Şöyle ki sevgilim bildim bileli para biriktiren bir insan. Sürekli bugün için yatırım yaptı ama harcaması gereken yerler çıktı hep. Ben de 1.5 yıldır çalışıyorum ama üniversitenin son yılında ucu ucuna geçiniyordum asgari maaşla. Şimdi de kardeşimin sorumluluğu bende ve ev taşıdık vs derken bi ton borca girdim kenara atamadım hiç. Bu aydan sonra onlar da bitecek gibi. Ama bu kez de nişanlımın yurt dışı eğitim hedefi var. Biriken para ona bile yetemiyor. Yani elde var koca bir sıfır. Akışına bıraktım artık ne yapalım. 2017 deyince birden çok geldi. Bir de 2017 yazı yani. Kötü müyüm bilmiyorum ama bazen içten içe keşke gitmese yurtdışına diyorum. Bir an önce yuvamızı kuralım ayrı kalmayalım istiyorum. Ama ne olursa olsun üzülsem de kendi ellerimle yollamam gerektiğini de biliyorum. Mutsuz olur çünkü diğer türlü. Off bilemedim paranın gözü kör olsun
Umarım öyle olur. Umarım bundan dolayı birbirimize patlamayız. Nişandan düğüne olan evre gergin olurmuş çok uzatmayın diyorlar ya ondan korkuyorum