- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
Hafta sonu adanaya gittim salon baktik kaynanacgmla begendik sonra benim canm nişanlım bende goreyim de oyle tutalim dedi, bu arada annemde elazigda bakiyordu birkac yerde yer kalmamisoyle olunca tabi biraz panik olduk canim nişanlım ile konustuk ikna ettik pazar gunu o elaziga gitti annemlerle aalon baktilar bizde adana da begendigimiz salonu tuttukkkkk yuppiiiiiiii gunun sonunda elazigda da salonu tuttular ve ben bu stresi atlattım bu sekilde kizlar bi rahatlama geldi kendimi cok cok iyi hissediyoruuummm *.* anyazmissinz ki alinti falan yapamadm :) @math27 canm fikrimin ince gülü nasıl ?
Precious canm tebrik ederim beni de takip edermisin :)
cnm hadi gözün aydın.hangi tarihe tuttun,istediğin oldu mu? :) bizde başlıcaz artık Adana'da salon bakmaya.sen nereyi tuttun? bi de fiyat nedir? eger uygunsa,bizde bakalım orya :)
Hoff biz de düğün masraflarını indirip yurtdışında balayı yapalım diyoruz. Ama beğendiğim her şeyin çok gereksiz pahalı olduğunu söyleyip duruyor. Mesela bi gelinlik beğendim 2950TL. Sizce çok mu pahalı? Bana bir ton laf söyledi napıyosun sen her şeyin lüksüne bakarsan tabi para yetiremeyiz diye. Ama gelinlikler hep böyle değil mi? Ben mi uçuk bakmışım?
Çok tebriklerr :) Darısı tezin de başına artık
cnm bana biraz pahalı geldi ama bu değişiyor tabi mağazadan mağazaya.ben geçen ay,Adana'da çok kaliteli bi mağazada kiralama 1500,satın alma 1750 tl bi gelinlik beğenmiştim ama tabi dediğim gibi değişiyor fiyatlar. istersen aynı modeli baska yerlerde de sor,belki daha uygun yerler olabilir.