2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben henüz karar vermedim. benim kısmet olursa ağustosta olacak düğün. kolay karar veremiom ben herşeye :D ikinci gönderdiğimin çekimlerini daha çok beğeniyorum. ama geçen bir arkadaşımın fotolarını gördüm hamile fotoları çektirmiş çok beğendim birde onunla görüşücem. Sadeec fiyatlara bakma yani.

Tabi canim cekim cok önemli SSonuçta bi kere olucak

benimde agsutosta tatlim naspse ;) bende kararszm

Günaydın kızlar. Antep e geçiyoruz şimdi. Gelinliğimi alacam kuaförle görüşcem. Akşama kayınvalidemlerle bize geçecez sanırım. Babamlar yanlız konuşcaktı beyefendiyle güya.

Senin dugun nemzndi kuzu. Gelinligini alnca resmini at ;)

Günaydın kızlar. Antep e geçiyoruz şimdi. Gelinliğimi alacam kuaförle görüşcem. Akşama kayınvalidemlerle bize geçecez sanırım. Babamlar yanlız konuşcaktı beyefendiyle güya.

Günaydın canım,hadi inşallah güzel olur hepsi.. Canım babanla buluşup otursunlar konuşsunlar bi yerde de bu da çözümlensin

Ben nikahtada aslinda foto istiomda sanirim cok para butcemiz ayri ayri nikaha dugune fotocuya yetmez :(

Kizlar bisi sorcam.ben ole gecelikmis fantazo şeyleri magazadan almaya utaniyorum netten alym.diom ama ozmnda kargoda urunun ne oldugu yazio onada utaniom yazmayan yokmudur :(

Kizlaaarrrrr merhabalaaaarrr
ALLAH kavustursun INŞALLAH bilirim asker yolu beklemek cok zordur :KK43: ve 1 gun azalsa insan gobek atar safaktan :KK66:
Aynen canm benim cok saol :)

Canım hoş beğendim :KK66: Altına aynı tonlarda bir ayakkabı olabilir :)

Çok güzeller canım güle güle kullan :KK66:

Gözün aydın hayırlısıyla gelir inşallah :)

Günaydııınnn :)

Günaydıın inşallahh :) :)

Günaydın canımmmmm evet bende oku oku ancak gelebildim son sayfaya :)

Günaydın canııımm :)

Günaydın canıım :)

Günaydın canım benim Gölbaşı Harita Genel Komutanlığındaydı canım :) nasılsın ?

Kızlarr herkese günaydııın güzel bir haftasonu diliyorum hepinizeee :KK66: :KK66: :KK66: :KK66:
Saol canm benim cümlemizii .p
Benim yerimede gezinnn ☺
Evet ya bizim icinde gezin kızlaar

Bir bosluk bulupta konussunlar canm benim insallah herseh gonlunce oluur

12 gün sonra canım:)

İnşallah canım ya. Olmadı babam çeker bi odaya napalım.

Canım olmadı herkesin içinde konuşsun ne var çocukta azcık utanır çekinir aileside bilsin sana yaptıklarını yani,tabii baş başa konuşmaları daha iyi ama öyle bir fırsat olmazsa konuşsun hep beraberken sonuçta o da oğlu olucak aileside duymuş olur onlarda seni üzmez.

Kizlar bisi sorcam.ben ole gecelikmis fantazo şeyleri magazadan almaya utaniyorum netten alym.diom ama ozmnda kargoda urunun ne oldugu yazio onada utaniom yazmayan yokmudur :KK43:

üstte çamaşır sepentinde var canım kargoda yazmıyo diye biliyorum ama bi bak istersen.ben bekar halimle yüzük yok bişey yok gidip aldım mağazadan neden utanıyosunki.tanımıyolar etmiyolar bi daha görmiycekler seni.ama nolur nolmaz kargoyu evdekiler alıp açarsa çok utanırım bende.o daha riskli.

Canm bence sizinde bizimle aynı normalde 20 si ama cumadan aliyorlarmis yani 18 inde :) ben elazigliyim antepde calisiyorum istanbulda oturacaz Nişanlımmmmm da adanalı :)

Aaa oylemiymis Canm super o vakit :) benm askere daha demedikleri ICIN biz tahmin yurutuyoruz :) cok sevndim inanki :) memleketin super yerlerindesuniz ne guZel :)

Back
X