2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

arçeliğe baktım arkadaşımdada var çok güzel ama hem pahalı hemde yer çok kaplar oyüzden ben arzumunkini tercih ettim. Otomatik işte. arzumuda kullanan arakadaşım var gayet memnun. tam tembel işi :KK70: suyu çayı koyuyorsun saatini ayarlıosun kendisi hazır :KK70:
Evet pahalıydıı yeni sanırım bir de :D
Valla tam tembel işi. Homend otomatik demlemiyor da çay suyu istiyorsan kaynayınca "suyunuz hazır şimdi çayınızı demleyebilirsiniz" diyo . Mama suyuysa da "mama suyunuz hazır miniğe afieyt olsun" diyo :D
Hahah ay allahım güldüm kendime valla :D

Zaten kararsızdım iki farklı cevap geldiii :KK70:
Aslında bende homend bi adım önde galıba.. Yani ablamda aynısının beyazı var ve çok güzel hakikaten. Bir de lila çok güzel ama tutacağımız evin mutfağı alakasız olursa çok da çiğ durur sanki.
Kırmızı daha kolay uyum sağlayan bi renk gibi. YEKTA61 YEKTA61 cım ben kahve makinasını da alayım diye düşündüm. Kullandın mı memnunmusun?
Yok canım ceyize aldim bende hic kullanmadim evlenince imsaAllah ;)

Kızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım

Bir de günlük yemek takımı alıcam ama onun rengine şimdi karar vericem sözlümle kadını arayıp söylücem getirticek

Ayrıca bir de kahvaltı seti var 2 kişilik onada karar veremedik henüz :) :)

Sizinde fikirlerinizi alabilir miyim :) Son söz sözlümle benim olucak ama yardımcı olursanız sevinirim :KK66:
Cerezlikler cok ciciymis canım. Bence yemek takimi pembelisi kahvlti takimi kirmizili olan daha cici gibi

canım bunları bir çeyiz mağazasından almışsın heralde. Ütüyü ben n11 den kampaya vardı aldım 140 a geldi bana ama senin fiyat normal fiyatı
kızz deme kazık mı yedim ben şimdi bide bana indirimli fiyatı dediler indirime girdi falan dedi o halde 300 tl ye aldım :KK14: acaba benimki başka model mii bidaha bakayım internetten altın sarısı başka modeli varmı acaba

teşekkür ederim canımmm :)

canım aldığım ütünün modelini ismini bilmiyorum philips markası kız bana onu önerdi 300 tl ye aldım rengide öyle bişeydi internetten en çok onu benzettim koydum bende resmini ama hangi model aldığımı bilmiyorum :KK45:
philips azur gc-4780 olması lazım.En güzeli bu zaten en iyisini almışssın:21:

Hemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım :KK53:

Sizce günlük yemek takımı 6 kişilik mi olmalı? Yoksa 12 kişilik mi?
Aha da bu soru benim çok ilgimi çekiyordu araştırmasını yapmıştım :D
Şöyle ki zatn 2 kişiyiz , e misafir olunca da misafir için olanları çıkarıcam yeter diyodum ama o iş öyle olmuyormuş.
Çünkü gün içinde lazım oluyo çıkarıyosun kullan makinaya at, e akşam yine lazım oldu 3 kişisin ama bi kaç tanesi kirli makinada.
E hergün de bulaşık makinası çalıştırılmayacağına göre yetmiyır. Günlük yemek tkçını da çatal bıçağını da 12 kişilik almak lazımmış.
Bu bilgiler direkt evlenenlerden alındı :D
6 kişilik alıp da yetmeyince diğer 6yı başka model almak zorunda olan da var :)
Yok canım ceyize aldim bende hic kullanmadim evlenince imsaAllah :KK66:
Sağol canım, ben de alayım artık senin gibi sonra kullanıp ne menem bişey oldğunu anlarım :D

Ben 12 kişilik 2 ayrı yemek takımı aldım canım.
6 kişilik alsam ona uygun pecetelik tuzluk fincan vs ugrasamam dedim, yine 12 kişilik aldım.
Ama aslına bakarsan çok gelen gidenin olmayacaksa 6 kişilikte yeter.

Ayrıca yine 12 kişilik 2 ayrı catal bıcak takımı aldım..Çekmeceli modeller var ya onlardan.​
Çünkü kepçe kevgir maşa derken yine set tamamlayamam dedim..Sonucta uydurmak lazım çatala bıçağa..

Ayrıca yine 12 kişilik 2 ayrı catal bıcak takımı aldım..Çekmeceli modeller var ya onlardan.​
Çünkü kepçe kevgir maşa derken yine set tamamlayamam dedim..Sonucta uydurmak lazım çatala bıçağa..

Ben 6 kişilik düşünüyorum günlük yemek takımını..Zaten misafir için olan takımlar 12 kişilik. Ama çatal bıçak takımı 12 kişilik set halinde olması daha mantıklı, benimde aklıma yattı :)

tatlım ben 6 kişiliklerden 2 takım aldım. Nedeninide hemen sölim :D evine gelecek misafirleri düşün. 7 kişilik bir misafir geldiğinde ne yaparsın. Benim evime geelcek kişileri düşüünce misafir takımını çıkartmam gerekmeyen kişiler gelse bile 7 kişi oluyor ben oyüzden 2 takım aldım.diğerine okadar para verdim onlara kırılırsa mahvolurum :D

philips azur gc-4780 olması lazım.En güzeli bu zaten en iyisini almışssın:21:
tefalle karşılaştırdımda en iyisi oymuş öyle dediler canım bende onu aldım ama pahalıya almışım sanırım biraz burdan bi arkadaş 140 tl ye aldım dedi :KK43: ben 300 tl ye aldım

kızz deme kazık mı yedim ben şimdi bide bana indirimli fiyatı dediler indirime girdi falan dedi o halde 300 tl ye aldım :KK14: acaba benimki başka model mii bidaha bakayım internetten altın sarısı başka modeli varmı acaba
budur canım seninkide normal fiyatı senin aldığın gibi zaten. ben aldığımda n11 de kampa vardı üstüne kuponlar falan benim aldığım fiyat normal değildi yani ama çok avantajlı olmuştu bana

Aha da bu soru benim çok ilgimi çekiyordu araştırmasını yapmıştım :KK70:
Şöyle ki zatn 2 kişiyiz , e misafir olunca da misafir için olanları çıkarıcam yeter diyodum ama o iş öyle olmuyormuş.
Çünkü gün içinde lazım oluyo çıkarıyosun kullan makinaya at, e akşam yine lazım oldu 3 kişisin ama bi kaç tanesi kirli makinada.
E hergün de bulaşık makinası çalıştırılmayacağına göre yetmiyır. Günlük yemek tkçını da çatal bıçağını da 12 kişilik almak lazımmış.
Bu bilgiler direkt evlenenlerden alındı :KK70:
6 kişilik alıp da yetmeyince diğer 6yı başka model almak zorunda olan da var :)

Sağol canım, ben de alayım artık senin gibi sonra kullanıp ne menem bişey oldğunu anlarım :KK70:

Ayy o da doğru, ama misafir için yemek takımını ne diye aldık ki :KK53:

Back
X