- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
thank youEderim canım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
thank youEderim canım :)
hu huu pek havalıKızlar bugüne bugün istifa etmiş bi kız var aranızdasabah patronuma her şeyi saydım
üzerimden ego tatmini yapıyorsun dedim ayy içim eridi resmen oh olsun
![]()
Bizi direk unuttular bence:)sizi unutmuş gibimi yapıyolar![]()
Yarın yokta memleketime bak ya:) yağmur tatili var ama kar tatili yok :)Ohhh rahatlamışsındır canım benim çok sevindim senin için gerçekten huzurlu olmak gibisi yok o zaman yaptığın işten bile keyif alırsın.Hayırlısı olsun yeni işin için canım ne zaman başlıyorsun işine?
İyi akşamlar canım :)
Canım benim ya olsun yarın okul yok demiştin sanki sen :) yani dersin yoktu sanırım :)
Burada okullar yine tatil edilmiş ayıptır söylemesi![]()
Selam canımssMerhaba gelincikler :)
Nasılın canım :)Selam canımss
Pazartesi gitmeyi dusunuyorum canm. Yarin arayip konusucam bakalim :)Ohhh rahatlamışsındır canım benim çok sevindim senin için gerçekten huzurlu olmak gibisi yok o zaman yaptığın işten bile keyif alırsın.Hayırlısı olsun yeni işin için canım ne zaman başlıyorsun işine?
İyi akşamlar canım :)
Canım benim ya olsun yarın okul yok demiştin sanki sen :) yani dersin yoktu sanırım :)
Burada okullar yine tatil edilmiş ayıptır söylemesi![]()
Ayy evet kuzum ben dusununc soylemeden duramam icimde tutamam :)hu huu pek havalı![]()
İyiyim sen nasılsn canmNasılın canım :)
ben gibiPazartesi gitmeyi dusunuyorum canm. Yarin arayip konusucam bakalim :)
Ayy evet kuzum ben dusununc soylemeden duramam icimde tutamam :)
Ben vazgeçtim:)) çünkü kar tatili olursa yazılı haftaya kalır onada bişe yetiştiremem
İyiyim sen nasılsn canm
Hoşgeldin canım :)iyi geceler kızlar nasılsınız? Ben de nasipse 2015 gelniyim yeni katılıyorum aranıza.. çook fazla yorum olmuş okuuyamadım hepsini. hazırlıklar nasıl gidiyor ? benim kısmetse 25 temuzda düğünüm.. şimdiden gelinlik sipariş eden var mı nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz ??
Ne çekimin var fotoğraf mı? 1 ay önceden? neden ki?ben sadece braz çeyiz aldm düğün salonum tutuldu o kadar neyi ne zaman yapmam gerektğinide bilemedim.. kimisi bak şimdiden gelinlik haziranda çekimin var diyo kimisi erken diyo.. mesela davetiye falan ne zman basılır bunlarıda hiç bilmiyorum :)