♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Evt
Hayırlı olsuun... bende bugün verdim benim de akşama belli olacak.. zaman geçmiyor sanki
adetin geçmiş miydi , öncesinde mi öğrendin canım silik çizgiyle...
evt cnm adettn bi gn once silk czgydi adet gnu dha belirgndi. Bat 29 eylul de snrasnda da test ypmadm zatn. Ya sen?

selam kızlar ben iki test yaptım ikiside pozitif ama inanamıyorum acaba hamilemiyim iki senedir bekliyorum bilenler cevap yazsın adetimde düzensiz olur normalde bu sefer farklı sanki

Evt

evt cnm adettn bi gn once silk czgydi adet gnu dha belirgndi. Bat 29 eylul de snrasnda da test ypmadm zatn. Ya sen?
Benim adet günümden 4 gün önce silik çizgi çıktı... 3 test arka arkaya yaptım inanamayınca , bugün yine yaptım yine ikinci cizgi... bayramın ilk günü beklenen adetim..ama gelmez , benim minnoşum daha çok minik

selam kızlar ben iki test yaptım ikiside pozitif ama inanamıyorum acaba hamilemiyim iki senedir bekliyorum bilenler cevap yazsın adetimde düzensiz olur normalde bu sefer farklı sanki
Hamilesindiiirrr , iki test ikisi de pozitif... bayram girmeden kan ver bakalım ne kadarlık minnakın.. hayırlı olsuun

İnşaAllah canım :) haziran anneleri diye topic var... oraya yazmış mıydın sen ?

Yazdim canim orayada :)

Insanoglu ne tuhaf ilk once belirtiler ama test yapmayinca inanamiyorsun testte cikiyor bu sefer kese gorunmeden dis gebelikmi acaba suphesine dusuyorsun yine icinde suphe kaliyor, cok sukur kesesi gorundu simdide kalp atislarini duymak istiyorum tam emin olmak icin onuda kismetse bayramdan sonra duyabilicez o zmna kadarda beklemekle yetinicem :)

öyle tabii.. Rabbim her şeyin en hayırlısını veriyor bizim için... tamamen O'na teslim olamıyoruz , insanoğluyuz bu yüzden böyle oluyor... Rabbim tevekkülümüzü tam etsin...
Ben inşaAllah kan değerini öğrenirim... yarın tatil olacak çünkü... bayramdan sonraya dek sabretmem gerekecek

Kızlar, ben de bugün öğrendim, gebelik var ama riskli dedi.
Sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim .
Yaradan hayırlısını versin

Bhcg:221 çıktı , kese görünmüyor ama (

bende geldiiiim benimde bat 25 eylüldü gelmeden de beklendiği gün de idrar testlerim silikten koyuya doğru belirginleşti ve 29 eylülde beta HCG değerim 907.06 çıktı kese görülmedi bende bayram sonrasını heyecanla bekleyenlerdenim Hepimizin melekleri sağlıcakla kucağımıza gelsin inşallah
yalnız merak ettiğim bir şey var dr bana şu kadar haftalıktır falan bir şey söylemedi bnde şaşkın sormamışım hiç değere göre 5 haftalık gibi sitenin ayarları 6 diyor en doğrusunu dr söyleyecek sanırım yine değil mi nasıl hesaplanıyor bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…