2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine..bu arada ben senle meslektaşmışım :) bende İngilizce Öğretmeniyim ama Kpss zıkkımı nedeniyle cok farklı bi işteyim şuan

Alışmışken devamı gelsin demi :)
huhuhuuu havaya girdim bak şimdi Sen yine de vurma , eşin olacak senin Zaten adamı eve almamışsın
İyi yapmışım bi daha geç gelirse bi daha almam:)

kızlar şu nişan pastaları nasıl sizce? aslında yuvarlak modeller daha güzel ama kesip,dağıtım esnasında yuvarlak modellerde altta kalan katların dağıtımı,kesmesi vs zor oluyormuş.kare olsun o zmn diye düşündüm bende.

Sevindim canım senin adına. Ya zaten öyle olur. Öğretmeni düşünen kim

çok geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine..bu arada ben senle meslektaşmışım :) bende İngilizce Öğretmeniyim ama Kpss zıkkımı nedeniyle cok farklı bi işteyim şuan

Ben de 3. girişimde atandım canım geçen sene, sen girecek misin tekrardan yoksa vaz mı geçtin?

Allah korusun hepinizi ya , milli eğitim bakanını göndermek lazım oralara..Allah yardımcınız olsun..Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

İlki çok hoş..

Sevindim canım senin adına. Ya zaten öyle olur. Öğretmeni düşünen kim
İnşallah yarın tatil olur, ben çok korkuyorum o yoldan..

Yuvarlak pasta da güzel görünüyo ama bilemedim şimdi sen öyle deyince Ben 2. pasta hariç hepsini çok beğendim

Ben de 3. girişimde atandım canım geçen sene, sen girecek misin tekrardan yoksa vaz mı geçtin?

şimdilik vazgeçtim cnm,bu saatten sonra kazansamda,evlenecek olursam evimi yuvamı bırakıp senelerce doğuda nasıl mecburi hizmet yapıcam bi de eve geliyorum yorgun argın ona çalışacak enerjim yok. Allahtan başka bi sektörde öğrenciyken çalışıp deneyim edinmiştim,yabancı dilimde olunca boşta kalmadım çok şükür.

Güzel değiller canım, bakmaya devam :)

Yuvarlak pasta da güzel görünüyo ama bilemedim şimdi sen öyle deyince Ben 2. pasta hariç hepsini çok beğendim

ya evet yuvarlaklar güzel ama bana da düşününce mantıklı geldi.1.katı kestin mesela,aşağıda kalan katın kreması bozulabilir veya bulaşabilir.ne bileyim çok riske girmek istemedim.bi de sadece 10 dk keserken göreceksin pastayı ztn,sonra kesilip dağıtılacak çokta o yüzden üzerinde kafa yormak istemiyorum.netten baktım ztn modellerde hep birbirinin aynısı.sadece kurdele rengi değişmiş fln..sen daha bakmaya başlamadın mı cnm pasta modeli bakmaya?

Canım 1.yi çok beğendim:)

İlki çok hoş..

bende en çok birinciyi sevdim ama sözlüm biraz çocuk ruhlu oldugundan şıpsevdili olanı beğendi :)

Oda iyimişşş :) bişi soracam canım belki bilirsin:) Çeşme alaçatı arasında boyalık diye bir yer var boyalık plajı diye geçiyor hatta nasıl yerler acaba oraları :)
Oooo on numara beş yıldız canım tatilemi gideceksiniz alaçatı güzel yerdir ama çok kalabalık olur yazı

Canım evliysen zaten 1 yıl kalıp eşinin yanına gidiyorsun. Benim ablam da bizim branştan evli ve çocuğu da var, hazırlanıyor bakalım inşallah atanır ya.. İsteyen herkes başarılı olur inşallah, stresi çok büyük gerçekten..

1 i begendim ben canım

Kesim kısmı ile ben ilgilenmicem ya o yüzden tınlamadım heralde :) Ben daha bakmadım..Aslında bakmam lazım tabi..Ama hamur şekerli pasta olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…