2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyim

142091400162196

Ayy çok yakışmış papyon bende mi öyle yapsam ya :D :D

Gule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyim

142091400162196
bende papyon taktırıcam kravattan daha asil duruyor:KK59:

Ayy çok yakışmış papyon bende mi öyle yapsam ya :D :D

Kızlar kesinlikle papyon :) nisan evde olacaksa sorun olmaz ama disarda olacaksa kesinlikle papyon.gelenler hep kravatliydi :) ve papyonla çok asil gozuktu :KK66:

ya bende papyon seviyorum ama ztn düğünde takıcak diye bari nişanda aynı olmasın dedim.ama papyonda çok güzel durmuş şimdi düşünmeye de başladım :KK17:

gelmiyorum,küstüm :p Orya beni istemedi :p

bende sola takamam,sağda devam edicem :)

bende öyle düşünüyorum ve öyle biliyorum.düğünde yüzük sol ele takılır die :) çünkü evlilik yüzüğü sola takılır,ama şuan bunlar nişan yüzüğü.ama Orya başka bişi söyledi :) belki yörelere göre değişiyordur o zmn adetler.

Orya Orya zaten alman pastası yiyormuş hasbam

Kızlar buarada direk daldım selam vermeden. Hepinjze iyi akşamlar diliyorum. Bugun arkadasim cagirdi disari cikmaya niyetim yoktu. Kac zamandir erteliyordum bu sefer ayip olur die ciktim yollar buzluydu ve kayip bilegimin uzerine dustumm :( bilegimi incittim cok kotu Allahtan kirik cikik yok

saçmalama kıızz :) hepimiz bişeyler öğreniyoruz. hele ben kendimi o kdr uzak hissediyorumkiii bu şeylere sadece bilgi ediniyorum
Biz izleyici konumundayız :P

142091400162196
Şimdi ben de papyon düşünmeye başladım bak, benimkinin takacağını hiç sanmıyorum ama..

Kızlar buarada direk daldım selam vermeden. Hepinjze iyi akşamlar diliyorum. Bugun arkadasim cagirdi disari cikmaya niyetim yoktu. Kac zamandir erteliyordum bu sefer ayip olur die ciktim yollar buzluydu ve kayip bilegimin uzerine dustumm :KK43: bilegimi incittim cok kotu Allahtan kirik cikik yok

İyi akşamlar canımm a.s. ..Aman dikkat et kendine ya :( şimdi ne durumda iyi mi var mı ağrı sızı

heh ben de böyle biliyordumm :)

canım belki adete göredir ben 25 30 dediğim için 250 demişlerdir. dilim başı 10 tlden. sen kaç kişilik soruyorsun?

Bende 35 kişilik dedim canım ..doğal olarak bana da 350 tl dediler :KK19: Ama ben o kadar para vermek istemiyorum açıkcası

142091400162196

Tüm gelincikler değişik bizim topikte maşallah :KK48: Gayet şık olmuş papyon da..bizim evde olacağı için bizde olmaz da sizde olur tabi.:KK76::KK76:

Back
X