dusecek diyorlar. Ben hemen ciktim 2 gun rapor alio evde yattim 2 gun sonra ozele gittim bebegimin kalbi durmustu. Artik ozelde tek kisilik odada tertemiz carsaflarda kurtaj oldum. Dr okadar ilgilendiki benimle insan gibi muamele gordum. Ben her devlet hastanesi oyledir demiyorum benim gittigim yer kadin dogum uzerine devlet hastanesiydi.Benim gittigim yer hic iyi degildi. Daha hamile degilim simdiden o suerec icin birikim yapiyor ve hastane arastiriyorum. Tabi herkesin kendi tercihi benim ust komsum 2 hafta once o hastanede dogum yapti cok saglikli bir hamileleik donemi gecirdigi icin sadece 3 kez hastaneye gitmis bir damla bile kanamasi olmamis. Darisi basimiza bizde insanlar sapsaglam guzel bir hamilelik geciririz.
canım en iyisi baştan araştırmak sonradan panik yapmazsın
memnun kaldıysan kürtajı yaptırdığın özel hastaneye giebilirsin
birde ne kadar sağlıklı bir hamilelik geçirirsen geçir her ay gidip yaptırılması gereken bir sürü periyodik şeyler var yine ne kadar ilgisiz oldukları ortada amin canımm
kızlar günaydın moralim çok bozuk
valla herşeyi stres yapıyorum bu şartlarda nasıl hamile kalıcam ben bilmiyorum
eşimle iyiyiz mutluyuz ama dışarıdan stres çok yaşıyoruz yani yıldım artık
Son düzenleme: