- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
pazartesi yeni işime başlıcam ya çok heyecanlıyıminşallah güzel olur
![]()
İnşallah canımm hayırlısı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi yeni işime başlıcam ya çok heyecanlıyıminşallah güzel olur
![]()
kendimi çok rahatlamış hissediyorumm burdan ayrıldığım için biliyosun daha öncede bahsetmiştim hiç mi hiç huzurum yoktu..İnşallah canımm hayırlısı olsun![]()
kendimi çok rahatlamış hissediyorumm burdan ayrıldığım için biliyosun daha öncede bahsetmiştim hiç mi hiç huzurum yoktu..![]()
inşallah kuzum :) pazartesi ayrılcağımı söyledim ona bile sorun çıkardı. neymiş ben geçen sene part time çalışıyordum gecen seneden olan mesai borcumu ödicekmişim.. ben de ddimki aldğım parada ona göreyydi ne borcu filan dedim işte her şeyi saydım ama şimdi 6 günlük ücretim var onu alcam o yüzden hiçbişey imzalamadım istifa filan o kdr gıcıklarki hala beni deli ediyordu düşün yani. herkese hayırlısını versin Allah. iş hayatı çok sıkıntılı oluyor gerçekten..Biliyorum canım biliyorum ..Huzurlu değilsen zevkte alamıyosun zaten yaptığın işten . Kendimden biliyorum inşallah yeni işinde mutlu ve huzurlu olursun canım![]()
inşallah kuzum :) pazartesi ayrılcağımı söyledim ona bile sorun çıkardı. neymiş ben geçen sene part time çalışıyordum gecen seneden olan mesai borcumu ödicekmişim.. ben de ddimki aldğım parada ona göreyydi ne borcu filan dedim işte her şeyi saydım ama şimdi 6 günlük ücretim var onu alcam o yüzden hiçbişey imzalamadım istifa filan o kdr gıcıklarki hala beni deli ediyordu düşün yani. herkese hayırlısını versin Allah. iş hayatı çok sıkıntılı oluyor gerçekten..
:) şimdi de makinede sıkıyo:)En güzelii bende cevabına göre elinde yıka dicektim :) :)
:) şimdi de makinede sıkıyo:)
Hadi hayırlısı olsun canımpazartesi yeni işime başlıcam ya çok heyecanlıyıminşallah güzel olur
![]()
Tebriklerrrrrrrbi dersten geçmişimm yihuuuuuu![]()
Kıyafetlerim geldiiii:))) çok ciciler :)) hatta etek gömleğimi giydim gezmeye gidiyorum:)
kuzu sana msj attımm
inşallah kuzum :) pazartesi ayrılcağımı söyledim ona bile sorun çıkardı. neymiş ben geçen sene part time çalışıyordum gecen seneden olan mesai borcumu ödicekmişim.. ben de ddimki aldğım parada ona göreyydi ne borcu filan dedim işte her şeyi saydım ama şimdi 6 günlük ücretim var onu alcam o yüzden hiçbişey imzalamadım istifa filan o kdr gıcıklarki hala beni deli ediyordu düşün yani. herkese hayırlısını versin Allah. iş hayatı çok sıkıntılı oluyor gerçekten..
hahaha süpersin kız :) evet aynen ama bölümümden "0" atama yapııldı. haziranda tekrar var bakalım.. gerçi 0 ı geçinde ümidi kestim ama.. geçen sene 65 le atandılar bölümümden ben 77 aldım ve atanamıyorumSimdi bakiyim canim..
Kuzu sen kpss'ye girmistin. Ne oldu atanma durumu? Hatta bolumunde 26.olmustun yanlis hatirlamiyorsam![]()
hahaha süpersin kız :) evet aynen ama bölümümden "0" atama yapııldı. haziranda tekrar var bakalım.. gerçi 0 ı geçinde ümidi kestim ama.. geçen sene 65 le atandılar bölümümden ben 77 aldım ve atanamıyorum![]()
0 atama olunca ümidi kestim ama hayırlısı kuzum.. evet 4 tane var sonuncuda bile olsa atansam süper olur. :)Canim 4tane atama oluyor benim bildigim diger sinava kadardigerlerinde atanirsin insallah ki ben atanacagini dusunuyorum bu durumda
![]()
Öyle kuzu benden başkasına bakamaz oyarım o gözleriŞimdi konuştuk napıyosun dedi dedim sanane
İyi kapa ben sevtap ı arıyım diyo sallıyo yok öyle biri aslında
Bende okşanı ara ya özlemiştir seni dedim
Evet canım neyse ki
Canımm çabuk gel özlerim senii![]()
Bi gün paramız olursa beraber yaparız bu işi![]()
Adanaya yakın bi ilçe canım :)