2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım bilmiyorum ya düşündükçe strese giriyorum düşünmemeye çalışıyorum. Ama oda çözüm değil işte off of :KK43: bir kere çok maliyetli. Sonra tarih ayarlama olayı sıkıntılı, izinleri ayarlama sıkıntılı, balayı sıkıntılı napsak ne etsek bilmiyorum

Ben düşünmemeye çalışıyorum :KK45: Bizim büyük ihtimakl düğünde olacak nikah..bazem diyorum burda nikah yapsam, kına gecesi kılıklı düğün yapmasam :KK53:

Ben düşünmemeye çalışıyorum :KK45: Bizim büyük ihtimakl düğünde olacak nikah..bazem diyorum burda nikah yapsam, kına gecesi kılıklı düğün yapmasam :KK53:
Ben burda kına olacak ertesi gün düğün diyorum siizn taraftada ne istiyorsanız o olsun karışmıyorum diyorum ama nişanlım isyanlarda :D

Ben burda kına olacak ertesi gün düğün diyorum siizn taraftada ne istiyorsanız o olsun karışmıyorum diyorum ama nişanlım isyanlarda :D

Ben peşpeşe yapamıyorum maalesef..iki şehir arası 10 saat..:KK14:

Mesela burda çarşamba günü kına gecesi kılıklı düğün yapsam ( Herşey düğün gibi olucak, sonuna doğru kına yakılacak, çok gerekli ya :KK53:)
Cumartesi günü akşam da diğer gerçek düğün olsa diyoruz..

niye isyan ediyor nişanlın?

Mesela burda çarşamba günü kına gecesi kılıklı düğün yapsam ( Herşey düğün gibi olucak, sonuna doğru kına yakılacak, çok gerekli ya :KK53:)

canım ben öyle demiyorum işte. Burda cuma akşamı kına cumartesi düğün olacak diyorum birde senin güzel tabirlerin varya :) hiç bütçeme bakmadan sıradan düğün salonu olmaz diyorum. sonraki hafta cumarteside siizn orada düğün olsun diyorum dolayısı ile isyan bayrağı çekilmiş durumda :P

Benim.persembe kina gecesi adli ama dugun ☺
cuma gelin alma

cumartesi hakiki düğün ☺ INŞALLAH

bizimde sehirler arasi 9 saat var biz aed arda aldik ALLAH yaridm etsnnn

@hayatbos greenandblue greenandblue ya kızlar benide 10 saat sizce böle yapılabilirmi ya... benim arkadaşlarım hep çalışıyor ve hafta içi yapacağım şeye kimse gelemez mecbur cumartesi yapmalıyım. birde öle peşpeşe nasıl dayancaksınız

Canim ya gun araya sokunca uzamis gibi oluyor olmissken pes pese olsunda bitsin hayrlisyla die düşünüyorum neden olmasin olur valla biz salonlari kina gecesinkini 30 temuza 1 agustosta diğer sehirdeki salonu tuttuk sadece arada bigun var ve ogun 10 saat yol gelcem ☺ tamam yorilcam ama tatli yorgunluk pes pese olsun ne gizel iste

Back
X