2014 Yumurta Donasyonu Yaptıracak Olanlar

Gittimm. İstanbula gelmişti randevu aldım burada gittim. Baktı muayene etti. İnanılmaz bir doktor. Ben hayatımda böyle bir doktor tanımadım. İlaçlarla hazırlanmaya başladım tedaviye son muayenede yumurta gördü. Daha önce bana demişlerdi senin hiç yumurtan yok tek çağren donasyon diye... Halil hoca yumurta gördü. Dedim hocam aşılama olmaz mı diye şansımız ne olur dedim. Yumurta varsa her zaman şans vardır dedi vee aşılama oldum. Bakalım 29' u test günüm hayırlısıyla çok heyecanlıyım😃😃

Sen naptın?

Merhaba Canim şuan ne durumdasin canim İnşallah hamilesindir?

merhaba arkadaslar.bende erken menapozdayım.2008 den beri lösemi tedavisi görüyorum 2011de ılık naklı oldum.aldıgım kemoterapılerden dolayı menopozdayım.doktorlar yumurta donasyonunu önerdıler.uzun bır arastırma sonrasında bız de kararımızı dr halıl ıbrahım bey de verdık.kısmet olursa mayıs hazıran gıbı gıtmeyı dusunuyoruz varmı benım durumumda olan.morale ihtiyacım var :(

merhaba arkadaslar.bende erken menapozdayım.2008 den beri lösemi tedavisi görüyorum 2011de ılık naklı oldum.aldıgım kemoterapılerden dolayı menopozdayım.doktorlar yumurta donasyonunu önerdıler.uzun bır arastırma sonrasında bız de kararımızı dr halıl ıbrahım bey de verdık.kısmet olursa mayıs hazıran gıbı gıtmeyı dusunuyoruz varmı benım durumumda olan.morale ihtiyacım var :KK43:
Allah yardimcin olsun. Bende donasyona basladim hayirlisi ile pazartesi gunu 5. Gun embriyosu transferim var . bakalim hayirlisi olsun.

Diger topikte firdevs hanimin tüp bebek uzmanliginin olmadigini soylediler.bu bedenle sogudum sanki ordan.bir de hit bu alanda daha uzman sanki.bazi yerlerde embiriyo bile koymuyorlar diyorlar.böyle oluncada hit daha guvenilir geliyor sanki.cünkü kendini riske atmak istemez.insallah bu seferki denemende yavruna kavusursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet internette cok uzucu seyler yaxiyor umarim dogru ve vicdanli insanlara denk geliriz.

Firdevs hanımı hiç araştırmadım inan sadece adını duydum ama hit gerçekten alanında 1 numaraymış. Ekibi hastanesi bakalım Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde gidince daha detaylı bilgi veririm sana.

Aminnn inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Allahım bu sevgiden bizi mahrum bırakmaz🙏🙏🙏
Portakal ne yaptin tedavini pazartesi transferim var iyi seyler duymaya ihtiyacim var

aradaşlar meraba öncelikle bende yumurta donasyonu yaptırmak için kıbrısa gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak kime gidecem bilmiyorum görüşlerinizi paylaşırsanınz sevinirim

Allah yardimcin olsun. Bende donasyona basladim hayirlisi ile pazartesi gunu 5. Gun embriyosu transferim var . bakalim hayirlisi olsun.

Merhabalar, ben de donasyon adayıyım, ben Gürcistanı seçtim çünkü orada donorun fotosunu görme şansım var.Siz donoru nasıl seçtiniz?Şuan bana uygun donor arıyorlar çok heyecanlıyım.Ben 38 yaşımdayım geç evlendim, yumurtam oluşuyor ama kalitesi düşük ve tek yumurta oluyor, olumlu sonuç alırsınız inşallah, kaç embrio koyacaklar sadece kan grubu ile mi seçildi donor çok merak ettim.

Merhabalar, ben de donasyon adayıyım, ben Gürcistanı seçtim çünkü orada donorun fotosunu görme şansım var.Siz donoru nasıl seçtiniz?Şuan bana uygun donor arıyorlar çok heyecanlıyım.Ben 38 yaşımdayım geç evlendim, yumurtam oluşuyor ama kalitesi düşük ve tek yumurta oluyor, olumlu sonuç alırsınız inşallah, kaç embrio koyacaklar sadece kan grubu ile mi seçildi donor çok merak ettim.
Kibrista donoru goremiyoruz.Biz kendi fiziki bilgilerimizi veriyoruz,sac rengi, goz rengi,boy, kg vs klinik universite ogrencisi oldugunu soylemisti bize birde milletini soylemisti yuz yuze yada resimden gormedik biz.Bu arada benim tedavim bitti canim sonuc aldim cok şükür kan tahlilinde pozitif çıktı.

Ben arastirdigim da avrupa da yunanistan da ve kibrista donasyon yapiliyor diye ogrenmistim,fakat gürcistani simdi sizden duydum hayirlisi olsun.

Portakal ne yaptin tedavini pazartesi transferim var iyi seyler duymaya ihtiyacim var
Canim ben bayadi girmiyorum foruma.bende yumurta yok.donasyon tek umudumdu.onada dr.lar rahim cok kücük diyorlar.olmaz diyorlar.burda dr.a gittim berk beyi onerdi.berk bey beni görüp muayene etmeden bir sey diyemem diyor.önceden kafamda hit vardi.onunla gorüstüm telefonda.burdaki dr.un ilac veririz histereakopi olursun falan biraz büyur deeldi.hite bunu söyledim oda olmaz diyor.rahim kücük.öyle yikildim resmen.hic bir umut kalmadi elimde.ne yapacagimi bilmiyorum

Canim ben bayadi girmiyorum foruma.bende yumurta yok.donasyon tek umudumdu.onada dr.lar rahim cok kücük diyorlar.olmaz diyorlar.burda dr.a gittim berk beyi onerdi.berk bey beni görüp muayene etmeden bir sey diyemem diyor.önceden kafamda hit vardi.onunla gorüstüm telefonda.burdaki dr.un ilac veririz histereakopi olursun falan biraz büyur deeldi.hite bunu söyledim oda olmaz diyor.rahim kücük.öyle yikildim resmen.hic bir umut kalmadi elimde.ne yapacagimi bilmiyorum
Bir suru hormon ilaci kullaniyoruz rahimi buyutecek mutlaka bir ilac da vardir,bence cok iyi arastir donasyondan once rahimi buyutebilecek bu isi bilen mutlaka bir dr vardir canim.Allah'im mutlaka bir care vermistir sen sakin birakma bu isi takip et rabbim sana bir yol acacaktir.

Ben arastirdigim da avrupa da yunanistan da ve kibrista donasyon yapiliyor diye ogrenmistim,fakat gürcistani simdi sizden duydum hayirlisi olsun.

Çok sevindim olumlu sonucunuza , bana da umut oldu.Ben de çok araştırdım Gürcistan yeni sayılabilir hatta Azerbeycanda da var galiba, ben ısrarla görmek istiyorum, tabi bu fotoğraftan görmek olacak.Eşim görmemeyi tercih etti, benden de kan grubu göz ,saç rengi aldılar, uygun olanlar arasından seçmeme izin verecekler. Kaç Yumurta çıkarsa 3 yerleştirip gerisini saklayacaklarmış.Çok heyecanlıyım ve korkuyorum allah her isteyene versin dilerim.

Bir suru hormon ilaci kullaniyoruz rahimi buyutecek mutlaka bir ilac da vardir,bence cok iyi arastir donasyondan once rahimi buyutebilecek bu isi bilen mutlaka bir dr vardir canim.Allah'im mutlaka bir care vermistir sen sakin birakma bu isi takip et rabbim sana bir yol acacaktir.
ben yeni bir operasyon oldum, donasyon öncesi baktılar miyom vs bisi baskı yapıyor mu diye, benim rahmime kesik yapmış , hatta videosunu verdiler baya 3 santım falan boydan boya kesip yer açmış ,bir araştır tam ne için yapmış panikle tam sormadım sadece genişlettim dedi.Çok da kolay oldu agrı sızı yoktu hemen iyileştim.

Çok sevindim olumlu sonucunuza , bana da umut oldu.Ben de çok araştırdım Gürcistan yeni sayılabilir hatta Azerbeycanda da var galiba, ben ısrarla görmek istiyorum, tabi bu fotoğraftan görmek olacak.Eşim görmemeyi tercih etti, benden de kan grubu göz ,saç rengi aldılar, uygun olanlar arasından seçmeme izin verecekler. Kaç Yumurta çıkarsa 3 yerleştirip gerisini saklayacaklarmış.Çok heyecanlıyım ve korkuyorum allah her isteyene versin dilerim.
Insallah Allah'im ol derse oluyor, ben kendim bile hala inanamiyorum. Ultrasona girince inanacagim heralde allah isteyen herkese versin benim de kucagima almayi nasip etsin cok stresli cok dusunceli isler . :)

Şu anda 19. Haftamdayım ve herşey yolunda.Hangi konuda bilgi almak istediğinizi anlayamadım sanırım? Biraz geç bir dönüş oldu ama Portakal Hanım'a cevap vermeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Deneyimi olan arkadaşlar ,donor ne kadar sürede bulundu ve sonra nasıl aynı zamana denk getiriliyor yumurtanın alınması ve bize konulması.Bana donor aranıyor dün bir gelişme var mı diye aradım bu kadar çabuk olmaz bir iki hafta bekleyeceksin dediler.Bekle bekle her aşamada deliricem ben galiba...

Merhaba, bana da donor yaklaşık 2 haftada bulundu.daha sonra yumurta toplanacak kişi gerekli ilaçlarla hazırlanıyor ve toplama günü, eşiniz de spermleri alınmak üzere merkeze çağrılıyor.yumurta ve sperm dölleniyor.Daha sonra embriyoların gelişimine göre 3. Veya 5. Gün embriyonun size yerleştirilmesi işlemi yapılıyor.

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle ümit ediyorum herkes en kısa sürede yavrusuna kavuşur.Ben yakın zamanda Dünya Tüp Bebek Berk Bey de yumurta donasyonu yaptırdım.3 yumurta kondu ve şu anda 6 haftalık hamile gibi görünüyorum Hcg değerlerinden.Cumartesi ilk ultrasonuma gidricem.Bende erken menopoz sebebiyle yumurta elde edilemiyordu.25 yaşımda yapacak birşey yok dendi.Sormak istediğiniz bir konu olursa işlem, maliyet, yaklaşım...seve seve cevaplarım.Sevgiyle Kalın...
merhaba benimkide erken menapoz ama kafam çok karışık nereye gitsem herkafadan bir ses çıkıyor lütfen hangi doktor iyiyse ona gitmek istiyorum

merhaba benimkide erken menapoz ama kafam çok karışık nereye gitsem herkafadan bir ses çıkıyor lütfen hangi doktor iyiyse ona gitmek istiyorum

Bana da donor bulundu , subat ayı içerisinde donasyon için gidicem,çok heyecanlıyım.Benimkini kendi doktorum takip ediyor ama donasyonu kendim ayarladım,ben donorun fotosunu görmek istedim o yüzden farklı oldu benim.Az kaldı heyecandan uyuyamamaya başladım bile, herkes için hayırlısı olsun..

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle ümit ediyorum herkes en kısa sürede yavrusuna kavuşur.Ben yakın zamanda Dünya Tüp Bebek Berk Bey de yumurta donasyonu yaptırdım.3 yumurta kondu ve şu anda 6 haftalık hamile gibi görünüyorum Hcg değerlerinden.Cumartesi ilk ultrasonuma gidricem.Bende erken menopoz sebebiyle yumurta elde edilemiyordu.25 yaşımda yapacak birşey yok dendi.Sormak istediğiniz bir konu olursa işlem, maliyet, yaklaşım...seve seve cevaplarım.Sevgiyle Kalın...

merhaba deniz mercan benimde yumarta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denememden sonra kıbrısı önerdiler. Bu konuda kafam o kadar karışık ki hangi merkez hangi dr. ???? Kafamda sanki büyük bir kaya oturuyor :( sizin yazınızı görünce hem hamile olmanıza çok mutlu oldum hem deneyimli biri bulduğuma çok sevindim. Allah minik meleğinize uzunnn ömürler versin. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz hangi yolu izleyeceğiz maliyet nedir ? hastaneden memnun kaldınız mı ?kaç kez kıbrısa gitmek lazım hangi dr 'a gittiniz ?

Back
X