- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Bir gideyim sıkcam sıkcam onu
Ben de buzdolabımı pembe istiyoruuummmm![]()
Pembe var mi kuzum ya bende isterimmm varmi ki yaa pembeye bayilirim☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gideyim sıkcam sıkcam onu
Ben de buzdolabımı pembe istiyoruuummmm![]()
Olmaz olur mu? Pembe retro buzdolabı yaz çıkar canım :)Pembe var mi kuzum ya bende isterimmm varmi ki yaa pembeye bayilirim☺
Canim cok guzel ama fiyat farki var ve secim sansi cok az bir on arastirma yaptim da benKizlar beyaz esyami kirmizi alyim diyorum ii olur mu sizcee
Evet çok güzel rahatladım:)Ohhh ohh ne güzeeel valla bende stres olduğumda ya şarkı dinlerim ya da dans ederim son ses müziği açıp çok iiyi gelir ..Nişanlın oynamazsa oynamasın canımm sen kendine bak![]()
Pierre cardin canımm intte dolaşırken bulmuştum fiyatıda 89 tl falandı sanırsam :)
Hoşgeldin :)Slm kizlar ben de 2016 gelini olcam yeni geldim araniza
Bende 3 gün hep oynıcam hiç oturmadan:) çok bilmiyorum ama gelinlikle belli olmaz :) yani öyle umuyorum:)Ablamın kınasına yakın ben de her akşam açardım son ses evde kızlarla döktürürdük. Asla oynamayan ben kınada 4 saat 1 kerecik oturmadım, o topuklularla ne döktürmüştüm be..Kimse beni tanımamış hep X nerde demişler, normalde kapalıyım kınada mini elbise giymiştim, saç makyaj o biçim
En çok da oryantal oynamıştım.
Hosbulduk canim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallahHoşgeldin :)
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin :)Kızlar iyi akşamlar ben gldimm :)
Hoşbuldum hayatm napıyosun :)Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin :)
Napiim işte, boş boş oturuyorum. Sen napıyosun :)Hoşbuldum hayatm napıyosun :)
İyiym valla bende bişey yaptıgım yok boş boş oturmacaNapiim işte, boş boş oturuyorum. Sen napıyosun :)
Selam kizlar
Yeni gelen hatunlar hepiciginiz hosgeldiniz
Biz bugun sevgilime söz icin takim elbise aldiktakim elbise, ayakkabi, gomlek kemer, kravat ve hatta corap hepsini paket yapmislar bi yerden hallettik
Kizlar benim sevgilim takim elbise hic giymez o yuzden damatliga da uyabilecek bisey alalim diye dusunuyordum. Ve bisey ogrendim. Ceketin yakasina saten dikiliyormus, dugmeler degistiriliyormus ve damatlik olarak kullaniliyormus. Icine damatlik icin gomlek papyon beline kusak falan alicaz sadece nikah icinyani ikisini bir arada halletmis olduk
![]()
Olmaz olur mu? Pembe retro buzdolabı yaz çıkar canım :)
Canim cok guzel ama fiyat farki var ve secim sansi cok az bir on arastirma yaptim da ben
Bence güzel olur, tabi zevk meselesi.. Ben pembe hastasıyım :)Ya baktim mukemmel ☺pembe beyaz masa takimim var benim pembe buzdolabi super olur ya cok tesekur ederim onerin icn
bide benim salonumda pembemsi koltuk takimi beyaz mobilya sizce mutfaktaki buzdolabi da pembe olursa kotu olmaz dimi sonucta salon farkli mutfak fatkli dimi kizlar fikrlernzi merak ettm ☺
Beyazda daha cok secenek var canim haklsn simdi oembeye baktimda super ya al beni diyo resmen ☺
Bence güzel olur, tabi zevk meselesi.. Ben pembe hastasıyım :)