- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Iyi geceler bebekler ben yatiyim. Sabah 06.15te uyanicam hergun oldugu gibi![]()
İyi geceler canım bende evde de mesai yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler bebekler ben yatiyim. Sabah 06.15te uyanicam hergun oldugu gibi![]()
Çok geçmiş olsunn Acil şifalar diliyorumKizlar annem rahatszlandi oyuzden giremicem hastaneydik simdi geldik cok sukur simdi iyi uyuyor gece gireblrm.annemin yanındayim.dua edin annem.hemen iyilessin canlar ALLAH tum anneleri korusun INŞALLAH opuyorum sizi
Canım ben sana bizim menüyü yazayım belki oradan beğendiğin çıkar. Ama hazır mı alacaksını evde mi yapacaksınız bilmiyorum. En azından fikir olurKuaforu de ayarladim bugun. Porselen makyaj yaptiricam. Sacimi da örgulu bi model yapicam arkasi acik kalacak. Elbisem helenistik tarzda duruyor sac da oyle olsun. Makyaji da romantik bugulu goz makyaji isticem.
Kizlar asil menu hala tam hazir degil ya
Pasta
su boregi alicaz hazir
yaprak sarma
Tatli bi kurabiye yapicaz
pastanedeki hazir cubuklardan falan alalim diyor babam.
Bir de cevizli borek. Bizim yorede meshurdur.
Onerilere acigim. Cok hazira mi kacmis oluruz![]()
Spor mu var canım :) Valla aynı stresi yaşıyorum ben deAyyyy nasıl hamlamışım iki harekette su gibi oldum ayaklarım titredi resmen ama pes etmek yok![]()
Kizlar bi kac gundur buraya devamli fikir danismaya dert anlatmaya geldim dogru duzgun kimsenin paylasimina ortak olamadim. Kendimi tek tarafli fayda saglayan biri gibi hissettim rahatsiz oldum. Hepinizden ozur dilerim. Burda birbirimize yardimci oluyorsak benimde olmam gerekir sonucta. Su yogunluk gecince insallah gelecek haftaki 31 ocak cilginliginda rahat rahat burda olabilicem![]()
Günaydın kızlaaar nasılsınızz. Akşam çok yorgundum erkenden yattım ne yazabildim ne resim ekleyebildm![]()
Buarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar
Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)
Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm
kuzum resim çekemedimki ekliyim malzemeleri eve götürdüm hem kahve fincanlarımıda aldım onlarında resimlerini çeker hepsini birlikte eklerimmGünaydın canıım çok şükür iyi diyelim iyi olalım,sen nasılsın ? Şimdi eklersin sende :)
kuzum resim çekemedimki ekliyim malzemeleri eve götürdüm hem kahve fincanlarımıda aldım onlarında resimlerini çeker hepsini birlikte eklerimm
annemler olsun diyorda bana masraf geliyor :)Güzelmiş menü canım , nişanda pasta olacağından bence sözde gerek yok ama siz bilirsinz annen ne diyor pasta için?
Güzelmiş canım menü. Bence de pasta nişanda yeterli olur :)Buarada kızlar benim menümde aşağı yukarı belli şöyleki
Bunlar kesin olanlar
Baklava
Su Böreği
Hem lahana hem üzüm yaprak sarması
Elmalı Kurabiye
Mercimek Salatası
Makaron (görsellik amaçlı)
Yaş pasta nişanda olacak kimisi sözdede olsun dedi bunu birde size danışayım
yine 1 çeşit cakepops cupcake veya tarçınlı kurabiye düşündüm
annemler olsun diyorda bana masraf geliyor :)
Ya bunlara oldum olası bayılıyorum çok güzel görünüyorlar. Ama üstü dayanır mı dayanmaz mı bir fikrim yok. O gün bu süslemelerle uğraşabilecek biri olur mu ki ona devretsen mesela ?Kızlar aslında kırmızı velvet cupcake istiyorum ama 1 gün öncesinden yapacağım için üst süsleme kreması nasıl dayanacak
![]()
![]()
![]()
Kızlar aslında kırmızı velvet cupcake istiyorum ama 1 gün öncesinden yapacağım için üst süsleme kreması nasıl dayanacak
![]()
![]()
![]()
hatta kremasını ogün süslesem bile bunları masaya koyacak oda sıcaklığında erir yumuşar sinerbuna nasıl bir çözüm bulsamm