- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
saçmalama kıızz :) hepimiz bişeyler öğreniyoruz. hele ben kendimi o kdr uzak hissediyorumkiii bu şeylere sadece bilgi ediniyorum
Canım benim teşekkür ederim

Ayyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçmalama kıızz :) hepimiz bişeyler öğreniyoruz. hele ben kendimi o kdr uzak hissediyorumkiii bu şeylere sadece bilgi ediniyorum
Gule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyim
![]()
bende papyon taktırıcam kravattan daha asil duruyorGule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyim
![]()
evet canımm
Niye yavru kuş :)
Gule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyim
Ayy çok yakışmış papyon bende mi öyle yapsam ya![]()
![]()
Kızlar kesinlikle papyon :) nisan evde olacaksa sorun olmaz ama disarda olacaksa kesinlikle papyon.gelenler hep kravatliydi :) ve papyonla çok asil gozuktu![]()
gelmiyorum,küstümOrya beni istemedi
bende sola takamam,sağda devam edicem :)
bende öyle düşünüyorum ve öyle biliyorum.düğünde yüzük sol ele takılır die :) çünkü evlilik yüzüğü sola takılır,ama şuan bunlar nişan yüzüğü.ama Orya başka bişi söyledi :) belki yörelere göre değişiyordur o zmn adetler.
Biz izleyici konumundayızsaçmalama kıızz :) hepimiz bişeyler öğreniyoruz. hele ben kendimi o kdr uzak hissediyorumkiii bu şeylere sadece bilgi ediniyorum
Şimdi ben de papyon düşünmeye başladım bak, benimkinin takacağını hiç sanmıyorum ama..Gule gule askla kullanin canim cicilerinizi oncelikle. Neden abesk olsun bencede boyle olmasi daha iyi elbisenin renginde cok siritirdi bende erkek arkadasima papyon aldirdim :) kravat taktirtmadim hatta dur resim vardi resim ekliyim
![]()
Kızlar buarada direk daldım selam vermeden. Hepinjze iyi akşamlar diliyorum. Bugun arkadasim cagirdi disari cikmaya niyetim yoktu. Kac zamandir erteliyordum bu sefer ayip olur die ciktim yollar buzluydu ve kayip bilegimin uzerine dustummbilegimi incittim cok kotu Allahtan kirik cikik yok
heh ben de böyle biliyordumm :)
canım belki adete göredir ben 25 30 dediğim için 250 demişlerdir. dilim başı 10 tlden. sen kaç kişilik soruyorsun?
![]()
Sevmiyorum canım benim yiyemiyorum eğer beni istiyosan Alman pastası yediriceksin![]()
![]()
ben yedircem sana alman pastası![]()