- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
O zmn sen bilirsin balım ama laf isitmrktense ben düğünüm de herkese hbr vericem![]()
Sağol kuzucum:)Bu arada hayırlı olsun fotolarıni gördüm
Tebrikler canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn sen bilirsin balım ama laf isitmrktense ben düğünüm de herkese hbr vericem![]()
Sağol kuzucum:)Bu arada hayırlı olsun fotolarıni gördüm
Tebrikler canim
Canım hayırlı uğurlu olsun çok tatlı olmuşsunişte nikah resimlerimiz :)
Valla süper tebrikler cancazimmmmTemizlikten tutuldum vallahi. Ama sonrasındaki duygu güzel oluyor
Kızlar bu arada 55.8de başlamıştım diyete, 53 olmuşumm yuppiii![]()
Selam kizlar
Sali gunu isim iptal olmustu eve donmustum, dun de iptaldi bugun de izinliydim. Yani bu hafta sadece pazartesi calistimiyi ki yillik izin harcamamisim. 3gundur temizlik yapmaktan ugrayamadim. Ellerim sisti artik
bugun rahatim hersey tamam gibi. Yarin buyuk gun
hersey guzel olur insallah. Tek mutsuzlugum fotograf mevzusu. Sevdicegin yaninda calisan adam cekicekti ama pazar gunu cekim isleri varmis cok onemli hollywood'tan john malkovich gelecekmis
beni hic baglamiyor ama bu söz-nisan diye uzerinde durmadim. Nikahta acisini fena cikaricam
![]()
Yok ya ben öyle düşünmüyorum sustukca daha fazla susmanı beklerler alttan aldığın kadar karşı taraf ta alıcak yani sonuçta bulunmaz hint kumaşı değiller yanii susmaaa![]()
kızlaaaar ben 1 hafta izin aldımmm :)
gitti izin günlerim bu yıl içerisinde 30 gün izin hakkım kaldı 10 gününü şubat ilk haftasından sora unvan değişikliği sınavı için kullanıcam geriye 20 gün iznim kalacak
Kızlarr yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum İnegöl ' eSaat 14:30 a aldım biletimi
![]()
Temizlikten tutuldum vallahi. Ama sonrasındaki duygu güzel oluyor
Kızlar bu arada 55.8de başlamıştım diyete, 53 olmuşumm yuppiii![]()
Çok teşekkür ederim canımmValla süper tebrikler cancazimmmm![]()
Ay benim de haftaya pazar büyük gün, çok az kaldı vallahiherkese slm kızlar,umarım hepiniz görüşmeyeli iyisinizdir.nişana tam 1 hafta kaldı,haftaya bugün Allah kısmet ederse,büyük gün olacakkk
Ay hadi hayırlısı, benim de haftaya pazar çok az kaldı gerçekten
cnm bugün senin günün,hayırlı olsun,tebrikler..bizimle de foto paylaş sonra :)
hayy ağzın bal yesin
ohhh maşallah ne kdr çok iznin varmış :) belediye de çalışınca o kdr izin hakkın mı oluyor? hemen meslek değişesim geldi :) bizim standart 2 hafta,nasıl yetecek o kdr izin nişan-kına-düğün-balayına bilmiorumztn 2 gün nişan da gidecek
ohhhh gez güzelce bakalım sevdiğinle :)
hadi tebrikler :) hangi diyet bu?
Canım çok güzel olmuşsunuz :) Yanlış anlamazsan bişi sorcam, sizin aranızda yaş farkı kaç?işte nikah resimlerimiz :)
Bende granit düşünüyorum yaza alacam ama:)Kızlar bugün tencere setimi aldım, düdüklü, çaydanlık ve cezve takımı da içinde.. Ayrıca granit tencere ve tava da aldım ama resimdekilerin siyahı..
Eki Görüntüle 1387502 Eki Görüntüle 1387503 Eki Görüntüle 1387504
Geçenlerde tupper kaplar almıştım ya bunu da hediye yollamış kadın..
Eki Görüntüle 1387505
Bu battaniyeyi de English Home'dan aldım.
Eki Görüntüle 1387507
3yaş var canım :)Canım çok güzel olmuşsunuz :) Yanlış anlamazsan bişi sorcam, sizin aranızda yaş farkı kaç?
3yaş var canım :)
evet canım o daha olgun gösteriyo :)Eşin daha olgun duruyor ya :)
Aynı olması mı lazım, bilmiyorum ben..Bakın çok farklı ya![]()
Güle güle kullan canım çok güzeller :)Kızlar bugün tencere setimi aldım, düdüklü, çaydanlık ve cezve takımı da içinde.. Ayrıca granit tencere ve tava da aldım ama resimdekilerin siyahı..
Eki Görüntüle 1387505
Eki Görüntüle 1387507
Aaa napmışlar ama öyle yaBakın çok farklı ya![]()
Güle güle keyifle kullan canimcimmKızlar bugün tencere setimi aldım, düdüklü, çaydanlık ve cezve takımı da içinde.. Ayrıca granit tencere ve tava da aldım ama resimdekilerin siyahı..
Eki Görüntüle 1387505
Eki Görüntüle 1387507
Neden öyle bir şey yapmışlar ki can sıkıcı doğrusuKızlar ya gelinliğimle duvağımı farklı güpürden vermişler. Çok sinir oldum ya yarında pazar nasıl olacak bilmiyorum.
Ohh ne güzel valla kıskanıyorum sizi ben hiçbir şey yapamıyorum maalesef yaaiyi akşamlar kızlar.nasılsınız
bende bugün tupper mor yağdanlık ve soysoy aldım.:)