• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın gelincikleer :)

Benim haftaya Pazar isteme var, sonraki hafta da söz.
İsteme için kıyafetim var da söz için hala bulamadım:KK43:

Var mı aranızda bu şekilde ayrı yapmış olan, çok karışık kalabalık oluyor diye bu şekilde istediler bizimkiler.

Heh canım işte ayrıntılı konuşmadık hiç daha 3 ayımız var diye ama düğün pazar günü öncesinden almaya gerek yok zaten cumartesi de boş olacak, ama ben diyorum ki cuma gününden 2 haftalık yada 10 günlük rapor alsın ayın 11inde uğraşmayalım zaten düğünün ertesi günü saat 12de uçağımız o gün bide raporla uğraşmayalım o_O

Sağol bebeğim inşallah buna benzer diktirdiğim :KK14:

Canım ben her ikisie de bayıldım, benim niyetim pembe dışında diğer soft renkleri almak açık mavi açık yeşil gibi ama pembe manyağı olduğum için yine pembe alırım gibi geliyor

Teşekkür ederim kuzu inşallah benzer ya sıfırdan diktiriyorum bakalım :KK68:
Kuzum okula cumadan dilekçe yazıp bırakır pazartesi onla uğraşmazsınız. Pazarda ordan alırsınız onuda dönüşte okula bırakırsınız çok sorun olmaz:) bide resmiyette izni varken kullansın onu. Çünkü 7günden fazla raporda da maaş kesintisi oluyo diye biliyorum.

Günaydın hatunlar:) antepe geçiyorum:) salondan fotoları alacam:) dış çekim fotolarımızı seçecem :) düğün cd lerimizi aldık bakalım ne zaman izlersek:)

Günaydın hatunlar:) antepe geçiyorum:) salondan fotoları alacam:) dış çekim fotolarımızı seçecem :) düğün cd lerimizi aldık bakalım ne zaman izlersek:)
darısı başımıza artık :D math27 math27 sana bir şey danışacağım. nikah başvurusu için gerekli olan sağlık raporu aile hekimliğindenmi alınıyor yoksa özel yerlerdenmi?

darısı başımıza artık :KK70: math27 math27 sana bir şey danışacağım. nikah başvurusu için gerekli olan sağlık raporu aile hekimliğindenmi alınıyor yoksa özel yerlerdenmi?
Canım tahlil yaptırıyosun biz hastaneden yaptırdık aile hekimi onayladı. Ama bazı yerler özel tahlil istiyo belediyeden sorup kesin bilgi alırsın canım.

Aranıza bir de Eylül gelini almak istermisiniiiz :D
Vallahi her alandan paylaşım yapılmış burada çok hoşuma gitti.
Düşünmekten kafayı yemek istemiyorum. En iyisi birlikten kuvvet doğsun burada :))

kızlar sınavdan geçemedim tek ben değil herkes kaldı ya nasıl bi müfettişe denk geldiysek :(
Çok canım sıkıldı giremedim bende bu arada günaydın herkese :)

Aranıza bir de Eylül gelini almak istermisiniiiz :KK70:
Vallahi her alandan paylaşım yapılmış burada çok hoşuma gitti.
Düşünmekten kafayı yemek istemiyorum. En iyisi birlikten kuvvet doğsun burada :))

Hoşgeldiinn :)

kızlar sınavdan geçemedim tek ben değil herkes kaldı ya nasıl bi müfettişe denk geldiysek :KK43:
Çok canım sıkıldı giremedim bende bu arada günaydın herkese :)

Hoşgeldiinn :)
Hoşbulduum, çok teşekkür ederiiim :)
Şöyle bir göz ettım asker bekliyorsun herhalde ? Umarım şafak çook yakınlardadıır :)

Back
X