2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok sevindim senin içinnnn:)))

çok teşekkür ederim canım hayırlısı olsun bakalım :)

Hey Allahım :)

Çok sevindim canım :)

Kızlar ben çıkıyorum dinleniyim biraz daha ılık bi çay içiyim sonra papatya buhusu yapıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler
teşekkürler tatlım:KK68: iyi geceler:oops:

Hey Allahım :)

Çok sevindim canım :)

Kızlar ben çıkıyorum dinleniyim biraz daha ılık bi çay içiyim sonra papatya buhusu yapıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler
Şimdiden alıştırıyorum kuzum napim:) hadi iyi geceler :)

Ütü yaptım bulaşık yıkadımm evimi toparladım yarına hazırım:)

İyi geceler kızlar, kaç gündür yokum ki buralarda bilemedim :)
herkes uyudu ama sanırım, olsun, tatlı rüyalar diyorum :))

Günaydın kızlar:) ay sabah geç kalıyodum. Bi uyandım ondan beri koşuşturmam bitmedi. 8e 20 kala uyandım:) 8de ders başlıyo ve ben 15 dk da öğretmenler odasındaydım. Nöbetçiyim bide Çocuklara test çektiriyorum. Yeni oturmaya fırsatım oldu. Kahvaltı bile yapamadım :( o salak adamda sürekli bahçede. Allahtan konuşmadı gelipte.

Günaydın kızlar:) ay sabah geç kalıyodum. Bi uyandım ondan beri koşuşturmam bitmedi. 8e 20 kala uyandım:) 8de ders başlıyo ve ben 15 dk da öğretmenler odasındaydım. Nöbetçiyim bide Çocuklara test çektiriyorum. Yeni oturmaya fırsatım oldu. Kahvaltı bile yapamadım :KK43: o salak adamda sürekli bahçede. Allahtan konuşmadı gelipte.

Günaydın canım bişiler ye aç durma öyle bide nöbetçiymişsin. Boşver görmemezlikten gel sende.

Günaydın kızlar:) ay sabah geç kalıyodum. Bi uyandım ondan beri koşuşturmam bitmedi. 8e 20 kala uyandım:) 8de ders başlıyo ve ben 15 dk da öğretmenler odasındaydım. Nöbetçiyim bide Çocuklara test çektiriyorum. Yeni oturmaya fırsatım oldu. Kahvaltı bile yapamadım :KK43: o salak adamda sürekli bahçede. Allahtan konuşmadı gelipte.
günaydın canım inşallah o gereksiz adam ayagı kayarda düşer:KK51:

Günaydın canım bişiler ye aç durma öyle bide nöbetçiymişsin. Boşver görmemezlikten gel sende.
Canım fırsat bulamadım ki. Derse bile geç giriyorum. Çocuklara fotokobi dağıtcam diye

Back
X