- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
İlk dördünü beğendim diyomuşunTamam canım zevkle
İlk üçünü beğendim bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk dördünü beğendim diyomuşunTamam canım zevkle
İlk üçünü beğendim bende![]()
İlkini hiç beğenemedim kuzu ama 2.si güzel..Eki Görüntüle 1370190 Eki Görüntüle 1370191 bu ikiside var kızlar
kahverengi sarı rengi olan saat daha gösterişli duruyor sankiİlkini hiç beğenemedim kuzu ama 2.si güzel..
Evet canım aynen..kahverengi sarı rengi olan saat daha gösterişli duruyor sanki![]()
ben onlara yoğunlaşıyım o zaman :)Evet canım aynen..
pasta konusuna da tepeden dalıyorum
ablamın sözünde pastayı babamın pastane sahibi arkadaşı hediye yapmıştı, ben ikinci kez yaptırılmaz ayıp olur diye düşünüyordum babam nasıl yaptıralım diye sordu bu akşambende çok ayrıntıya girmedim beyaz üstüne pembe çiçekli olabilir dedim
galiba bu masraftan kurtuldum
![]()
Kızlar ben sanırım 2016 gelini bile olamayacağım bu gidişle.. Benim 2016da tayin hakkım var, babamla telefonda konuşuyorduk, hadi az kaldı falan dedi, burda yakın bir yere gelirsin dedi, annem de kız evlenecek buraya mı gelecek sanki dedi, sonra babam da daha X'in okulu bu yıl bitiyor, iş var askerlik var dedi. Ben de hallolur dedim. Sonra bunu benimkine anlattım. Dedim ben 2016da nereye tayin isticem cidden dedim. Evlenmemiş olursak İstanbul'a gelemem yani sonuçta dedim. O da babanlar haklı, ben bişi demiyorum, oraya istersin tayini dedi. Yani 2016da evlilik düşünmüyor. Ben cidden çok üzüldüm ama bişi diyemedim tartışmayalım diye..![]()
Canimm bu konuda hep denk gittigimizi biliyorsun. Biz de oguzla konustk hep plan yaptik hatta tarih bile belirledik 14 subat soz 18 mayis nişan 2016 da dugun diye konuştuk hep o dedi bana bunları. Hatta ben yüzük yükselticilerini bile sipariş verdim. Sonra bi gün oğuz askerligimi yapayım öyle yoksa içim rahat etmez dedi. O kdr uzuldumki çunku cok az kalmisti.. Yani bu kafadan 2017 demek.. Ben de o günden sonra asla konusunu açmadım.. Açıkçası oguz cok olgun bi çocuk ama şuan evlenmek için yeterli olgunlukta olduguni dusunmuyorum.. Ve o aciyo konusunu. Mesela gelin kiz bize gel fln diyo ben de ben gelin degilim senin kiz arkadasinim diyorum bozuluyor. Veya aof sinavlari kotu geldi baya bozuldu morali ben askre gideym uzun donem yapaym filan dedi. İnan hic bisey demedim. Ben zamani gelince kendisinin istiycegini heves edecegini dusunuyorum.. Bunu niye anlatiyorum seninle es zmnli yasiyoruz.sende bu yuzden gunlerce bu topige bakmadin ben de bakmadim.. Zamani gelince olur her sey. Sen hayatina bak kendi yolunu kendin ciz ona gore hareket etme. Kendini de uzme. Hayatin ne getirecegi belli olmuyor cunku.. Ben ozellikle boyle pankart fln hazirlarken icim giderdi kendime yapmayi hayal ederdim bak simdi dugun fotografciligina basliyorum ama artik aştım hepsini... Zamana birak hayirlisi olsun
Günaydın canlarr. Gününüz güzel gecsin insaAllah
Günaydın kızlar :) öncelikli olarak tubbb un benim için yaptıklarını paylaşıyorum:) çoook hoşuma gitti:)
Kızlar cok sinirliyim dunden beri erkek arkadasimla kavga ettim nisanlanmak istemiyorum surekli rencide oluyorum herkes hazirlik icinde nasil soyleyecegim
Günaydın hatın kızlar dün sevdiceğime atkı örmekten topiğe giremedim![]()
kızlar dedim bugün e okul işlerini bitireyim diye. sonra yaptığım yazılıları sözlü notlarını girdim. sıra davranış notlarına geldi. rsmen işkence yaöğretmn arkadaşlar napacaz ya?
1-2 güne ancak sökülür canım..Karnım ağrıyo. Tam olarak regl de olamadımpufff ya napacam ben
![]()
Ohh ne güzel canımm çok şanslısın maşallah![]()
Canım okudum bütün yorumları şimdi canını hiç sıkma hayırlısıyla olur hepsi sabretmen gerek biraz daha evlilik yolunda erkekler biraz geç olgunlaşıyo o yüzden kendini üzme hiç akışına bırak ...
Canımm çok katılıyorum bu yorumuna inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun
Tünaydın canımm :)
Tünaydın canımm ayy çok güzeller ben bayıldımmm @tubbb un ellerine sağlık
Canım okudum sorunu şimdi üzülme erkekler hep böyleler ben isterim,ben yaparım,sana mı sorucam diye üstte görürler kendilerini hep ,biraz çözmüşsünüz sorununuzu sanırımİnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız akışına bırak nişanlılık stresinden böyle oluyo işte hiç canını sıkma sen bırak o düşünsün kalbini nasıl alacağını
Tünaydın canım :) Oooo ellerine sağlıkkk bittiği zaman paylaşırsın![]()
Ah canımm kolay gelsinn hava da almışsın şimdi güzelce rahat kafayla ver notlarını bakalım
Regl de olmuşsun ilaç iç bir tane ayaklarınıda sıcak tut
Kızlar herkese tünaydııın ancak girebildim evi topluyorum sabahtan beri ablam ve kuzucuğum kalmaya gelicekler bize , temizlikti,yemekti,çamaşırdı derken :) Anneme yardım ediyorum ara ara girip bakarım artık buraya öpüyorum hepinizi herkese güzeeell bir pazar günü diliyorum![]()
Sen keyfine bak canım, ne güzel kalabalığı özledim ben de ama az kaldı 11 gün sonra evimdeyim inşallah :)
Kolay gelsinnn canımsssOhh ne güzel canımm çok şanslısın maşallah![]()
Canım okudum bütün yorumları şimdi canını hiç sıkma hayırlısıyla olur hepsi sabretmen gerek biraz daha evlilik yolunda erkekler biraz geç olgunlaşıyo o yüzden kendini üzme hiç akışına bırak ...
Canım okudum sorunu şimdi üzülme erkekler hep böyleler ben isterim,ben yaparım,sana mı sorucam diye üstte görürler kendilerini hep ,biraz çözmüşsünüz sorununuzu sanırımİnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız akışına bırak nişanlılık stresinden böyle oluyo işte hiç canını sıkma sen bırak o düşünsün kalbini nasıl alacağını
Ah canımm kolay gelsinn hava da almışsın şimdi güzelce rahat kafayla ver notlarını bakalım
Kızlar herkese tünaydııın ancak girebildim evi topluyorum sabahtan beri ablam ve kuzucuğum kalmaya gelicekler bize , temizlikti,yemekti,çamaşırdı derken :) Anneme yardım ediyorum ara ara girip bakarım artık buraya öpüyorum hepinizi herkese güzeeell bir pazar günü diliyorum![]()
Kolay gelsinnn canımsss![]()
Canım tam olmadım aslında. Çok çok az oldum. Ama kaç gündür ağrısı da geçmiyo canımda yanıyo. Notları veriyorum da saçma sapan davranış notu diye bişe var. O sorun yaOhh ne güzel canımm çok şanslısın maşallah![]()
Bari yarına kadar olmasamda lazere gitsem1-2 güne ancak sökülür canım..
Fena değil ama diğerlerinden ilk üçü dedim ya hala onlar bencebide bunlara bak aralarından birini seç :)
Aynennİlk dördünü beğendim diyomuşun![]()
Canım program ne tam olarak? Şimdi düğüne kaç gün kala gideceksin ve balayında ne kadar kalıp döneceksiniz ve sonra nereye döneceksin nerde yaşayacaksınız?Yeni aldığım geceliklerin pijemaların hepsini yıkadım:)) şimdi 2ayrı valiz hazırlıcam ama nasıl olacak bilmiyorumbi aklımda diyo ki minik bi çanta yapıp içine geceliklerimi falan koyayım diyorum:) düğünden önceki gün orda balayı çantasını hazırlayım diyorum sizce mantıklı olan ne?
Canım 16sına gidiyorum. 29u gece antepe geçecez. 31ine 2.düğün var ve biz 1şubatta balayına gitcez:)Canım program ne tam olarak? Şimdi düğüne kaç gün kala gideceksin ve balayında ne kadar kalıp döneceksiniz ve sonra nereye döneceksin nerde yaşayacaksınız?
düğünden önceki gün telaşın olabilir canım bence şimdi hazırla dursun bi köşede :)Yeni aldığım geceliklerin pijemaların hepsini yıkadım:)) şimdi 2ayrı valiz hazırlıcam ama nasıl olacak bilmiyorumbi aklımda diyo ki minik bi çanta yapıp içine geceliklerimi falan koyayım diyorum:) düğünden önceki gün orda balayı çantasını hazırlayım diyorum sizce mantıklı olan ne?