2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar squat yapın squat, kilo verirken sporu da aksatmayın. Ben başladım yine squata, kilo yok ama popom için yapıyorum. Bide minik bir göbecik çıktı onu yok etcem, pilatese başlıyorum.
Kuzu squat şekillendiriciyse bile benim popo tepsi tamamen yok etmesin? :cry:
Onlarca dizi izledim ama Friends in yeri hep ayrıdır bende.. :KK36:
Evet çok güzeldi çookkk :KK36:

Kuzu squat şekillendiriciyse bile benim popo tepsi tamamen yok etmesin? :cry:

Evet çok güzeldi çookkk :KK36:

squat-until-youre-hot2.jpg

benimde diyete girmem lazım.ne güzel kilo vermiştim,57 olmuştum.şimdi tekrar kilo almaya başladım.bu hızla devam edersem verdiğim 5-6 kiloyu geri alıcam.off of neden bu kadar iştahlıyım ki ben.:KK43: squat da yapmak istiyorum ama kilo verirken yapmak popoyu zayıflatırsa diye korkuyorum.56 kiloya düşüp kilomu koruyarak squat yapmak istiyorum.yarın diyete girmeye çalışcam bakalım.

Evet zor ama değer, hem ilk 3-4 gün ağrı yapıyor sadece sonra rahatlıyorsun.

Squat before after yaz bak görsellerden, başaranlar var :)
Waow bu derece etkili olduğunu bilmiyordum canım, şimdi googledan baya araştırdım fake resimler değil harbi şekillenmiş popolar yaaa :KK57::KK57: ama tek sorum şu ki atıyorum 1 aylık programda değişme olur mu yada düzenli yapıldığında ne zaman toparlanır?? Buna cevap bulamadım türkçe siteler zaten yok hepsi programı yazıp geçmiş ama o resimler kaç ayın ürünü mesela bilemiyoruz o_O Hemen bu akşamdan başlıyorummm

Selam kızlar:) kayınvalidemdeyiz o yüzden çok giremiyorum. Çok ilginç bi şekilde bana çok iyi davranıyo bakalım kaç gün sürecek:)
Evli hatun aleykumselam :KK51: maşallah diyelim nazar değmesin ama beklentin düşük olsun yine de kayınvalidelerin değişken olduğunu hepimiz biliyoruz :p kuzucum ben evlensem var ya kocayı bulmuşum tanımam bi daha sizi :p (şaka tabi :p)

benimde diyete girmem lazım.ne güzel kilo vermiştim,57 olmuştum.şimdi tekrar kilo almaya başladım.bu hızla devam edersem verdiğim 5-6 kiloyu geri alıcam.off of neden bu kadar iştahlıyım ki ben.:KK43: squat da yapmak istiyorum ama kilo verirken yapmak popoyu zayıflatırsa diye korkuyorum.56 kiloya düşüp kilomu koruyarak squat yapmak istiyorum.yarın diyete girmeye çalışcam bakalım.
Bende diyete başladım gibi bugün tuhaf beslendim ama kalorili bişey yemedim inşallah sıkıntı olmaz ama birazdan spora başlıcam bakalım yarın kalkabilecek miyim yataktan :KK17:

Waow bu derece etkili olduğunu bilmiyordum canım, şimdi googledan baya araştırdım fake resimler değil harbi şekillenmiş popolar yaaa :KK57::KK57: ama tek sorum şu ki atıyorum 1 aylık programda değişme olur mu yada düzenli yapıldığında ne zaman toparlanır?? Buna cevap bulamadım türkçe siteler zaten yok hepsi programı yazıp geçmiş ama o resimler kaç ayın ürünü mesela bilemiyoruz o_O Hemen bu akşamdan başlıyorummm
Canım şu konuda toplandık, fotolar, videolar falan da var. Herkes yaptıklarını falan da yazıyor. Senin için de faydalı olur kesin.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yol-arkadaslari-araniyor-maas-yol-ssk.788615/

1 ayda bile fayda ediyormuş ama 2-3 ay yapmak lazım bir.. Bırakmamak da lazım.. Attığım linkte ilk sayfada 30 günlük takvim var. Her gün arta arta gidiyor.

Bende diyete başladım gibi bugün tuhaf beslendim ama kalorili bişey yemedim inşallah sıkıntı olmaz ama birazdan spora başlıcam bakalım yarın kalkabilecek miyim yataktan :KK17:

bende üşengeçliğimden yapamıyorum.gün içinde çok yoruluyorum bi de yemek yemeyince fena oluyorum.spor yapmayı hiç düşünmüyorum zaten ama en azından yediklerime dikkat etsem o bile yeter.:KK43:

benimki yine kendi halinde takılıyo.yemeğe gitti.benimde internetin başında girmediğim alışveriş sitesi kalmadı.çok sıkıldım.hepinizde gitmiş gibisiniz sesiniz çıkmıyo.:110:

benimki yine kendi halinde takılıyo.yemeğe gitti.benimde internetin başında girmediğim alışveriş sitesi kalmadı.çok sıkıldım.hepinizde gitmiş gibisiniz sesiniz çıkmıyo.:110:

Bende evdeyim yeni diziye bakiyorum benimkide disarda o disarda olunca kiskanclik krizi oluyo bende niyese hep.iste olsun istiyorum:KK47:

Bende evdeyim yeni diziye bakiyorum benimkide disarda o disarda olunca kiskanclik krizi oluyo bende niyese hep.iste olsun istiyorum:KK47:

benim kıskançlık duygum azaldı niye anlamadım.önceden kafamda kurar kıskanırdım.şimdi nereye giderse gitsin hiç umrumda olmuyo.yalnız bugün instagramdan bi kızı takip etmiş.2-3 tane fotoğrafı var çok fena.hafiften kıskandım ama söylesem kıskandığım belli olcak,kavga da edebiliriz.bilmiyorum söylesemmi nası çıkarttırsam.:KK43:

benim kıskançlık duygum azaldı niye anlamadım.önceden kafamda kurar kıskanırdım.şimdi nereye giderse gitsin hiç umrumda olmuyo.yalnız bugün instagramdan bi kızı takip etmiş.2-3 tane fotoğrafı var çok fena.hafiften kıskandım ama söylesem kıskandığım belli olcak,kavga da edebiliriz.bilmiyorum söylesemmi nası çıkarttırsam.:KK43:

Kuzum sakin sakin sor bence icinde dert kalmasin bence

Evlenınce boyle disari ciksinnn hic istemem benn ya kiskancliktannn sanriim ne blym:KK20:

Back
X