2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar biraz gecikmeyle selam hepinize Hoppa

math27 math27 canım o bankaya konunca kiranın fazla alınması kısmını anlamadım ama senin ailene bıraksanız? Bu sefer de benim anneme güvenmiyor musun olacak ama bilmiyorum ki

Anladım canım bende belirli bir diyete programına uyamıyorum sevmiyorumda ama yediklerime dikkat ediyorum bir de sporu hayatıma soksam tamamdır işte.. Pilavı 6 ayda 4 kere yediysem ancadır bıraktım yani, makarna sıfır zaten sevmemde, akşamları beni doyuracak hafif şeylerle geçiştirsem olacak bu iş inşallah

Kız sen nerdesin? :KK11:

Kız sen de nerdesin? :KK11:

Canım benim Allah pişman etmesin inşallah bütün sıkıntıların biter ve çok mutlu olursun :KK51:

Hahahahaah yerim seniiiiii :KK70: kuzu bırakabilir miyim sizi ben şaka yapıyorum :KK15::KK15::KK15: ama şu var evliliğin ilk zamanları giremem foruma büyük ihtimalle hatta bikaç hafta bilgisayarı bile açmam gibi geliyor :KK22:

Vay beee hiç aklıma gelmezdi peki ne zamandıor yapıyorsun ve vücuduna etkisini farkettin mi? Bi de çok fazla kol kası oluşturmaz mı o canım?

Sağol kuzucum bi konuda kararsız kalındığında o kadar işe yarıyor ki

Evet kuzucum insan ayırt edince düşüncelerini doğru olanı bulabiliyor Hoppa

Sanırım bende evlenince bir iki hafta buraya giremeyebilirim .p :cool::KK37:

Sanırım bende evlenince bir iki hafta buraya giremeyebilirim .p :cool::KK37:
Girilir mi canım yaa kocayı bulmuşuz :KK8::KK8: gerçi math27 math27 gibi onlar uyurken damlayabiliriz buraya evet yaparım böyle :KK71: oyyyyyyyy kuzucum benim kucağımda uyurken sizinle konuşmak gibisi de olmaz Allahımmmmm nasıl cnaım istedi bak şimdi.. Gece sevdiceğimiz kucağımıza başını koymuş uyuyor bizde burda sohbet ediyoruz :KK8::KK8::21::21::21::21: süper yaaa Allah hepimize göstersin hayırlısıyla :KK68:

canım alsınlar tabi ya evlenen cocukları. ve durum yoksa anlarım ama durumu varda almıyorlarsa çok kötü...

geçmiş olsun canımm nasıl oldu nişanlın?

kzucum asla ve aslaa annesine bırakmayn o zaman senin annene bırakın ?
bankada ne kadar istiyolarki canım birsürü banka var bi araştırsanız...
Benim aileme bırakalım dedim yok diyo şehirde çalınıyomuş. Köyde bişe olmazmış..en uygunu 500 istedi depozitoyla beraber.

Evde altın tutmak istemem bende bencede kendi eviniz olunca duvara monte olanlar var sağlam onlardan alıp koyarsınız şimdi bankaya koyun eşine söyle daha geçenlerde müşterilerden birinin evine hırsız girmiş adamlar büyük bi metrelik kasayı yüklenmişler annesindeki altınlar daha kolay
Canım köyde bişe olmaz diyo. Ama banka iflas edebilirmiş. Şehirde hırsız olurmuş. Köyde bişe olmazmış. Anneside her akşam anlatıyo hırsızlık oluyo diyo. Dedim annen böyle diyo dedim. Anneme bakma sen diyo.

Kızlar bu arada gece 20 squattan sonra 30 tane daha yapıcam demiştim sonuç: Yapamadım :KK22: daha doğrusu 10 tane yaptım ve geceyi 30 squatla bitirebildim. Şu an normal dururken bacaklarım ağrımıyor ama ayağa kalkarken offffff taşıyamıyor beni bacaklarım :eek:

Bence bırakmayın canım

Nişanlım ameliyatta şuan da :KK43:

Hala çıkmadı canım bi haberim :KK43:(((((((((((((((((((((((
Hayırdır kuzum ne ameliyatı:( bırakmıcam ama kavga etcez sanırım.
Kızlar biraz gecikmeyle selam hepinize Hoppa

math27 math27 canım o bankaya konunca kiranın fazla alınması kısmını anlamadım ama senin ailene bıraksanız? Bu sefer de benim anneme güvenmiyor musun olacak ama bilmiyorum ki
Öyle diyo. Direk güvenmiyorum da denmiyo. Ona göre dünya yansa köyde bişe olmaz. Bankada kira olarak fazla istedi canım yıllık 500 depozitoyla beraber istiyo.

Hayırdır kuzum ne ameliyatı:KK43: bırakmıcam ama kavga etcez sanırım.

Öyle diyo. Direk güvenmiyorum da denmiyo. Ona göre dünya yansa köyde bişe olmaz. Bankada kira olarak fazla istedi canım yıllık 500 depozitoyla beraber istiyo.
Canım saçma gelebilir ama yarı yarı ikinizin annesine bölüştürseniz hem hak geçmez hemde atıyorum Allah muhafaza çalınacak oldu mu hepsi gitmemiş olur yarısı gider o_O

Girilir mi canım yaa kocayı bulmuşuz :KK8::KK8: gerçi math27 math27 gibi onlar uyurken damlayabiliriz buraya evet yaparım böyle :KK71: oyyyyyyyy kuzucum benim kucağımda uyurken sizinle konuşmak gibisi de olmaz Allahımmmmm nasıl cnaım istedi bak şimdi.. Gece sevdiceğimiz kucağımıza başını koymuş uyuyor bizde burda sohbet ediyoruz :KK8::KK8::21::21::21::21: süper yaaa Allah hepimize göstersin hayırlısıyla :KK68:
Canım gece öyle olmuyo ki ben uyuyayım demiyo yani:oops:benimki gündüz uyurken girebiliyorum ben :)

Back
X