2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ohhh rahatlamışsındır canım benim çok sevindim senin için gerçekten huzurlu olmak gibisi yok o zaman yaptığın işten bile keyif alırsın.Hayırlısı olsun yeni işin için canım ne zaman başlıyorsun işine?

İyi akşamlar canım :)

Canım benim ya olsun yarın okul yok demiştin sanki sen :) yani dersin yoktu sanırım :)
Burada okullar yine tatil edilmiş ayıptır söylemesi :KK23:
Yarın yokta memleketime bak ya:) yağmur tatili var ama kar tatili yok :)

Ohhh rahatlamışsındır canım benim çok sevindim senin için gerçekten huzurlu olmak gibisi yok o zaman yaptığın işten bile keyif alırsın.Hayırlısı olsun yeni işin için canım ne zaman başlıyorsun işine?

İyi akşamlar canım :)

Canım benim ya olsun yarın okul yok demiştin sanki sen :) yani dersin yoktu sanırım :)
Burada okullar yine tatil edilmiş ayıptır söylemesi :KK23:
Pazartesi gitmeyi dusunuyorum canm. Yarin arayip konusucam bakalim :)
hu huu pek havalı:KK59:
Ayy evet kuzum ben dusununc soylemeden duramam icimde tutamam :)

iyi geceler kızlar heryer kar okullar tatıl bıze degıl :D arabalar ıs yerıne zor cıkıyor napcam sabah bılemedım :)

iyi geceler kızlar nasılsınız? Ben de nasipse 2015 gelniyim yeni katılıyorum aranıza.. çook fazla yorum olmuş okuuyamadım hepsini. hazırlıklar nasıl gidiyor ? benim kısmetse 25 temuzda düğünüm.. şimdiden gelinlik sipariş eden var mı nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz ??

iyi geceler kızlar nasılsınız? Ben de nasipse 2015 gelniyim yeni katılıyorum aranıza.. çook fazla yorum olmuş okuuyamadım hepsini. hazırlıklar nasıl gidiyor ? benim kısmetse 25 temuzda düğünüm.. şimdiden gelinlik sipariş eden var mı nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz ??
Hoşgeldin canım :)
Hazırlıklar heycanla ve kararsızlıkla devam ediyor.
Ben vermedim de var gelinlik arayışında olanlar. Sen neler yapıyorsun?

ben sadece braz çeyiz aldm düğün salonum tutuldu o kadar neyi ne zaman yapmam gerektğinide bilemedim.. kimisi bak şimdiden gelinlik haziranda çekimin var diyo kimisi erken diyo.. mesela davetiye falan ne zman basılır bunlarıda hiç bilmiyorum :)

ben sadece braz çeyiz aldm düğün salonum tutuldu o kadar neyi ne zaman yapmam gerektğinide bilemedim.. kimisi bak şimdiden gelinlik haziranda çekimin var diyo kimisi erken diyo.. mesela davetiye falan ne zman basılır bunlarıda hiç bilmiyorum :)
Ne çekimin var fotoğraf mı? 1 ay önceden? neden ki?
Bak canım git gelinlik dene fiyat al, diktiriceksen mart gibi kararını verirsin hazır alcaksan mayıs başında alırsın 1-2 defa üstünü başını düzeltirler o kadar.
Davetiye işini bilmiyorum net olarak ama sanırım 1 ay önceden yaptırılıyor

istanbulda istiyoruz çekimi düün öncesi zaten ramazan bizde ramazan başlamadan yapalım diye haziran dedik.. tamam teşekkür ederm :)

Back
X