- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende işlerin sakin olduğu bi günde bakayım olmassa yarım günden fazla sürmez heraldeKızlar benimde 9 ağustos ya evrak süresi 6 ay dediler yani en fazla 6 ay önce başvurabiliyorsun. Bence garantiye almakta fayda var. İmkan varsa hemen gidip başvurulmalı diye düşünüyorum ne olacağı belli olmaz çünkü. Benim nişanlım işten sürekli izin alamıyor oyüzden o ayarladığı gibi gitmeyi düşünüyorum bende.
aynen kar var karHava çok soğukkk yaa nasılsınız kızlarr :)
Canım ya bi şeyleri bitirmek gerçekten çok kolaydır iyi düşün tabi sonuçta evleneceğin insan yani bir ömür geçirebilirmiyim nasıl olur diye. Ama ne biliyim bunları yüzyüze konuşmak lazım ne olursa olsun bunca zamanın hatrınaBitirebildigimde bitiricem canım
Bizde kar yok ama soğuk çok hiç te sevmem bu kış aylarını ben yaaynen kar var kar![]()
Günaydın kızlaarHava buz gibii
Günaydın kuzucuklar
Günaydınnnn![]()
Buz yaa donuyorum ısınmaya çalışıyorum klimanın da kendine hayrı yok sağolsunHava çok soğukkk yaa nasılsınız kızlarr :)
Yaz gelsinn kalın giyinmeyi de hiç sevmiyorum hareket edemiyormuşum gibiBizde kar yok ama soğuk çok hiç te sevmem bu kış aylarını ben ya![]()
Aynenn ya kendimi kasmaktan boynum agırdııBuz yaa donuyorum ısınmaya çalışıyorum klimanın da kendine hayrı yok sağolsun
Yaz gelsinn kalın giyinmeyi de hiç sevmiyorum hareket edemiyormuşum gibi
Yaz gelsin de düğün yapak diyorum bengünaydın kızlarrr soğuk kötü sevimsiz günden merabaaayaz gelsin günler geçsin
![]()
Ben buna yüksek sesle "amiiin" derimgünaydın kızlarrr soğuk kötü sevimsiz günden merabaaayaz gelsin günler geçsin
![]()
yazdan sonraa benim varr ahh sonbahar vahh sonbaharYaz gelsin de düğün yapak diyorum ben![]()
yaz gelsin üşümeler geçsin yanmalar başlasın... gar gış gıyamet yerine deniz kum güneş olsunBen buna yüksek sesle "amiiin" derim
Kombiyi kaç derece açtım bilmiyorum sona ramak kaldı ama yine de ısınmıyor benim oda yahu! P
Elektrikli battaniye alıp masama sandalyeme falan sericem![]()
yaz gelsin üşümeler geçsin yanmalar başlasın... gar gış gıyamet yerine deniz kum güneş olsun![]()
rüyalarrrrAllaaaah, e daha ne olsun
Düğün dernek balayı falan olsun bence ..
Hayaller hayalleeeerr... :)
hayırlısı olsun canım. geç olsunda güç olmasın gönüller bir olsunKızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba![]()
rüyalarrrrsevdiklerimiz yanımızda olsun sabahları uyandığımızda kocalarımız olsun
ooo sabaha çok hızlı başladık
![]()
dimi yaa sıradan istekler bunlarHaha valla çok hızlı bir giriş yaptık cidden! Ama olsun işte ne olur yani olsaa. Çok mu şey istedik sankiii