2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

link açılmıyor cnm.

Tırsıyorum ben yahu, çok ortak noktalarımız var, gün geçtikçe artıyor :D:KK68:
Canım akrep burcunun bir özelliği varmış :KK23::confused: sana Orya Orya anlatsın,o da akrep burcu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK33::KK33: sen yinde ayıcıklı pijama al derim ben, hem üşürsün onlarla :KK70::KK70::KK70:

az daha zorlarsak akraba cıkacaz az kaldı :P

Love01 :) vallaha ortak yönlerimiz olduğuna sevinsem mi bilemedim gerçekten.. bizde nişanı askerden izne geldiğinde yaptık yüzükler 1 gün öce alındı düşün ben evde yapmak istediğim için diğer herşeyi tek başıma hallettim..

Adana seyhan canım kiremithane de oturuyorlar başkent hastanesinin orada :) senn neresindensin ben orada okudum bu arada

takımları evlenince günlük kullanım için aldım:D elbiseyi de ev için bitane bulunsun dedim başka almam fazla kullandığım bişey değil. diğer takımı da beğendim aldım bişey yaparız:KK22::KK22::KK22:

takım1.webp takım2.webp takım3.webp takım4.webp takım5.webp takım6.webp

Love01 :) vallaha ortak yönlerimiz olduğuna sevinsem mi bilemedim gerçekten.. bizde nişanı askerden izne geldiğinde yaptık yüzükler 1 gün öce alındı düşün ben evde yapmak istediğim için diğer herşeyi tek başıma hallettim..

Adana seyhan canım kiremithane de oturuyorlar başkent hastanesinin orada :) senn neresindensin ben orada okudum bu arada

biz de barajyolundayız cnm ama biliyorum kiremithaneyi :) way be bi hemserim daha oldu şu topikte sevindim :) salonu tuttunuz mu?

canım benim en büyük stresim şuan salonu tutamamamız malesef ikimiz de adana da değiliz.
mayıs da askerden gelecek o zaman bakacaz inş. istediğimiz gibi bir yer buluruz ve de istediğimiz tarih de tabi ki :)

Off siz çok aşırı konuşuyorsunuz ben takip edemiyorum ya :KK11:

Postaneye paketi almaya gittim bir de ne göreyim?? Instagramdan aldığım çamaşırlar da gelmiş. Eve geldim hepsini denedim :p Evde bir çamaşır cümbüşü oldu :KK70:

Kız napalımm yapıcak bişey yok çenemiz düşüyo bizimde :KK70::KK70: Hadii bakalımm neler neler gelmiş merak ettik şimdiii :KK30::KK30:

canım benim en büyük stresim şuan salonu tutamamamız malesef ikimiz de adana da değiliz.
mayıs da askerden gelecek o zaman bakacaz inş. istediğimiz gibi bir yer buluruz ve de istediğimiz tarih de tabi ki :)

ne zmn düşünüyorsunuz ki?

Back
X