- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
merhabalar bende bu ay hamile kaldım
Ins hamilesindir bu guzel hbrin kesinlestigi zamanki mutlulugunada sahit oluruz insallahBenim bat 29 eyluldu son anda yakaladim topigi sanrmIdrar testi pozitif, regl iki gn gecikti ama henz kan tahlili yaptirmadim. O yuzdn hnu emn bile olamiyorum icten ice.
Insallah canm da araya bayram tatili girio ya ben ne ara yaptrcam testIns hamilesindir bu guzel hbrin kesinlestigi zamanki mutlulugunada sahit oluruz insallah
Hastane randevusu alamiyirm su an randevular kapali. Calistgm icn de hastanede gidip kafama gore bekleyemem malesfIns hamilesindir bu guzel hbrin kesinlestigi zamanki mutlulugunada sahit oluruz insallah
Saglik ocagi bizim burda saat 10a kdr kan aliyor ve ertesi gun sonucunu sana verdikleri referans nodan netten gorebiliyorsun :)Insallah canm da araya bayram tatili girio ya ben ne ara yaptrcam testYarn saglk ocagnda yaptrsam testi ne zmna sonclanr acep?
Insallah bebesin seninledir ☺Test yaptım ama silik çıktı yarın sabah yine yapıcam adetim de gelmedi :)
Insallah bebesin seninledir ☺
Tskkrler cnm cvp icn. Bn yarn erken kalkip teste gidiym bari heycan yaptm smdi:) peki beta hcg degerini de belirtio mu saglk ocaklati acaba?Saglik ocagi bizim burda saat 10a kdr kan aliyor ve ertesi gun sonucunu sana verdikleri referans nodan netten gorebiliyorsun :)
Silik ciksa bile cognlkla pozitf olarak yormlaniyor cnm. Amdiden hayrli olsun:)İnşallah 3-4 gün öncede 3-4 damla pembemsi kan geldi...
Silik ciksa bile cognlkla pozitf olarak yormlaniyor cnm. Amdiden hayrli olsun:)
Merhabalar bnmde degerim bu ay pozitif cıktı cok sevindim tabi.cok erken test yaptığımız için başta 43 iki gün snrada iki katına cıktı kn degerim doktor gebelik var ama bayramdan snra görebirlirz dedi.ben cok korkuyorum bişi olcak diye çünkü hiç bi belirti yok cok bekledim ben bebeğimi nolur ona kavuşcağım gün de gelsinsağol canım insallah pozitiftir :)
Belirtir cnm hadi hayirlisi :)Tskkrler cnm cvp icn. Bn yarn erken kalkip teste gidiym bari heycan yaptm smdi:) peki beta hcg degerini de belirtio mu saglk ocaklati acaba?
Canim herkesin bunyesi farkli herkeste belirti olmayabilir diyor doktorlar hemde daha yeni seninki sanirim 1.5-2.aydan sonra basliyor belirtiler :)Merhabalar bnmde degerim bu ay pozitif cıktı cok sevindim tabi.cok erken test yaptığımız için başta 43 iki gün snrada iki katına cıktı kn degerim doktor gebelik var ama bayramdan snra görebirlirz dedi.ben cok korkuyorum bişi olcak diye çünkü hiç bi belirti yok cok bekledim ben bebeğimi nolur ona kavuşcağım gün de gelsinbi görebilsek içim rahat edicek
Kan tahlilini verdm smdi canm aksama dogru cikarms sonuclar. Cok heycan yaptimmmBelirtir cnm hadi hayirlisi :)
Hayırlı olsuun... bende bugün verdim benim de akşama belli olacak.. zaman geçmiyor sankiKan tahlilini verdm smdi canm aksama dogru cikarms sonuclar. Cok heycan yaptimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?