Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di bakalımmmKizlar bisi dicemmmm![]()
Kizlar bu modelin si yeşilini degilde bu oembeden fusya pembesi yaptrdm su yesili yerinealdim vatana millete hayrli olsun İNŞALLAH
![]()
Kuzu ya pembe daha guzel yaaaa ici aciliyor insanin oraya gidince fkrm degistiii su yesili soluk geldi cok sagolun kuzum hepimize INŞALLAHkarar mı değiştirdin canım.hayırlı olsun şimdiden.
Hadi hayırlı olsunnnKuzu ya pembe daha guzel yaaaa ici aciliyor insanin oraya gidince fkrm degistiii su yesili soluk geldi cok sagolun kuzum hepimize INŞALLAH![]()
Cok guzellermis canimm benimm :)
Canım bizde mesjlasma cok olmaz normal zamanlarda isteyken sabah bi gubaydin eve geldigimizi haber ederiz bi oglede haberlesiriz. Aksamlarida yatmadan 1 saat kadr konusuruzKizlar siz nisanlilarinizda tlfndan saatlercs konusuyomusun her arasmanizda![]()
Evet biz sürekli konuşuyoruz. Sınırsız tarifeye geçtk bu yüzden. Konuşmaynca mesaj atarız bir kaç taneKizlar siz nisanlilarinizda tlfndan saatlercs konusuyomusun her arasmanizda![]()
Canım bizde mesjlasma cok olmaz normal zamanlarda isteyken sabah bi gubaydin eve geldigimizi haber ederiz bi oglede haberlesiriz. Aksamlarida yatmadan 1 saat kadr konusuruz
Slm canlar ben geldim sonunda.naslsiniz
Aman iyi diyelim iyi olsun. Kv.ler geldiler. Aradı sana bir kaç bir şey alacm kızın carsiya gel sen seç falan dedi. İki parça bir şey aldım. Hiç bir şey istemedim. Bir showlar yaptı mağazada sinir krizine girdim.al kızım falan filan yapıyor bagira bagisi mağazadakiler hep duydu. Benim gibi al diyen kaynana bulaman falan diye. Telefonda da bir pantol bir bluz alalim dedi.Iyiyiz kuzumhosgeldin sn naslsin
Öyle diyip verdim zaten canımİnsaAlllah kuzumm yeterki huzurunuz olsunnnn.
Aman iyi diyelim iyi olsun. Kv.ler geldiler. Aradı sana bir kaç bir şey alacm kızın carsiya gel sen seç falan dedi. İki parça bir şey aldım. Hiç bir şey istemedim. Bir showlar yaptı mağazada sinir krizine girdim.al kızım falan filan yapıyor bagira bagisi mağazadakiler hep duydu. Benim gibi al diyen kaynana bulaman falan diye. Telefonda da bir pantol bir bluz alalim dedi.