2014 Yumurta Donasyonu Yaptıracak Olanlar

Tontikimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
10
7
1
İstanbul
Merhabalar Arkadaşlar,
Yumurta donasyonu yaptıracak olanlar gelin hep birlikte yaşadıklarımızı burada paylaşalım.
Ben 26 yaşındayım. Düzensiz adetlerden sonra erken menepoz teşhisi konuldu. Tek çağrenin Kıbrıs'ta yumurta donasyonu ile hamile kalbileceğini öğrendim. Allah izin verirse 3.denememi HİT' te düşünüyorum. HİT'te gidenler, gitmeyi düşünenler deneyimlerini paylaşabilirler mi???

Canim 2 denemeni nerede yaptirdin.bendede dogustan yumurta yok.bende gitmeyi düsunuyorum.benim rahim de kücük.firdevs hanimdan memnunlar diger sayfalardan ankadigim kadariyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diğer sayfaları bende çok okudum. Evet Firdevs Hanımdan da çok memnunlar ama çoğunluk HİT'i öneriyor. Sen Firdevs Hanımamı gideceksin? Görüştün mü hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diğer sayfaları bende çok okudum. Evet Firdevs Hanımdan da çok memnunlar ama çoğunluk HİT'i öneriyor. Sen Firdevs Hanımamı gideceksin? Görüştün mü hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hit ve firdevs hanima mesaj attim.firdevs h.cevap verdi.hitten mesaja karsilik veren olmadi.benim rahim kücük yüzde 30 sans verdiler.diger sayfalar baya ilerlemis.takip etmek cok zor oluyor.burdan bilgi alisverisinde bulunalim.

Ben hit ve firdevs hanima mesaj attim.firdevs h.cevap verdi.hitten mesaja karsilik veren olmadi.benim rahim kücük yüzde 30 sans verdiler.diger sayfalar baya ilerlemis.takip etmek cok zor oluyor.burdan bilgi alisverisinde bulunalim.

Ben diğer yazıları deli gibi tek tek okudum :) Hit' tin ellerinin sihirli olduğunu söylüyorlar. Çok yoğunmuş sanırım, inanılmaz hastası varmış belki yoğunluktan dolayı sana geri dönüş yapamamış olabilirler. Bir kere daha dene bence. Öngörüşme yapmadan ve muayene etmeden kimseyi kabul etmiyormuş. Bu çok çok önemli... İlk oraya gitmediğim için o kadar pişmanım ki anlatamam. Ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum.

Rahim darlığı için doktorlar ne diyor sana peki? Daha önce hiç hamile kaldın mı? anlatmak istersen eğer seve seve dinlerim :)

Benim hic yumurta yok.hic adet olmamistim.rahim gelismemis .ilaclarla büyüdü.2 sene onceki ultrasyonda firdevs hanimin asistani bana yuzde otuz sans verdi.moralim cok bozuktu.yeni yeni kendimi toparliyorum.zaten hamile kalmamin imkansiz oldugunu soylediler doktorlar.dogustan yumurta yok.evlendim yumurta nakliyle hamile kalirim diyordum.pek farkinda degildim rahim kucük mü degil mi diye. yeni yeni fark ettim.yüzde otuz sans verince moralim iyiye cöktü.keske hic evlenmemis olsaydim dedim.benim şansim cok düsük.yüzde elli bile degil.burda bir dr.görünmek istiyorum .ama korkuyorum iyice yikilirim diye.

Diger topikte firdevs hanimin tüp bebek uzmanliginin olmadigini soylediler.bu bedenle sogudum sanki ordan.bir de hit bu alanda daha uzman sanki.bazi yerlerde embiriyo bile koymuyorlar diyorlar.böyle oluncada hit daha guvenilir geliyor sanki.cünkü kendini riske atmak istemez.insallah bu seferki denemende yavruna kavusursun.

Benim hic yumurta yok.hic adet olmamistim.rahim gelismemis .ilaclarla büyüdü.2 sene onceki ultrasyonda firdevs hanimin asistani bana yuzde otuz sans verdi.moralim cok bozuktu.yeni yeni kendimi toparliyorum.zaten hamile kalmamin imkansiz oldugunu soylediler doktorlar.dogustan yumurta yok.evlendim yumurta nakliyle hamile kalirim diyordum.pek farkinda degildim rahim kucük mü degil mi diye. yeni yeni fark ettim.yüzde otuz sans verince moralim iyiye cöktü.keske hic evlenmemis olsaydim dedim.benim şansim cok düsük.yüzde elli bile degil.burda bir dr.görünmek istiyorum .ama korkuyorum iyice yikilirim diye.

Bence hiç karamsarlığa kapılma ve doktora gözükmekten de çekinme. En kısa zamanda Kıbrısa gitmeyi düşünüyorsan eğer Hitle yada aklında ne bilim kim varsa git görüşmeye erteleme en azından bir muayane ederler ve burada birine yönlendirip tedavine başlarlar. Sorununun ne olduğunu bilmekte çok önemli en azından ona yönelik tedavi yaparlar ve sen tek değilsindir emin ol senin gibi bissürü kişi vardır bu şikayetle tedavi görüp şuanda yavrusu kucağında olan. İlk zamanlar bende isyan ettim niye ben diye ama buraya girip okuduktan sonra okadar rahatladım ki anlatamam. Bende de hiç yumurta yok doktor 1 tane var oda prametüre dedi. % delere çok takılma bence bana herşey süper kitap gibi olmaması için hiçbir problem yok dediler ama olmayınca olmuyor işte herşeyde vardır bir hayır diyorum.

Diger topikte firdevs hanimin tüp bebek uzmanliginin olmadigini soylediler.bu bedenle sogudum sanki ordan.bir de hit bu alanda daha uzman sanki.bazi yerlerde embiriyo bile koymuyorlar diyorlar.böyle oluncada hit daha guvenilir geliyor sanki.cünkü kendini riske atmak istemez.insallah bu seferki denemende yavruna kavusursun.

Firdevs hanımı hiç araştırmadım inan sadece adını duydum ama hit gerçekten alanında 1 numaraymış. Ekibi hastanesi bakalım Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde gidince daha detaylı bilgi veririm sana.

Aminnn inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Allahım bu sevgiden bizi mahrum bırakmaz🙏🙏🙏

Firdevs hanımı hiç araştırmadım inan sadece adını duydum ama hit gerçekten alanında 1 numaraymış. Ekibi hastanesi bakalım Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde gidince daha detaylı bilgi veririm sana.

Aminnn inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Allahım bu sevgiden bizi mahrum bırakmaz🙏🙏🙏

Amin canim Sen ne zaman gidiyorsun.?ben seneye gitmeyi düsünuyordum ama şuan yazın mi gitsem diye düşünüyorum senle konuştuktan sonra bana daha bi cesaret geldi ama maddi açıdan yazın gidecek durumda değilim.bilmiyorum umarim her sey gönlümüzce olur.beni de haberdar edersen durumundan cok sevinirim.

Amin canim Sen ne zaman gidiyorsun.?ben seneye gitmeyi düsünuyordum ama şuan yazın mi gitsem diye düşünüyorum senle konuştuktan sonra bana daha bi cesaret geldi ama maddi açıdan yazın gidecek durumda değilim.bilmiyorum umarim her sey gönlümüzce olur.beni de haberdar edersen durumundan cok sevinirim.

İnşallahh biran önce toparlayıp gidersin sende.
Arkadaşım randevu alacak bakalım dün gitti kıbrısa, görüşmeye gidicez Allah nasip kısmet ederse. Haber veririm tabiki çok sağol. Allah gönlümüzdekini en kısa zamanda verir inşallahh🙏🙏

İnşallahh biran önce toparlayıp gidersin sende.
Arkadaşım randevu alacak bakalım dün gitti kıbrısa, görüşmeye gidicez Allah nasip kısmet ederse. Haber veririm tabiki çok sağol. Allah gönlümüzdekini en kısa zamanda verir inşallahh🙏🙏

Canim ne yaptin gittin mi?cok merak ettim seni.

Gittimm. İstanbula gelmişti randevu aldım burada gittim. Baktı muayene etti. İnanılmaz bir doktor. Ben hayatımda böyle bir doktor tanımadım. İlaçlarla hazırlanmaya başladım tedaviye son muayenede yumurta gördü. Daha önce bana demişlerdi senin hiç yumurtan yok tek çağren donasyon diye... Halil hoca yumurta gördü. Dedim hocam aşılama olmaz mı diye şansımız ne olur dedim. Yumurta varsa her zaman şans vardır dedi vee aşılama oldum. Bakalım 29' u test günüm hayırlısıyla çok heyecanlıyım😃😃

Sen naptın?

Canim cok sevindim senin adina.insallah kendi yumurtanla hamile kalirsin.allah en kisa zamanda nasip etsin canim.derdi para olsaydi yumurtan oldugunu soylemezdi bile.bende kendisiyle gorüstüm.on gorüsme yapsak iyi olur dedi.bende senin gibi arayip istanbula geldiginde gitsem?sürekli geliyor mu?

🙏🙏🙏🙏 inşallahh...

Bilmiyorum ne zamanları geliyo ama bi ara konuş istersen söylersen yardımcı olurlar. Çalışan herkes çok ilgili zaten muhakkak dönüş yaparlar sana.

merhabalar bende hastane arastiriyorum denasyon icin kimlere guvenec tecrubeniz varsa lutfen paylasin lutsen

slm kızlar hepimiz aynı konulardan muzdaribiz halil ibrahim tekin istanbulda hangi hastaneyle calısıyo nereye geliyo
bileniniz varmı ?

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle ümit ediyorum herkes en kısa sürede yavrusuna kavuşur.Ben yakın zamanda Dünya Tüp Bebek Berk Bey de yumurta donasyonu yaptırdım.3 yumurta kondu ve şu anda 6 haftalık hamile gibi görünüyorum Hcg değerlerinden.Cumartesi ilk ultrasonuma gidricem.Bende erken menopoz sebebiyle yumurta elde edilemiyordu.25 yaşımda yapacak birşey yok dendi.Sormak istediğiniz bir konu olursa işlem, maliyet, yaklaşım...seve seve cevaplarım.Sevgiyle Kalın...

Back
X