♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Cnm bn de hakim degilm konuya ama deger araliklarni paylasmisti ya bi arkads ordan bakabilrsn. Dedign gbi kesin bilgiyi doktorn vericek, bayramdan snra da guzel haberlermz dvm etsin insallah Hyrli olan bu arada, nasil hissediyorsun kndni? Bn hala hamileyim diyemiykrum tuhaf gelio Senin ilk gebelik mi?

evet canım ilk gebelik bende senin gibiyim bi şaşkın hamileyim diyemiyorm :) hamileliği beklediğim süreçte bile daha hamile hissediyordum oluşmamış bebekle konuşuyordum falan gerçi şimdide konuşuyorum ama yinede dediğin gibi çok bişiy hissetmiyorum ara ara batmalarım var anne bn burdayım diyor minik fetüs senin de ilk mi ?

Bnm de ilk tatlim. Kocam hala bak smdi hasta olmadn dmi olmicaksin dimi die sorup duruo. Bnm gunum hic sasmazdi gelir die korkuo garibim Bnm de senn gbi cnm nadiren bulanti oluo kisa suruo. Onn disnda hicbisey yok.

Ndn risk varms ki canm?

Keseyi göremedi, gebeliğin erken dönemi olabilir, Bhcg 1500 olana kadar kese görünmeyebiliyor dedi,
Sağ yumurtalıkta kanama yapmış bir kist var dedi.
Progesteron değerim yüksek çıktı, rahim duvarı da kalın, bunlar bizim için iyi dedi.
Beta hcg kontrolü yapalım, iyi mi gidiyor, kötü mü gidiyor bakalım dedi.
Bayramın 1. Günü yine test yaptırıp doktoru arayacağım.
İlişki yasak, sürekli istirahat dedi.
Bütün söyledikleri bunlar.
Hamileliği uzun süredir bekliyorum ama , bi sevinemedim

Canim geç döllenme olmuş olabilir
Canini sikma
Benimde 13 gün geç döllenme oldu
7 haftalık doktora gittik kalp afişi olusmamis sadece kese oluşmuştu
O zaman meğer 5 haftalikmis
Benimde kese etrafında kanamam.oldu
Progestan kullandim bol Dinlendim geçti çok şükür

Evet canim aynen hatta benim hamile oldugumu isyerimde solediklerim oldu mecbur kaldim hastaneye felan gitcektim sonra yayildi simdi herkes biliyor bu yuzdende daha cok yeni biraz zaman gecince soyleseydin diyenler oldu ama bende onlara dedimki onu sadece Allah bilir benden alicaksa 6.aydada alabilir ilk aydada veya son aydada. Aklima hic ole seyler getirip kotuyu cagirmicam sadece dua edicem allah onu bana bagislasin die
Rabbim hepimize sag salim kucagimiza alacagimiz gunu nasip etsin :)

Reactions: BBD
Canm uzulme etken diye gorememistr keseyi. Sen icini ferah tut, her sey yolundadir. Ama doktorn soyledklerni de yap tabi ki onlem her zmn iyidir

Evet kese gec gorunebiliyor
Diger topikte bi kiza doktor 5.haftadasin kese gorunmuyor dis gebelik demis kiz o kdr agladi uzuldu yinede yilmadi baska doktora gitti oda 6.haftayi bekleyelim demis simdi kese gorunmus hatta kalp atislarini bile dinlemisler:) karnimizdaki bebislerin durumunu ne olacagini allahtan baskasi bilemez:)

Sizin bu söylediklerinizi okuyunca icime nasil bir korku giriyor, kese görünmesi ne, döllenme ne, bunlarin nezaman oldugunu nerden biliyosunuz, hepsi zaten kendi kendine olusmuyomu?

Haftaya ev doktorumu arayip hamileligimi bildirecegim. Bir randevü yapip, kontroller icin ugrarim ardindan. O zamana kadar testimin dedigine inaniyorum (gectigimiz pazar 1-2 haftalik hamilesin dedi, su anda 2 haftalik hamileyim sanirim). Biyolojik olarak test hakli, ama normal sayimlara göre 5+0 haftalik hamileyim.

Karnim hic yerinde durmuyor, devamli hafif bi kasilma, bi karisiklik var. Ayrica geceleri sirt ustu bacaklarimi uzatarak rahat rahat uyuyamiyorum artik, sizdede öyle mi?

Herkesin gözü aydin olsun, Rabbim saglikla hayirla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin (L)

Canim tip dilinde doktorlara gore hangi gun hamile kaldigin tam olarak saptanamadigi icin gebelik hesaplamasinda son adet tarihin dikkate aliniyor.
Kese gorunme olayida sanirim 5.haftadan sonra doktorlarin ulstasonla gorebildigi bi durum bizde bilemiyoruz doktor gorunuyor demeden anlamak imkansiz :) benimde gecen hafta kasiklarimda sanci oluyordu ama artik olmuyor ve suna mutlaka dikkat edin en ufacik kahverengi yada kirmizi leke gorur gormez doktora gidin halk dilinde yok efendim benimde gorumcemdede oluyodu yok komsu kizindada oluyodu bisey olmaz diyenler oluyor diyenlere itibar etmeyin :) banada doktorum soledi o tarz bi durumun olmasi demek dusuk tehlikesi demekmis aklinizda bulunsun

Ne kadar teşekkür etsem az, insanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor sanırım.
Devamlı ağlayasım geliyor kese oluşmazsa , dış gebelikse diye

Ben hamile oldugumu unuttum nerdeyse hic belirti yok. Sadece arada sirada midem bulaniyor ancak usutnce de olabilio bu bende. O yuzdn emn olamiorum malum havalarda sogudu. Karnimda kasilma flan yok

Ne kadar teşekkür etsem az, insanın böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor sanırım.
Devamlı ağlayasım geliyor kese oluşmazsa , dış gebelikse diye
Canm sikma sen canini, aklina guzel seyleri getir sadece. Hayirli bayramlarr

Ben hamile oldugumu unuttum nerdeyse hic belirti yok. Sadece arada sirada midem bulaniyor ancak usutnce de olabilio bu bende. O yuzdn emn olamiorum malum havalarda sogudu. Karnimda kasilma flan yok

Bana doktor multivitamin verdi mutlaka ic dedi bide omega kapsul kullaniyorum onlardan dolayida olabilir midem bi tuhaf eksiyo gibi bide istahim yok ve de enerjim cok dusuk kolumu kaldirasim yok hatta parmagimla bisey sikmaya calistigimda gucumun yetmedigini reflekslerimin zayifladigini farkettim bebek gelistigi icin sanirim tum enerjim ona gidiyor gunluk takibe gore suanda organlarinin kalbinin yeri felan olusuyor :)

Bn sbhlari iyiyim ama su saatlerde dedign gbi pilin bitiyo. Hiicbisey yapasm gelmio

Kizlar ne nazlisiniz hihi:) fulltime calisan bi kadinim, sizdeki kadar enerjisiz degilim vallahi. Kendime nazar ediyomusum haha. Biraz daha dinlenmeye ozen gostermeye basladim ama, fazla yormamak icin kendimi. Ama karin kasilmalarim bayagi ciddi. Agri diyemem ama devamli bi kasilma var.
Biraz sey konusunda zorlaniyorum, sakin ve dikkatli hareket etmekte.

Ya az once annemlerde garaja girdim, fare oldugunu unutmusum, birden 'piiip' yapmasiyla cigliklarla kendimi nasil attim disari! Sonradan 'ulan cocuk dusecek!' oldum, hamileligimi henuz soylemedik kimselere birde, ne zor yaa hahah
Bide bayram kahvaltisinda farkinda olmadan bide bisuru pastirma yedim hahaha nolacak benim bu saskin halim bilmiyorum.

İyi bayramlar kizlaaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…