Canim baktigin semt cok onemli. Benim en yakin arkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin tl iken umraniyede 1600'e yaptirdi

kadikoy daha pahali umraniyeye gore. Fatih de kadikoy kivaminda. Bende umraniyeye gidicem buyuk ihtimal.
Canim sen nisanlini alip gitsene neden mecbursun ki beraber gitmeye. Parayi nisanlin odemiyor mu sonucta. Beraber gidip alin. Ben herseyimi kendim aldim hatta, eksikleri de gorumcem almis canta elbise vs. Istersen degistirebilirsin dedi degisim kartlarini koymus.
Canim hepinizi boyle okuyunca cok uzuldum. Bence tenezzul etme ev esyasi alacagina kendi gelinlik parani ode bence. Onlara da daha az dersin sorun olursa. Ben cimriligi kaldiramiyorum ya

durumlari yoksa herseye yetisirim elimden geldigince ama olup da sakiniyorsa gonulden vermiyorsa yapmiyorsa hicbiseyini istemem. Ben asiri gurur yaparim boyle seyleri. Elimde oldugu kadarini yaparim.olmayana da uzulmem.
Canim neden boyle oldunuz ki basi nerden cikti bu surtusmenin? Kayinvalidenin saygi sorunu oldugu kesin ama sen kendini bozma ki hakliyken haksiz duruma dusme.
Hicbisey demedim herseyi en guzel sekilde yaptilar. Hatta gorumcem insallah gonlune gore yapabilmisizdir, senin mutlu olman onemli dedi giderken. Nikahta da demicem. Bence bide soylememeyi deneyin canlarim. Cok uzuldum ya bu kayinvalideler niye boyle ki