2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben dedim hepsini ben yapamam. Benim çamaşır yıkıcam gün bellidir. Temizlik yapacağım gün bellidir. Bunlara sen karışamazsın dedim. Eğer şikayetin varsa süpürgede orda paspasta orda dedim.
Harika cevap vermişsin.Ezdirme kendini..Erkekler sahip oldum tamam benimdir dedi mi iş çığrından çıkıyor..Ona vazgeçilmez olmadığını hissettirmek gerekiyor, işte o zaman senden kıymetlisi yok.Ne yazık ki durum bu..

Ben dedim hepsini ben yapamam. Benim çamaşır yıkıcam gün bellidir. Temizlik yapacağım gün bellidir. Bunlara sen karışamazsın dedim. Eğer şikayetin varsa süpürgede orda paspasta orda dedim.
Anlattıkların anladığım kadarıyla onun kafasında ablaları yada annesi gibi olmanı istiyo ama dediğin gibi yani onlar çalışmıyo ki ayrıca o kadar okumussun tabikide calışıcaksın neden körelesin ki iyi yapmışsın annenlerde destek şartlarını söyle sende yani

canım bende ona karar veremedim zaten. genelde 6 kişilik 24 parçalar 100 tl falan öyle düşününce normal ama bilemedim

Sanırım bernardo da yada karaca da gördüm geçenlerde canım..6 kişilik çatal, 6 kişilik bıçak, 6 kişilik kaşık 30 tl idi ?

en güzeli bir kadın tutarsınız gelir evdeki işlerini yapar beyfendide parasını öder.. sen hem çalışan kadın al hem çalışma ev işini yap oldu paşa
Onada karşı. Gelen kadın kendi evinin işi gibi yapmazmış evin işini öyle diyo.
Harika cevap vermişsin.Ezdirme kendini..Erkekler sahip oldum tamam benimdir dedi mi iş çığrından çıkıyor..Ona vazgeçilmez olmadığını hissettirmek gerekiyor, işte o zaman senden kıymetlisi yok.Ne yazık ki durum bu..
İşte beyefendide o düşünce başladı. Düşün şu bi kaç ayda ne saygı var ne sevgi. Napcam bilmiyorum.
Anlattıkların anladığım kadarıyla onun kafasında ablaları yada annesi gibi olmanı istiyo ama dediğin gibi yani onlar çalışmıyo ki ayrıca o kadar okumussun tabikide calışıcaksın neden körelesin ki iyi yapmışsın annenlerde destek şartlarını söyle sende yani
Diyorum ki bende evde otursam o dediklerini yaparım ama ben evde oturmuyorum o yüzden buna alışman gerek diyorum. Çok şikayetin varsa git çalışmayan birini al oturt evine senin isteklerini karşılasın diyorum. Şartlarımı hep söyledim ama değişen bişe yok...

Onada karşı. Gelen kadın kendi evinin işi gibi yapmazmış evin işini öyle diyo.

İşte beyefendide o düşünce başladı. Düşün şu bi kaç ayda ne saygı var ne sevgi. Napcam bilmiyorum.

Diyorum ki bende evde otursam o dediklerini yaparım ama ben evde oturmuyorum o yüzden buna alışman gerek diyorum. Çok şikayetin varsa git çalışmayan birini al oturt evine senin isteklerini karşılasın diyorum. Şartlarımı hep söyledim ama değişen bişe yok...
Ya kesinlikle ilişkilerin bitmemesi için birşeyler yapımalı diye düşünüyorum ama bi hayat geçireceksin iyi düşün

İşte bundan nasıl emin olacam bilmiyorum:KK43:
Kuzum bir aile danışmanına gidin sen öğretmensin hatta okulunuzdaki rehber öğretmene bile danışabilrsin yardımcı olurdur eminim sana . Sen böyle kendine zarar verekek hiçbişey elde edemesin kendinede faydalı olmazsın başkalarına da kuzumm

en güzeli bir kadın tutarsınız gelir evdeki işlerini yapar beyfendide parasını öder.. sen hem çalışan kadın al hem çalışma ev işini yap oldu paşa

Şahsen ben öyle düşünüyorum, hem iş, hem ev sanırım yetişemem..En azından haftada 1 kez yardımcı gelse yeter yani..Madem öyle herşeyi tam istiyor, çalışma hayatı olmayacak..Bu devirde hiçbirşey kolay değil..

Ya kesinlikle ilişkilerin bitmemesi için birşeyler yapımalı diye düşünüyorum ama bi hayat geçireceksin iyi düşün
İşte bende bitirmemek için uğraşıyorum. Ama karşındaki insanın da anlaması gerekiyo bunu. Ben onun isteklerine cevap vermeye çalışıyosam oda en azından benim isteklerim için bişeler yapmaya çalışmalı.

Kuzum bir aile danışmanına gidin sen öğretmensin hatta okulunuzdaki rehber öğretmene bile danışabilrsin yardımcı olurdur eminim sana . Sen böyle kendine zarar verekek hiçbişey elde edemesin kendinede faydalı olmazsın başkalarına da kuzumm
Zaten 2 3 haftadır çocuklara bile iyi davranamıyorum:( ders bi an önce bitsede eve gitsem derdindeyim.her gün birine patlıyorum. Önce ben böyle değildim. Canım bizim sorunumuzda çözümümüzde belli ama malesef tek taraflı olmuyo.

Zaten 2 3 haftadır çocuklara bile iyi davranamıyorum:KK43: ders bi an önce bitsede eve gitsem derdindeyim.her gün birine patlıyorum. Önce ben böyle değildim. Canım bizim sorunumuzda çözümümüzde belli ama malesef tek taraflı olmuyo.
nişanlınla beraber gidin başkasından bişeyler duyması vede belki bazı şeyleri daha farklı görmesini sağlar cnm ben faydalı olabileceğini düşünüyorum

İşte bende bitirmemek için uğraşıyorum. Ama karşındaki insanın da anlaması gerekiyo bunu. Ben onun isteklerine cevap vermeye çalışıyosam oda en azından benim isteklerim için bişeler yapmaya çalışmalı.
Tabi canım hep senin çabalamanla kesinlikle olmaz son kez bi konuşursun ama

Aynen..Yekta sen naptın canım konustun mu ailenle.Takip edemedim ben

Günaydın gelincikler :KK68:

Günaydınnnn hayırlı günler bol güneşlerrr :KK55:
günaydın kızlar :)
Herkese gunaydinEn Büyük TÜRKİYE

Kizlar sizce haftaya yillik izin alsam mi, gecen yilin iznini bu gunler icin sakladim kullanmadim:KK48: haftaya cuma cumartesi pazar zaten hakkim olan haftalik iznim. Yeter mi diye dusunuyorum. Ikramlari haftaici aksamlari yapicaz annemle, son gun de temizlik yapsak olur herhaldeo_O
günaydın canım bence yeterli :)
Kızlar bana fikir verin bu çatal bıçak takımı 89 parça nehir marka 160Tl nasıl sizce günlük için düşünüyorum.
günaydın canım bence gayet güzel ve uygun :)
Kızlaaar hepinize günaydııınnn güzel gelinkerim beniiiimmmmm :KK68:
günaydınnn :)
Kızlar dün gece geldi. Tartıştık ve ben sinir krizi geçirdim. Hiç bişe hatırlamıyorum ama avcumun içini kesmişim bardakla 3dikiş bi sürü de ufak yara var. Sabah 6da eve geldik sakinleştirici falan yaptılar. Konuşmaya çalışıyo ama ben 1kelime dahi konşmadım onunla...
günaydın canım açıkçası bu son damla gibi görünüyor sen bu hale geldiysen daha neler neler vardır...
kısa bi sürede bu kadar yıpranıp dolup taştığına göre bir ömürde neler olur...

nişanlınla beraber gidin başkasından bişeyler duyması vede belki bazı şeyleri daha farklı görmesini sağlar cnm ben faydalı olabileceğini düşünüyorum
Babam konuşsunda ona göre bakacam canım bende. Burda aile danışmanı yok ama haftaya gitmeye ikna edebilirim belki.

günaydın kızlar :)

günaydın canım bence yeterli :)

günaydın canım bence gayet güzel ve uygun :)

günaydınnn :)

günaydın canım açıkçası bu son damla gibi görünüyor sen bu hale geldiysen daha neler neler vardır...
kısa bi sürede bu kadar yıpranıp dolup taştığına göre bir ömürde neler olur...
Kuzu en başta ne kadar ailemle savaştığımı sen biliyosun. O zaman anlattıklarımla şimdiki anlattıklarım taban tabana zıtlar. Çok doldum artık. Evlenince ne olacak bilmiyorum. Düğün stresi öi diyorum ama artık hiç birini kaldıramıyorum...

Back
X