Geldik çok şükür..
Takla atmış servis, bir arkadaş ordaydı onu aradım şimdi, ağır yaralı kimse yokmuş ama bir bayan hocanın kolu kırılmış. Biz de az önce gelirken kaydı hep servis, çok korktum. Yarın bizi yollarlar yine okula kesin, tatil vereceklerini hiç sanmıyorum.
Alışmışken devamı gelsin demi :)A.s hoşgeldin :) Valla buuuzz gibi hava ama Allahtan klimam var sıcacık olduğum yer :)
Aaa aNe zaman canım bari bohçamı hazırlıyım
Merhaba hoşgeldin :) Biraz karışık geldi bana ama şunu söyliyim ; normalde kına olur akşamüzeri ister sadece bayanlar olsun ister baylarda .. Kına cuma yapılır cumartesi bir gün ara verilir çünkü herkes yorulmuş olur özellikle gelin pazar günüde düğün olur bu da hiç tuhaf olmaz haliyle
Nasıl olsa çocuk alıştı dışarda kalmaya dimi ama
Canım çok güzeller güle güle kullan (rengide çok tatlıı )
İyi yapmışım bi daha geç gelirse bi daha almam:)huhuhuuu havaya girdim bak şimdiSen yine de vurma , eşin olacak senin Zaten adamı eve almamışsın
Sevindim canım senin adına. Ya zaten öyle olur. Öğretmeni düşünen kimGeldik çok şükür..
Takla atmış servis, bir arkadaş ordaydı onu aradım şimdi, ağır yaralı kimse yokmuş ama bir bayan hocanın kolu kırılmış. Biz de az önce gelirken kaydı hep servis, çok korktum. Yarın bizi yollarlar yine okula kesin, tatil vereceklerini hiç sanmıyorum.
çok geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine..bu arada ben senle meslektaşmışım :) bende İngilizce Öğretmeniyim ama Kpss zıkkımı nedeniyle cok farklı bi işteyim şuan
Canım 1.yi çok beğendim:)kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170
Ni var nişanın varsa
Geldik çok şükür..
kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170
İnşallah yarın tatil olur, ben çok korkuyorum o yoldan..Sevindim canım senin adına. Ya zaten öyle olur. Öğretmeni düşünen kim
Alışmışken devamı gelsin demi :)
İyi yapmışım bi daha geç gelirse bi daha almam:)
Aynen canım, sıcacık koltuklarında rahatlar tabi.. Sağol canım..Allah korusun hepinizi ya , milli eğitim bakanını göndermek lazım oralara..Allah yardımcınız olsun..Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Güzel değiller canım, bakmaya devam :)kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170
kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170
Ben de 3. girişimde atandım canım geçen sene, sen girecek misin tekrardan yoksa vaz mı geçtin?
Güzel değiller canım, bakmaya devam :)
Yuvarlak pasta da güzel görünüyo ama bilemedim şimdi sen öyle deyinceBen 2. pasta hariç hepsini çok beğendim
Canım 1.yi çok beğendim:)
İlki çok hoş..
Oooo on numara beş yıldız canımOda iyimişşş :) bişi soracam canım belki bilirsin:) Çeşme alaçatı arasında boyalık diye bir yer var boyalık plajı diye geçiyor hatta nasıl yerler acaba oraları :)
şimdilik vazgeçtim cnm,bu saatten sonra kazansamda,evlenecek olursam evimi yuvamı bırakıp senelerce doğuda nasıl mecburi hizmet yapıcambi de eve geliyorum yorgun argın ona çalışacak enerjim yok. Allahtan başka bi sektörde öğrenciyken çalışıp deneyim edinmiştim,yabancı dilimde olunca boşta kalmadım çok şükür.
Geldik çok şükür..
1 i begendim ben canımkızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.Eki Görüntüle 1365167 Eki Görüntüle 1365168 Eki Görüntüle 1365169 Eki Görüntüle 1365170
şimdilik vazgeçtim cnm,bu saatten sonra kazansamda,evlenecek olursam evimi yuvamı bırakıp senelerce doğuda nasıl mecburi hizmet yapıcambi de eve geliyorum yorgun argın ona çalışacak enerjim yok. Allahtan başka bi sektörde öğrenciyken çalışıp deneyim edinmiştim,yabancı dilimde olunca boşta kalmadım çok şükür.
ya evet yuvarlaklar güzel ama bana da düşününce mantıklı geldi.1.katı kestin mesela,aşağıda kalan katın kreması bozulabilir veya bulaşabilir.ne bileyim çok riske girmek istemedim.bi de sadece 10 dk keserken göreceksin pastayı ztn,sonra kesilip dağıtılacakçokta o yüzden üzerinde kafa yormak istemiyorum.netten baktım ztn modellerde hep birbirinin aynısı.sadece kurdele rengi değişmiş fln..sen daha bakmaya başlamadın mı cnm pasta modeli bakmaya?
bende en çok birinciyi sevdim ama sözlüm biraz çocuk ruhlu oldugundan şıpsevdili olanı beğendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?