- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
Günaydın kızlaar.. Güzel bir hafta olsun hepimize :)
Deruchette
sen nasıl oldun canımm ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin benim tek belirti adet gecikmeseydi pek belirti yaşamadım aslında idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı
Hadi hayırlısı bakim inşallah hamişsindir heycan tavanda deseneKızlar rabbim isteyen herKese versin ünlallah. Yaw takıntılı olmak ne katlanılmaz bir huydur yaw. Yarın adet günüm yaptığım tüm testler negatif(idrardA). Ama şüpheleniyrum. Çünkü bundan 7 gün önce ilişki sonrası kan pıltısı ve pembe akıntı geldi. Normal dr benim adetlerim düzenlidir ve bir sağlık sıkıntım yok. Ve sağ kasığımda batma var. Ve acayip tenin yanıyor. Dolaptan çıkan bişeyi aldığımda elime alimden duman çıkıyor o derece. Dün bir test yaptım. 1 saat sonra sadece ışıkta görünün bir ikinci çızgi çıktı sabah kuruyunca belirginleşmişti biraz. Ay paranoyak olucam. Adam beni delirdi diye boşıcak artık... Yarın bile öok uzakmış gibi geliyor bana.
Herkese günaydın... Eşi geldi ilk denmeyi dün yaptık.. Bebek yapmak istiyoruz ama ikimizde o kadar yorgunuz ki... Çalışınca çok Zor.. Eşimin de enerjisi yok..bakalım bu akşamda bi deneme yapsak iyi olur... Çünki adetin 14 günü bugün ve muhtemelen yumurtlama var çünki kasık ağrım var bide yumurta akı gibi akımtı
Adet olmam gereken günde başladı
Ölüyorum. Gebelik diye diye kalpten gididcemHadi hayırlısı bakim inşallah hamişsindir heycan tavanda desene![]()
Canım test yaptım bu sefer net çift çizgi çıktı . Çok şükür. Sanırım hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına
Kanamsi olan arkadaslrim insallah bebginize bise olmaz.Bende adet oldum kahverengiden pembe doğru bi r kanamayla kırmızıya iletliyorum.
Canım çok dikkat etmem gerek bu aylarda. Gerekirse hic kalkmadan dinlen.
Bende çift çizgiyi gördüm kizlar. Darısı tüm isteyenlerin başına insallah
Kanamam oldu biraz doktora gittim bebek normal dedi yarın gidip rapor isticem ne çektim ya![]()
günaydın hemşom:))Günaydınlarr kızlar sayfamızda haftasonu 2 hamile daha çıkarmış arkadaşları tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah
burda da öyle tekirdağda bahar havası var dün ama soğuktuGünaaydınnnÇerkezköyda hava güneşliiii çok şükür
![]()
hemşom normalde 21 nisanda ama. 8 ve 9 unda ben yumurtlamada kopkoyu çizgi gödüm 10 unda silişkleşmeye başladı hafifi ama 11 ınde tamamamen silikleşmişti. arkadaşımın birisi dediki silikleşmeye başlayınca 14 gün sayılır dedi o yüzden 24 nisan mı olcak bat anlamadımhemşom senin bat ne zaman
mihriban nasılsın güzelim
ulaytu nasıl oldun canım rapor alabildin mi
yeşim nasılsın güzelim
burda da öyle tekirdağda bahar havası var dün ama soğuktu