- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Çok şükür öyle. Ama nasıl korkuyorum bir huzursuzluk çıkacak diye her an tetikteyim. Hiç bu kadar uzun süre sorunsuz olmamıştım. Aman dilimi ısırayım
Tarih belli mi siziin?
Valla başlamasak yanmıştık. 7 ay kaldı ama daha çook eksik var.
Şuan beyaz eşlayar tamamlanmak üzere.
Salon için masa sandalyeler, oturma odası tamam.
Yatak odasını da geçen hafta seçtim daha.
Onun dışında sadece misafir için tabak çanak ve çatal bıçak var.
Bir de nevresim tk.ları yatak örtüleri.
Eksikleri saymaya kalksam liste baya uzun .
Tabi aldık dediysek borç ödüryoruz. Borçsuz evlenmek için ama bakalım çıkabilecekmiyiz işin içinden..
kızlar sınavdan geçemedim tek ben değil herkes kaldı ya nasıl bi müfettişe denk geldiysek
Çok canım sıkıldı giremedim bende bu arada günaydın herkese :)
Hoşgeldiinn :)
Ooo sizinki bizimkinden daha erken yanii.Öyle düşünüp de kötülüğü çekme kendine canmm
canım 18 ağustosa evleniyoruz inş. ama biz sadece salon tuttuk o kadar
Teşekkür ederim canıım, hoşbulduuum :)Hoşgeldiin :)
Boşu boşuna masraf çıkıyor bir dehiç sorma canım müfettişin gıcığına denk geldik herkes kaldı tek hata da bıraktı hemde, haksız yere kaldığıma üzülüyorum ya
Amin inşallah ya. Ne kadar önemli olduğunu zaman geçtikçe anlıyor insan.bu çok önemli birşey canım. bende kardeşimle hiç alaşamam sürekli kedi köpek gibiyiz ama nişanlımla feci anlaştılar yani Allah bozmasın inş
Ya gerçekten düşündükçe beynim bulanıyor ne kadar çok alınması gereken şey var. Ev kurmak çok zorAyy sorma başta tatlı bir heyecanla araştırıyodum ama şimdi işin içine girdim sıkıldım vallahi. Seçsem de kurtulsam diye bakıyorum. Hem karar vermek çok zor, hem fiyatlar çoşmuş durumda
Düşünmemeye çalışıyorum ama işte panik insanım. Düşünmemek lazımÖyle düşünüp de kötülüğü çekme kendine canmm
canım 18 ağustosa evleniyoruz inş. ama biz sadece salon tuttuk o kadar
Haklısın canım. Sistem değişti hakikaten çok zor şuan ehliyet almak. İlk seferde almayı beklemiyordum bende ama oldu.:) şimdi de ekstra dan 180 tl verecem canım üzülüyorum vallaha ya, onun üzerine ekler ehliyetimi alırdım
işim için lazım bian önce almam lazım
Ya gerçekten düşündükçe beynim bulanıyor ne kadar çok alınması gereken şey var. Ev kurmak çok zor
Aynı durum bizde de var. Bir de kira ödemek istemiyoruz ama hem ev alıp hem düğün yapmak hem o evi döşemek çok çok zorÇok çok zor.. Bir de biz herşeyi kendimiz yapıyoruz. Destek almadan yani. Amaç da borçsuz evlenmek en azından düğün sonrası düğün takılarından kçük bir kısmıyla kapanabilecek kadar. Ama eksikler dağ gibi. 7 ay çile çekicez yanii
Nostaljik oluyor değil mi :) Kolay gelsin canımSlm hatunlar bende ders calısiyorum evde :). Eski günlerime geri dondum bransım bilgisayar olmasına ragmen cok zqmandır uzak kalmistim bilgisayar konularindan :)
Aynı durum bizde de var. Bir de kira ödemek istemiyoruz ama hem ev alıp hem düğün yapmak hem o evi döşemek çok çok zorAllah hepimize kolaylık versin.
canım bizimkide çok gıcıktı.sınav alanını bilmiyodum ben bi kez gidip gösterdiler ama ezberlemeyemedim.sınavda da soruyorum diye hemen bayan müfettiş sınav alanını bilmeniz gerekiyodu ama neyse dedi.daha o an belli etti kendini.erkek müfettiş daha iyi daha anlayışlıydı.kaza yağmur trafik bir araraya geldi.çok şanssızlık oldu sınav süresi uzadı.haliyle benimde çok hatam oldu.neyseki kurstakiler yumuşatmış biraz.eskisi gibi değiller artık.bi aha girersin sıkma canını.
Ooo sizinki bizimkinden daha erken yanii.
Salon işi vardı bi de dimi. Onu da hallettik bizde. Bak onu yapmanız iyi olmuş yer bulmakta çok zor çünkü.
Sen de araştırmalara başla kuzum vakit darmış.
En azından belirlemiş olursun o kısım bile öyle uzun sürüyo kiii. Öyle gördüm aldım olmuyo işte..
Boşu boşuna masraf çıkıyor bir deen gelemediğim şey şu haksızlık ya
Amin inşallah ya. Ne kadar önemli olduğunu zaman geçtikçe anlıyor insan.
Ya gerçekten düşündükçe beynim bulanıyor ne kadar çok alınması gereken şey var. Ev kurmak çok zor
Düşünmemeye çalışıyorum ama işte panik insanım. Düşünmemek lazım
Haklısın canım. Sistem değişti hakikaten çok zor şuan ehliyet almak. İlk seferde almayı beklemiyordum bende ama oldu.
Puan sistemi kalktığı için tek hatada bırakıyolar malesef.. OLsun canını sıkma 2.cide alırsın inşallah.
Ya bir de şöyle bir şey var, verilen kira bedeliyle krediye girip ev almak daha mantıklı geliyor bazen. Ben öğrenciyken ödediğim kira sayesinde ev sahibi o evin borcunu kapamıştı, o insana çok koyuyor. Sırf nakit yok diye.. Ama şimdi tamamını krediyle almak gibi bir durum var, sadece o zaman deli gibi faiz oluyor. O da enayilik gibi geliyor, başkasına verdiğim kira da. Afedersiniz iki ucu b.klu değnekAynı şekilde biz de.. Ama ev işine düğün sonrası bakıcaz tabi ki. Takılana göre... Kirada olmak daha da zor, biz de istemiyoruz o yüzden.
Hakikatten kolaylık versin Allah bol bol, hepimize...
Ne güzel anlattın yaa birebir aynı düşünüyorum!Ya bir de şöyle bir şey var, verilen kira bedeliyle krediye girip ev almak daha mantıklı geliyor bazen. Ben öğrenciyken ödediğim kira sayesinde ev sahibi o evin borcunu kapamıştı, o insana çok koyuyor. Sırf nakit yok diye.. Ama şimdi tamamını krediyle almak gibi bir durum var, sadece o zaman deli gibi faiz oluyor. O da enayilik gibi geliyor, başkasına verdiğim kira da. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek
şuan biraz araştırıyorum ama alamayız ancak düğüne yakın çünkü başka bir şehirde yaşayacaz
talihsizlik aynen bende de çoktu ama sistemi değişmişlerinşallah alırım
şuan biraz araştırıyorum ama alamayız ancak düğüne yakın çünkü başka bir şehirde yaşayacaz
aynen canıımm
inşallah canm evet tek hatada kalınıyor artıkinş.geçerim sürebiliyorum aslnda ama heycanlandırdı benii pislik adam
Düğünden gelen para da anca düğüne yapılan harcamaların borcuna giderNe güzel anlattın yaa birebir aynı düşünüyorum!
İşte düğünden keşke ev peşinatı yapılabielcwek bir para kalsa da elde onu direkt versen. Öyle bir durum olduğunda zaten deli gibi araştırıp bankadan çekip faiz ödemek yerine direkt evi taksitlendriebileceğin yerler var onlardan bulunur.
Yoka dediğin gibi hepsini bankadan almaya kalksan çok yüklü bir faiz binecek o da yazık günah..
Keşkee bir kaç konuda bile destek süper olurdu...Düğünden gelen para da anca düğüne yapılan harcamaların borcuna giderO kadar çalış çalış işte yok yani adam akıllı bi düğün yapıp ev almak mümkün değil bir başımıza. Keşke ailelerimizin durumu iyi olabilseydi, biraz yardım hiç fena olmazdı ama olsun kalpler bir olsun :)
evet canım yeni sistemle çok katılar.aslında park etme falan çok iyi olmuş bence ama insan stresten çok hata yapıyo işte.özel ders falanda almıştım halbuki gayet iyiydim yokuşlarda ve park etmede ama sınavda öyle olmadı.alırsın canım iyice pratik yapmış olursun hemde.
Düğünden gelen para da anca düğüne yapılan harcamaların borcuna giderO kadar çalış çalış işte yok yani adam akıllı bi düğün yapıp ev almak mümkün değil bir başımıza. Keşke ailelerimizin durumu iyi olabilseydi, biraz yardım hiç fena olmazdı ama olsun kalpler bir olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?