2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ohhh ohh ne güzeeel valla bende stres olduğumda ya şarkı dinlerim ya da dans ederim son ses müziği açıp çok iiyi gelir ..Nişanlın oynamazsa oynamasın canımm sen kendine bak :D :D

Pierre cardin canımm intte dolaşırken bulmuştum fiyatıda 89 tl falandı sanırsam :)
Evet çok güzel rahatladım:)

Ablamın kınasına yakın ben de her akşam açardım son ses evde kızlarla döktürürdük. Asla oynamayan ben kınada 4 saat 1 kerecik oturmadım, o topuklularla ne döktürmüştüm be.. :KK70: Kimse beni tanımamış hep X nerde demişler, normalde kapalıyım kınada mini elbise giymiştim, saç makyaj o biçim :KK48: En çok da oryantal oynamıştım.
Bende 3 gün hep oynıcam hiç oturmadan:) çok bilmiyorum ama gelinlikle belli olmaz :) yani öyle umuyorum:)

Selam kizlar:KK49:

Yeni gelen hatunlar hepiciginiz hosgeldiniz :KK60::KK60:

Biz bugun sevgilime söz icin takim elbise aldik:KK73: takim elbise, ayakkabi, gomlek kemer, kravat ve hatta corap hepsini paket yapmislar bi yerden hallettik:KK73:

Kizlar benim sevgilim takim elbise hic giymez o yuzden damatliga da uyabilecek bisey alalim diye dusunuyordum. Ve bisey ogrendim. Ceketin yakasina saten dikiliyormus, dugmeler degistiriliyormus ve damatlik olarak kullaniliyormus. Icine damatlik icin gomlek papyon beline kusak falan alicaz sadece nikah icin:KK73: yani ikisini bir arada halletmis olduk:KK37:

Selam kizlar:KK49:

Yeni gelen hatunlar hepiciginiz hosgeldiniz :KK60::KK60:

Biz bugun sevgilime söz icin takim elbise aldik:KK73: takim elbise, ayakkabi, gomlek kemer, kravat ve hatta corap hepsini paket yapmislar bi yerden hallettik:KK73:

Kizlar benim sevgilim takim elbise hic giymez o yuzden damatliga da uyabilecek bisey alalim diye dusunuyordum. Ve bisey ogrendim. Ceketin yakasina saten dikiliyormus, dugmeler degistiriliyormus ve damatlik olarak kullaniliyormus. Icine damatlik icin gomlek papyon beline kusak falan alicaz sadece nikah icin:KK73: yani ikisini bir arada halletmis olduk:KK37:

Bak bu ne güzel fikir canimm ya bende bole bisi dusunebilriim nikaha gydgini dugunede degistrip giyilebilir guzel fikir ;)

hayrli ugurlu olsun buarada

Hosbuldummm ☺

Olmaz olur mu? Pembe retro buzdolabı yaz çıkar canım :)

Ya baktim mukemmel ☺pembe beyaz masa takimim var benim pembe buzdolabi super olur ya cok tesekur ederim onerin icn ;)

bide benim salonumda pembemsi koltuk takimi beyaz mobilya sizce mutfaktaki buzdolabi da pembe olursa kotu olmaz dimi sonucta salon farkli mutfak fatkli dimi kizlar fikrlernzi merak ettm ☺

Ya baktim mukemmel ☺pembe beyaz masa takimim var benim pembe buzdolabi super olur ya cok tesekur ederim onerin icn :KK66:

bide benim salonumda pembemsi koltuk takimi beyaz mobilya sizce mutfaktaki buzdolabi da pembe olursa kotu olmaz dimi sonucta salon farkli mutfak fatkli dimi kizlar fikrlernzi merak ettm ☺
Bence güzel olur, tabi zevk meselesi.. Ben pembe hastasıyım :)

Bence güzel olur, tabi zevk meselesi.. Ben pembe hastasıyım :)

Cok tatli ya hemde farkli fiyati 3 kusurden 2300 e düşmüş benim baktgmn tabi arastrmak lazim ama ben hic dukyanlarda pembe olrak görmüyorum inetrrnettenmi alcaz daha cok arastrrsakta bulablrmyz dukkanlardada canim

Back
X