2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım bak bikaç model eklşiyorum benim çok beğendiğim gerçi hepsi birbirinin aynısı neredeyse ama fikir olsun sana da
g1.webp g2.webp g3.webp g4.webp g5.webp

Kuzu bide açık olduğun için sana özellikle tavsiyem orjinal fransız kordoneli danteli kullan gelinliğinde ben kapalı olduğum halde bile mümkünse öyle düşünüyorum, seninkinde altta tenin görüneceğinden dantelinin aynı resimde ki gibi kaliteli ve ağır durması lazım

Canım bak bikaç model eklşiyorum benim çok beğendiğim gerçi hepsi birbirinin aynısı neredeyse ama fikir olsun sana da
Eki Görüntüle 1379000 Eki Görüntüle 1379001 Eki Görüntüle 1379002 Eki Görüntüle 1379003 Eki Görüntüle 1379004

Kuzu bide açık olduğun için sana özellikle tavsiyem orjinal fransız kordoneli danteli kullan gelinliğinde ben kapalı olduğum halde bile mümkünse öyle düşünüyorum, seninkinde altta tenin görüneceğinden dantelinin aynı resimde ki gibi kaliteli ve ağır durması lazım
Çok güzeller ya, ben de Fransız danteli istiyorum mutlaka..

Canım sıkıldıııı, bu akşam burası çok sessizdi ya niye ki acaba?

Saatten olabilir :p bende 8 buçuk gibi eve geldim gelir gelmez yarım yamal uzandım uyuyakalmışım şimdi uykum açıldı sabahlıcam heralde o_O canım sen ne zaman gidiyorsun memlekete?

Saatten olabilir :p bende 8 buçuk gibi eve geldim gelir gelmez yarım yamal uzandım uyuyakalmışım şimdi uykum açıldı sabahlıcam heralde o_O canım sen ne zaman gidiyorsun memlekete?
Ya benimkiyle kameralı konuşuyorduk da o sonra anime izlemeye başladı öyle kamera açık bir yandan, benim de canım sıkıldı dedim bakiim kızlara kimseler yoktu ama.. Perşembe akşamı inşallah biniyorum canım otobüse, cuma sabaha karşı ordayım :) Şimdik yatıyom çok uyku bastırdı kuzum :*

Ya benimkiyle kameralı konuşuyorduk da o sonra anime izlemeye başladı öyle kamera açık bir yandan, benim de canım sıkıldı dedim bakiim kızlara kimseler yoktu ama.. Perşembe akşamı inşallah biniyorum canım otobüse, cuma sabaha karşı ordayım :) Şimdik yatıyom çok uyku bastırdı kuzum :*
Tamam canım bende yine gelinliklere dalmışım iyi geceler sana da :KK15:

Eki Görüntüle 1379000 Eki Görüntüle 1379001 Eki Görüntüle 1379002 Eki Görüntüle 1379003 Eki Görüntüle 1379004

Supermis yaa cok begendim ilk.is gelinlikcide bunu sorcam tatlim gayet guzelll ;)

Sen nereye gidiyorsun tatlim

Hmmmmm süpermiş gerçekten bende bunun tesettürlü halini düşünüyorum üstü dantel altına karar vermedim ama büyük ihtimal tül olmayacak. Sadece ben kabarık seviyorum biraz daha kabartıcaz. Çok asil cidden inşallah hayalimizde ki gibi diktirebiliriz :KK36:

Bende kabarik seviyorummm tatlimmm INŞALLAH:p

Canin sklmasin tatlım biz iyi bi gurubuz :KK75:

Sessiz kalmaz merak etme uyudular sanirim :KK73:

Ben burdan ayrilmam girmeyince merak ediyorum valla grubumuzu alkisliyorummm:KK9:

Canim cok skldi siizide bunaltmak ustemem ama moralimi bozan bi durum oldu

nisanlimla durduk yere bi tartışma cikti ve ben hizli hareket ediomusum yok fotocuymus fln kosturuomusum yapılması gereken yaplmis zaten hergun bi konuyla geliomusum cok zoruma gitti sanki ben bi ise yaramiyormusum gibi kafa patlatiyorum daha uygunu var mi die hep onu dusunuyorum yine yaranamadim cok ağladım:KK61:

nisanlimla durduk yere bi tartışma cikti ve ben hizli hareket ediomusum yok fotocuymus fln kosturuomusum yapılması gereken yaplmis zaten hergun bi konuyla geliomusum cok zoruma gitti sanki ben bi ise yaramiyormusum gibi kafa patlatiyorum daha uygunu var mi die hep onu dusunuyorum yine yaranamadim cok ağladım:KK61:

Sıkma canını tatlım stresten gergin oldugu için demiştir o kelimeleri sana :( birde yapılması gereken yapılmış madem içine sinmeyen bir durum mu var? Bu arada günaydın:)

Günaydin kızlar mutlu pazarlar :KK49:

Canım senin düğüne ne kadar vardı? Belki acele ettiğini dusunuyordur. Erkekler bizim kdr detaycı değil cünkü o yuzden bazen onlara abartı gelebiliyor
Hmmm peki şehir dışına çıkıyor musun :)
Canımm bak şöyle anlatayım ben fotograf mezunuym fakat hic dugun cekimo yapmadim. Fakat simdi is degistirdm ve calistigim firma profosyonel dugun hikayesi ve cekimleri yapiyor. Fakat fiyatlarimiz biraz tuzlu:eek: benimde amacim brada bu yaz baya profosyonellesip ayrica kisiselde bu ise devam etmek. Cunku bu alanda cogu seye hakimim kurgu photoshop vs.. Bi tek cekim tecrubem yok eger o da olursa kisisel olarak baslayabilirim. :KK76: Ama bu yazi atlatmam lazim cunku tecrubem yok bu konuda. Ama sirketim kisa surede tecrube edinip yapabilecegimo soyluyorlar:KK76: dugunun ne zaman bilmiyorum ama 2016 da cekimlere baslayabilirim profosyonel anlamda o zaman tabiki sehir disinada gelirim canim :eek::KK74::KK74:

Back
X