2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi bilsem. Bel ki de Cuma günü aniden gün aldık ondan olabilir

Bizimde belirsizdi bir sürü aksilikler vardı.
Ben iş bulamadım filan. Ama işte Allah biliyor vakti zamanını.
Ben zaten hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum..İş konusu bizdede sıkntı ya.Nişanlım özel sektörde ben kamudayım..Gitmemi bekliyor yanına ama bi türlü sonuclandıramadık..

Bi bilsem. Bel ki de Cuma günü aniden gün aldık ondan olabilir

Bizimde belirsizdi bir sürü aksilikler vardı.
Ben iş bulamadım filan. Ama işte Allah biliyor vakti zamanını.

hakkımızda hayırlısı canım ya sıkma canını :)

Teşekkür ederim canım

Ahh ahh benimde çeyiz türü şeyler hazır da işte eksik bi o saydıklarım kaldı.
Tek maaşla da artık kuruşu bile hesaplaya hesaplaya halledicez bişeyleri
Canım Allah verir bir kolaylığını inşallah...Yuva kuruyorsunuz sonucta büyüklerde destek olur hallolur inşallah..

Ben zaten hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum..İş konusu bizdede sıkntı ya.Nişanlım özel sektörde ben kamudayım..Gitmemi bekliyor yanına ama bi türlü sonuclandıramadık..

iş konusu gerçekten çok sıkıntı oluyor malesef ya benim de nişanlımdan dolayı ist. a gidecez ama ben antep de çalışıyorum üstelik de çok memnunum işimden ve bilmiyorlar işten ayrlacağımı kendime dert ediyorum bende

Gerçekten özel sektörle kamu zor oluyor ama imkansız değil.
Allahtan hayırlısı herşeyin. En kısa zamanda tayinin çıkar inşallah

hakkımızda hayırlısı canım ya sıkma canını :)

Aminn öyle diyorum bakalım Allah yuva kurana yardım edermiş

Hayır hazırım çok şükür o konuda bişey yok.
Garip oluyor insan demek ki. Şok mudur benim ki nedir

Pek anlayamam ben ama insan tuhaf oluyodur eminim sonuçta ailenden ayrılıcaksın , bambaşka bir dünya heyecandandır o hal :)

Bizde ben nerdeysem mecbur yanıma gelicek ama..Önce ben ist.a gitmeyi deniorum suan..Olmazsa o gelicek ve ona iş bulmamız gerekicek burda..Bunlarda hemen olacak şeyler değil sonucta.Bu kadar az zaman kalmışken, insan ister istemez stres yapıyor canım

çok haklısın vallaha benimde stresim salonu tutamayacaz yer kalmayacak istanbula gittiğimde ya iş bulamazsam evde oturamam uff. daha bir sürü şey ya inşallah Allahın izniyle hepsini atlatırız

ayy neyse en azından paranı aldın yaa,gözün aydın.neresi burası? isim versen keşke,bizlerde bilsek.yolumuz orya düşer fln,uzak dururduk o firmadan.ama tabi isim vermek istersen.

çok haklısın vallaha benimde stresim salonu tutamayacaz yer kalmayacak istanbula gittiğimde ya iş bulamazsam evde oturamam uff. daha bir sürü şey ya inşallah Allahın izniyle hepsini atlatırız
İstanbul her kosulda iş bulursun bence..Amin canım..Gecicek sonucta hepsi bir sonuca kavusacak diye kendimi oyalıyorum..

Canım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…