- 3 Eylül 2014
- 82
- 40
- 33
yazalım yazalımm girelimmAyy hala giremedik 2015 e :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazalım yazalımm girelimmAyy hala giremedik 2015 e :)
hayır ama benimkiyle girilecek olması lazımşimdi girdik mi :)
Bence de canım. Zaten ben konuşmandan yanaydın biliyosun...
Ayyyy umarım benim mesajımla 2015 oluruzz :) :)
Ayy hala giremedik 2015 e :)
yazalım yazalımm girelimm![]()
Ben yapıcam ben yapıcammmmHepimiz geyikten banlanıyormuşuz
![]()
selam hatunlarrr beyaz esyamı aldım evimi gördüm :/ mobılyada karar veremıyoruz acık renk ıstıyorum ama kararsızım![]()
Canım tepkisi ne olursa olsun bence anlatmalısın yrn öbürgün bu adam bunu cesaret edinir neler neler olur. Kız başına idare edemezsin bence .
Anlatcam kızlar ama kalbim deli gibi çarpıyooo.Bence de canım. Zaten ben konuşmandan yanaydın biliyosun...
Ayyyy umarım benim mesajımla 2015 oluruzz :) :)
ayyyy ne heyecan ne heyecan vardır şimdiAnlatcam kızlar ama kalbim deli gibi çarpıyooo.
Davetiyelerimiz geldiiiiiiiiiiii:)
Ben de dedim ne oluyor acaba2015.sayfaya giriyoruz![]()
![]()
masaya dizersem teyzeler 3 er 5 er alırBen denk gelemedim sanırsam, yada bu şekilde masaya dizsem ordan alsalar ?
canım prenses gibi olmuş çok güzell darısı başımaKızlaar nişanlığımın bitmiş hali nasıl olmuş. Başım yapılı olmadığı için duvagınn ust kısmı düzgün degil ama insaAllah yapılı olduğunda daha güzel olucak:)
Eki Görüntüle 1362214
hakkında hayırlısı olsun canım çok sevindimiyiyim canım. yarın istifamı vericem diğer yerlede başlayacagım :) zaten hayalimdeki işti bu maaşı da daha iyi şartları da daha iyi ve keyifli bir çalışma ortamı var her biçimde olumlu benim için![]()
ayy kendin gibi ol seveceklerdir canım boşverNe gün buluşuruz bilemiyorum ama ona da az kaldıAilesi ile tanışıcam çok heyecanlıyımmmm
![]()