- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Kızlar ya bugün pek iyi geçmedi yoruldum başım ağrıdı uykumda geldi
HAsta falanmı oluyosun kı canım? İlaç alsaydın yada eve gıttgnde al hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya bugün pek iyi geçmedi yoruldum başım ağrıdı uykumda geldi
bende gitmeyi düşünüyordum ağda da yapamadığım için benim için büyük bir sorun açıkçasıAksatma bakalm canım bak cıkmadgna gore faydasnı gormeye baslamıssın bıle ne güzel..
Birşey mi oldu ki kendini çok yorma canımKızlar ya bugün pek iyi geçmedi yoruldum başım ağrıdı uykumda geldi
ohooooo daha düğünüme 7 ay 1 hafta 2 gün var gecermı bu![]()
bende gitmeyi düşünüyordum ağda da yapamadığım için benim için büyük bir sorun açıkçası
ama burada bir kuaför abla var çok iyi ona ağda ya gidiyorum kökler kalın ama azalmaya başladı![]()
canım baktığın zaman bana da bilgi ver o vakit :) garden business e bak sende bende çok beğendim ama salonu resimlerde gördüm acaba nasıl hatta benim içinde bakabilirsin, pisti geniş mi daracık bir yer mi falan![]()
Öldüm gülmekten yaaaa Allah iyiliğinizi versiinn![]()
boxer olmaz yavru kuş, röpteşambır şart ve mümkünse bordo renkli olmalı
Ayy biri benim kadınlık hormonlarımı almış![]()
Bizimki istemedi ya kandıramadım (sırf gülmek için bile alabilirdim ) röpteşambırsız bohça yaptık bizde napalım :) fantazi dünyam pek geniş, başka şeyler buluciz artık![]()
Hangi cihaza gidiosun ki canım etkisi varmıbende gidiyorum lazere 5.seansa grcem pazartesi.her ay gidiyorum ben.sanki iyi yapmıyorum ama.daha kökleri bile çıkmamış oluyo çoğu yerlerin...
10seans paket aldım.mecbur hazirana kdr her ay gtmek zorundaym..tayin isticem snra hayrlısıylaa
cnm Adana'ya bende salon gezip bakamam taa İstanbuldan kalkıpablamlar fln bakacak,güzel olan mekanların fotosunu çekip bana foto atacak.ama tabi senle de paylaşırım fotoları.
bende röpteşambır almadım walla,normal bi pijama aldım.hatta sözlüme sormadım bile ister misin dieben kendim sevmediğim için bornoz gibi bişi,ona sorma gereği duymadım
![]()
tamam canım onların fikirlerini de paylaşırsan sevinirim :)cnm Adana'ya bende salon gezip bakamam taa İstanbuldan kalkıpablamlar fln bakacak,güzel olan mekanların fotosunu çekip bana foto atacak.ama tabi senle de paylaşırım fotoları.
bende röpteşambır almadım walla,normal bi pijama aldım.hatta sözlüme sormadım bile ister misin dieben kendim sevmediğim için bornoz gibi bişi,ona sorma gereği duymadım
![]()
Yorgunluktan olabilr canm bide yaklastı ya smdi tarihKızlar ya bugün pek iyi geçmedi yoruldum başım ağrıdı uykumda geldi
HAsta falanmı oluyosun kı canım? İlaç alsaydın yada eve gıttgnde al hemen
Birşey mi oldu ki kendini çok yorma canım
İstanbulda artık evlendikten sonra başlarım gezinti gibiyim bir yerde durmadım ki başlayayımAzalsada bıtmıyo canım ya keske bıtse agdayla ben belkı 8 senedır falan gıdıyorm ama yok btmıyo seyreldı sadece ama kalan sıyah ve kalın bence..
Hesapladım iki senelik ağda parasına yaptırıyorum şimdi canım ki kökten kurtulma şansım varbende gitmeyi düşünüyordum ağda da yapamadığım için benim için büyük bir sorun açıkçası
ama burada bir kuaför abla var çok iyi ona ağda ya gidiyorum kökler kalın ama azalmaya başladı![]()
bilmiyorumki kızlar midemde hafif bulanıyor regl dönemimdeyim ama ilk günümdede değilim. Tansiyonum yüksek sanırım oyüzden böyle
bilmiyorumki kızlar midemde hafif bulanıyor regl dönemimdeyim ama ilk günümdede değilim. Tansiyonum yüksek sanırım oyüzden böyle
Bizde bohça için ikimiz çıktık alışverişe, giyeceği tarzda şeyler aldık...Bana da aynı şekilde..Senin o takımlarından benim yok yani![]()
Hesapladım iki senelik ağda parasına yaptırıyorum şimdi canım ki kökten kurtulma şansım var
Bende çok utandım ilk sonrada amannn dedim yaptırmassam kurtulamicamtmm arasıra sana benimkileri ödünç veririmo kdr hukukumuz var şurda
ya kızlar bende istiyorum lazere gitmek bikini bölgesi için çünkü sarışın oldugum içi diğer yerlerle sorunum yok.amma velakin açmaya utandığım için,hep erteleyip duruyorum bugün yarın diye yaevlenmeden bende halletsem iyiydi
![]()
Bende çok utandım ilk sonrada amannn dedim yaptırmassam kurtulamicam
Bende yıllarca gitmem etmem hayatta diyodum valla sir batık yapınca tamam dedim zaten bidaha nerde görcem bu kızı dedimbi kere cesaret edersem muhtemelen sonra alışırım ama ilkine cesaret etmek önemli :)